Tjejkväll!

Nu kommer snart alla tjejer :D Fast första ska jag och Elsa in och köpa nåt gott och nåt att äta och hyra film :D mysssssss!!


Tummen upp för kvällen! :D

nu kom Elsa! :D  PUSS

Ont i huvudet...

fortfarande...

Just nu har jag tyska, fast jag gör typ inte ett skit... mår inte så bra... har ont i huvudet som sagt och så är det lite annat skit också.

Aja det är iaf FREDAG idag!! Jag har inte ätit något sött på hela veckan så jag är rätt sugen på nåt gott! Känner mig jätte stolt faktiskt, det är inte lätt, jag brukar typ alltid äta nåt sött på vardagarna..

PÅ lördag ska jag och Elsa ha typ en tjejkväll också! har bjudit in alla i "kyrkgänget" men får se hur många som kommer :)

puss!


haha

jag vet att min header ser lite konstig ut men det fixar sig imån! Jag vet inte hur man gör så min lilla syster hjälpte mig men hon kunde inte allt så hennes kompisar ska hjälpa henne ;) haha

aja nu ska jag göra i ordning mig och se på ett avsnitt av en serie och sen soooooovaaa, har föresten fortfarande ont i huvudet och har haft det typ hela dagen.... hoppas jag inte har det på lördag då jag ska ha tjejkväll med några tjejor :D


bjuder på denna fina bilden av mig och sara för många veckor sen!
sara hoppas det är ok annars säg bara om jag ska ta bort den :)

puss och godnatt!

set and done!

Nu har vi bokat rum på stället som vi ska bo på i ITALIEN :D WIIIHOO längatar som in i helvete!! Vi ska åka med mina kusiner som vi åkte med förra året också så det ska bli awesome!! Det blir 5:e gången i italien också :D


inte den bästa bilden men jag orkade inte titta efter nån bättre... aja italien förra året :)

Nej nu ska jag nog sova, har ont i huvudet och har haft det hela kvällen....

Aja, godnatt! <3


brrrr....

HAHHA jag fryser där av rubriken ;)  Det är ett förskräckligt väder!! Man vill bara sätta sig i soffan, svepa in sig i en filt och se på film! Och det är kanske det jag ska göra också! :D Jag tror inte vi har några läxor heller, eller vi ska ha hemkunskapsprov v.10 på 40 (!!) sidor... Men det orkar jag inte göra nu, vet inte ens vilka sidor det är... Fast sen har vi massor av arbten som ska vara in lämnade snart så får nog skippa film :( JAPP och det här bryr ju sig alla om också...

En till helt ointressant sak är att min katt nog är gravid (säger man så om en katt?) :D jag är skiiiit glad iaf!! :D


Är är min lilla prinsessa i sin rosa korg! ;) HAHA

Juste kom på att jag skulle lägga upp en bild på det jag köpte i söndags men får göra det sen ist, eller så gör jag det inte alls, får se :)

PUSS

Skola...

Nu sitter jag i skolan och har elevensval, jag har matte första passet till lunch... jävligt segt! Men jag jobbar inte så mke, men jag ligger ganska bra i matten ändå ;) Sen efters lunch har jag textilslöjd, jag hoppas vi inte måste göra ett nytt arbete utan att vi får fortsätta med det vi håller på med på den vanliga lektionen.
Lite onödig information som inte nån bryr sig om men aja ;)

Efter skolan ska jag till gina, eller jag ska hem först men sen åker jag och mamma in, så ska jag byta min tröja som jag köpte i söndags som har va sönder... det var bara en knapp som hade spruckit men ändå. Hoppas bara den finns här!
Jag lägger upp vad jag köpte i Söndags efter skolan :)
Nu måste jag jobba...

PUSS

Lördag

God.....förmiddag (?)

Ingen aning om vad jag ska skriva men okej...
Igår så fyllde min ingifta moster år så vi ska på taco- och melodifestivalkväll hos henne idag. Ska bli mysigt att få träffa mina små (eller små och små, dom har blivit så stora nu) kusiner, det va längesen jag träffa dom.

Jag och några kompisar har skaffat en blogg som vi tänkte skriva om massa olika saker i, typ film, böcker, musik och massa mer! Vi har inte kommit igång än, för vi måste fixa lite mer saker. Men kolla gärna in den sen när den är klar!

jaase.blogg.se <---- klicka! ;)

Kommer inte på nåt intressant att skriva men det gör jag ju aldrig typ så nu ska jag göra mig fin! ;)
Puss och hej!

X-FACTOR

HEEJ :D

Som jag skrev igår så var jag på ex-factor idag med massa goa tjejor ;) Vi fick stå i "kö" i 2 timmar, men det va kul ändå, det va massa musik osv :D Sen kom man in och så vänta vi, men vi va ganska långt fram så Elin kom in ganska fort, men tyvärr kom hon inte vidare men jag tycker att det va jäte modigt att hon vågade! Och bara för att hon inte gick vidare betyder det ju inte att hon inte är bra för det är hon!! <3

Sen gick vi på Nordstan, jag hitta inget och är JÄTTE besviken... Men Sara hitta massa fint! Sen kom jag hem och såg att mamma hade varit i gbg också och då hade hon köpt en jätte söööööt plånbok! :D  ÄLSKAR DEN!

man kanske inte ser så mke men det är en rosett på.

Hur söt som hels på både insidan och utsidan!

Nu ska jag sätta på en film, det har varit en lång och hur kul som helst dag så nu förtjänar jag att mysa! ;)
PUSS


Och snart kommer det nog en ny header!

.

Heej! det va ett tag sen, och det kommer nog ta tid mella inläggen i framtiden också, har annat att tänka på... skola osv..
Imån ska jag med min kompis Elin till uttagningen av x-factor! Hon ska sjunga inte jag! Ska bli fett kul, det enda är att jag måste gå upp typ 5!! HATAR att gå upp tidigt! men det är värt! :D


ehmm jaa väldigt fin.... blir aldrig bra på bild!

Aja, nu ska jag duscha lite fort och sen ska jag titta på ett avsnitt av en serie :D puss och godnatt!



.

Heej! Det går lite segt att blogga för mig känner jag... Men jag orkar inte, har annat att tänka på. Igår va jag på donken med massa goa tjejer och en kille, och fira en kompis typ ;) haha Och idag hade vi ett nationellt prov i svenska, vi skulle skriva en uppsats. Sen fick vi gå hem, så jag kom 11... Det va lite segt dock... Aja en dag kvar i skolan sen är det lov!! :D längtar assssssss mke! Puss!

happy...eller?

Hallojsan!


Är jag glad eller är jag glad?!  Fick en underbar bok av mamma och pappa idag :D Massa olika mumsiga recept! Jag älskar att baka och skulle verkligen vilja lära mig mer och göra det finare och bättre! älskar att laga mat också och skulle gärna vilja ha någon bra bok om några enkla goda matrecept ;)

Puss puss!

RSS 2.0