Läger

Slutade tidigt idag så nu sitter jag och Sara hemma hos mig och äter lax med ris och hollandaisås! Mums!!

Kl 16 drar vi på ledarutbildnings läger! Och kommer hem på söndag eftermiddag så det lär inte bli så mycket bloggning under helgen.
Nu måste jag vara lite social!
Puss och ha en bra helg!


30 Augusti

Sitter och gosar med Nilsson! Han är så mysig när vi har släppt ut han ich han inte vill vara ute, så när vi väl tar in han går han typ runt och pratar och kurrar hela tiden!
Nu måste jag skynda mig!
Ha en bra dag!


28 augusti

Kom precis hem från skolan, gick till 16.10 idag... Det kommer bli lite dålig uppdatering nu när jag har börjat skolan för jag har inte tid, men det får ni leva med!
Nu ska jag äta!
Puss
FUL BILD!


Mango och hallonsmoothie

Sitter ute i det härliga vädret med syrran och dricker smoothie! Myyys


26 augusti

Kom precis hem från en joggingrunda, och sitter nu och äter.
Va på kräftskiva igår som jag skrev i förra inlägget. Det va trevligt och väldigt gott!
Sen ska jag göra läxa... Och sen ikväll blir det att se på hunger games! Såg den aldrig på bio men jag har läst alla böckerna och tycker dom är grymt bra! Så jag hoppas att filmen är i närheten av böckernas brahet ;)
Puss
Mysig bild...


väntar

Sitter på stationen och väntar på bussen som kommer om typ 15 min... Det va mysigt hos tina igår! Vi åt tacos och glass och lekte gamla lekar som man lekte när man var liten, haha! Det va väldigt kul! Sen följde jag med elin hem och sov där, vi satt och prata och hade det mysigt! Och ikväll blir det kräft skiva. Puss

Matte

Nu har jag matte, första matte lektionen på här. Hoppas det blir roligt, HAHA! Roligt på matten! Jaa men visst!

Nu blir det en diagnos.....


Skola

Nu drar jag till skolan... Men det är fredag och det är grymt!! Efter skolan drar jag och Elin till torget för att köpa present till en kompis som vi sedan ska på fest/middag hos på kvällen! Sen följer jag med Elin hem och sover där! Myyys!

Nu måste jag gå.
Ha en bra fredag allihopa!


23 augusti

Såg ni förra inlägget som min underbara vän skrev!
Gud va du är söt Elin! Älskar dig också! Finns för dig i våt och torrt!
Puss Elin!


En hälsning

Du loggade inte ut ifrån min bloggapp, så ville bara säga att jag älskar dig fina Alva!! Du är så underbar!! Hoppas att du vet att du alltid kan komma till mej om du är ledsen! Jag finns här för dej om du behöver prata! Du är så fin!!! Åh va du är bra! Puss o kram från Elin<3333


Gröt

Gröt med hallon och blåbär!


Kvällsmat

Kom precis hem från en liten kortare powerwalks runda och nu ska jag äta kvällsmat.
Puss


Skooola

Sitter i biblioteket på skolan och väntar på att vi ska ha mentorstid i 1 timma...! Men sen ska vi ha teater! YEY!
Nu börjar vi!
Puss


Frukost!

Yoghurt med müsli, hallon och blåbär!


Träna!

Nu blir det ett joggning pass! ;)


21 Augusti

Dag numer 2 i skolan! Vi får väl se hur det går. Vet inte ens vart första klassrummet är som vi ska vara i första lektionen, det är ju bra.
Nu ska jag borsta tänderna.
Hoppas alla ni som har börjat skolan får en bra dag där!
Puss


Skolstart

Första dagen på gymnasiet avklarat! Nu är det typ bara 18 veckor kvar till jullovet , haha!
Nej men det kommer säkert bli kul! I alla fall med teaterlektionerna! (jag kanske inte har skrivit att jag går estetlinjen, men nu har jag det igen i så fall).
Nu ska jag bara ta det lugnt! Ska gå en snabb promenad också men inte nu för det är så varmt ute.
Puss


19 Augusti

Herregud! Jag börjar på gymnasiet imån! Det är helt sjukt va tiden går fort!
Det va ju inte så längesen jag började 3 typ, haha!

Nu ska jag fika.
Kram


18 Augusti

Va på min kompis Elins "kalas"/middag igår! Jätte mysigt och trevligt, med otroligt god mat!! Hon hade gjort en regnbågstårta, den va hög som ett hus!

Idag blir det att fixa med lite grejer till skolan och fixa mitt skrivbord som jag inte har gjort i ordning än sen jag möblera om.
Nu ska jag fixa i ordning mig och gå en långpromenad med mamma.

Slinga ju håret igår också, blev kanske inte så stor skillnad men här är en bild i alla fall.
Puss


Hår fixning

Nu tar jag snart bussen till mormor för att fixa mitt hår! Det är så jäkla grymt att ha en mormor som är frisör! Det är ju väldigt dyrt att gå till frisören annars...

Nu måste jag leta upp busskortet.
Ha en bra dag!


Frukost

Gott!


Shopping resultatet

Ett halsband från ur & penn
Ett franskt manikyrset från h&m
Ett mobilsmycke från glitter
Och en present men det kan jag inte lägga upp här.
Och Alice tog min väska imorse när jag sov utan att fråga och åkte in till Gbg så hon köpte en liten berlock med ett kassettband på för att hon va ledsen, fast den är för liten för att ta kort på.
Kram!


16 augusti

Följde med Elsa ner till hennes mormor i Kristianstad iförgår till igår så därför har jag inte bloggat. Det va jätte mysigt! Vi hann inte varar där så länge men vi hann med mycket ändå! Vi badade i åhus och åt världens godaste glass! Det var hemgjort rån och hemgjord glass! Och doppad i choklad!

Nu måste jag göra i ordning mig för jag ska till torp och shoppa lite.
Puss


14 augusti

Godmorgon!
Har egentligen inget att skriva.
Har ingen aning om vad som händer idag, dagen får komma som den kommer.
Nu ska jag nog gå upp och göra i ordning mig.
Puss


Hund promenad

Kom precis hem från en promenad med Elsa och hundarna. Jätte härligt!
Nu ska jag äta.
Puss


Lunch dax!

Kyckling och pastasallad med egengjort dressing! Mums


God morgon!

Gick upp kl 9 idag! Tycker det är så skönt att gå upp tidigt! Tror jag knappt har gått upp efter 11 på hela sommarlovet. Knappt ;)

Nu ska jag gå upp och göra i ordning mig och sen ska jag jobba lite.
Puss


Lite sent ute men..

Grattis kära mamma som fyller år idag!<3

Jag har haft fullt upp idag, för jag gjorde maten till kalaset som vi hade i eftermiddags! Jag gjorde ceasarsallads wraps med kyckling osv! Dom blev lyckade tyckte jag! Och till efterrätt blev det chokladmuffins med grädde och krossad choklad över! Synd att jag glömde ta kort på det...
Nu ska jag lägga mig och läsa!
Godnatt


.

Kom precis hem från en härlig spring runda! Jag har ju bara sprungit sen i våras men jag märker skillnaden då och nu! Men jag va tvungen att stanna några gånger för jag hade Frasse med mig.
Nu ska jag duscha!
Puss


11/8

Igår vid 4 så åkte vi ute till måseskär med båt med dom vi va på middag hos senare på kvällen. Det va jätte fint! Det finns ju inget där bara en fyr och nåt hus som man kan typ ha konferanser i, men vi gick runt lite på ön osv. Sen när vi kom hem till dom så åkte jag, lilla syrran och hennes kompis ut med deras vattenskoter och så nr vi precis skulle åka hem så svängde Alice lite för skarpt och vi välte! HAHA första gången jag åker med vattenskoter och så välter jag!
Men vi lyckades komma upp igen och åkte hem.

Hahah, blev en hel novell nu men aja! Puss

En bild på mig i Gap i Frankrike


God morgon

Vet inte vad jag ska skriva egentligen, ville bara göra ett inlägg. Ska baka nån slags tårta idag tror jag tills ikväll då vi ska bort.
Nu ska jag se om mamma vill hjälpa mig att beställa en blus, har velat ha den länge men den har aldrig kommit ut i butik så jag beställer den nu!
Puss


Snow white and the huntsman

Kom hem för en halvtimma sen efter att ha tittat på snow white and the huntsman i Gbg! Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, måste nog se den en gång till för att kunna säga hur bra den va. Men den va absolut inte dålig! Tyckte Charlize Theron var väldigt häftig, hon va väldigt duktig på den rollen! Väldigt mäktig!
Men jag rekomenderar att ni ska se den om ni inte redan har sett den!





Ni får en bild på våran utsikt från lägenheten när vi var på franska rivieran !


Powerwalk

Har precis varit ute på en powerwalk med mamma. Är så glad att jag lixom får suget att träna varje dag! Och att jag gör det är jag ännu gladare för! Jag joggar tisdag, torsdag och söndag och sen går jag fort eller powerwalkar alla andra dagar + att jag har ju hund och då blir det några små promenader lite då och då.
Nu ska jag stretcha!
Puss


God morgon!

Gick upp halv 9 idag!?! Kunde inte sova mer... Men mamma frågade mig igår om jag ville följa med henne till hennes jobb (hon är lärare) och fixa med lite grejer till hennes klassrum, så antagligen vakna jag av att jag hade satt nån slags väckarklocka i huvudet, Haha. Men jag kan faktiskt säga till mig själv att jag ska vakna vid en viss tid och så gör jag det! Men nu måste jag skynda mig att göra i ordning mig! Ha en bra dag!


Spring time

Nu ska jag ut och springa med Elsa efter en dag med matlagning och bakning! Gjorde en köttfärspaj som vi antagligen ska äta till lunch imån och sen baka jag en super gott bröd! Nu måste jag byta om! Puss


Wallander

Sitter och tittar på Wallander med mamma och pappa. Just nu är det reklam men den är väldigt spännande! Godnatt i förväg! Hihi


Myskväll med Elsa

Har precis vart och sprungit med Elsa och hennes bror och hans kompis. Och Ludde såklart, elsas hund! Haha Och kom nästa precis ut ur duschen. Och nu ska jag dra till Elsa och se på film osv! Puss


7 miljonärer

Lördags myser med pappa & Alice och ser på 7 miljonärer som går på 5:an. Helt okej film tycker jag! Kul och spännande! Rekomenderar att se den om man gillar svensk film. Puss


Mercedes

Vakna för en stund sen och har precis ätit färdigt frukosten. Nu ska jag göra mig i ordning för pappa och jag ska till Gbg och provköra Mercedes ;) haha, pappas favoritbil! Ni får en bild på min frukost, röstat bröd med smör och kokt ägg! Puss


Fisketur

Nu bär det av mot havs för att fiska makrill med pappa och Alice! Vi lånar farmors och farfars båt för vi har ingen egen, men vi har båtplats ;) haha Ha en bra dag!!


God morgon!

Vaknade precis! Känner mig duktig som gick upp tidigt, är först upp i familjen! Haha Vill att dom andra ska vakna så jag kan göra en smoothie till frukost. Visst har jag en söt pyjamas, hello kitty circus! Hahah Puss


Film time!

Nu blir det film med syrran efter en grillkväll ute i regnet och åskan! Puss


Jobba

Nu drar jag ner till grannen och rensar ogräss osv... Är sviiiiin trött men det måste ju göras... Peace out!


Grattis!

Grattis till min kära pappa på sin födelsedag idag! Vi ska ha kalas nu kl 7 för han! Mys! Orkar kanske inte riktigt det eftersom jag har passat Linn idag men men vad gör man inte för att få tårta ;) hahah! Ha det bra!


RSS 2.0