Frankrike

heej!! igår övernatta vi i tysland, det var ett riktigt mysigt ställe! det va katter som gick lösa och dom var urgulliga!! det regnade där igår men vi satt ute ändå under ett jätte stort parasoll och det var ca 24 grader! och nu är vi i frankrike och har precis kommit till hotellet efter en mysig middag på en ute resturang. hotellet vi bor på är ganska läskigt... jag hade inte så bra start med det heller, jag hade inte druckigt tillräckligt med vätska så allt snurrade och det kändes som om hela hotellet gungade... men efter att ha ätit och druckigt 5 glas vatten så är allt bra! imån drar vi vidare till ett hotell vid franska rivieran där vi ska bo i 2 nätter innan vi åker till Italien och stället där vi ska bo från lördag och en vecka fram! får se om vi har internet på det andra hotellet imån så jag kan uppdatera lite mer! hoppas ni har det bra vart ni än är i världen! puss

sista grejerna

håller på att packa dom sista grejerna nu. ska bara vänta på att mamma ska komma hem så hon kan hjälpa mig lite ;) Tagga att gå upp kl 4 imån då...! men det är mysigt! ska försöka hinna med och göra ett inlägg imorgon innan jag åker! annars bloggar jag nog lite när jag kommer ner och på resan. nu ska jag fortsätta packa, puss

växla pengar

Gick upp tidigt idag för att jag, Alice och papppa ska in och växla pengarna vi ska ha med oss till euro. sen måste jag börja packa osv! aja nu.ska vi åka. puss

Mys

Idag har jag sålt tidningen och sen åkte vi in och handlade lite dricka och godis till resan sen gick jag och Alice på torget för vi skulle hitta en bikini men det va bara hon som hitta en.

Nu ska jag fortsätta se på the game plan. Sjukt kul film!

Puss


Hejdå råttorna

Har precis vart på läkarhuset och kollat upp min höft igen. Jag har inflamation i muskelfästet... Och det kan göra ont i flera månader till... Aja, det är inget farligt så jag kan börja springa och så igen men ta det lite lugnare osv.
Sen efter det så åkte vi hem till mormor och mamma hjälpte henne att möblera om lite typ och sen färga hon mina och mammas ögonfransar så vi slipper ta mascara nu på semestern!

Och nu ska vi åka till en skog i närheten och släppa ut råttorna. Det är ingen som vill köpa dom så det är sista utvägen om vi inte ville avliva dom, man varför inte ge dom deras bästa sommar/dagar/timmar i friheten I stället ;)

Puss


16/6

Nu är det bara 2 dagar (+ denna dagen då) kvar tills vi åker till ITALIEN!! Är så sjukt taggad!! Vi bilar ju ner så vi ska ta vägen om Provence i Frankrike också! Har aldrig varit i Frankrike
så det ska bli kul!

Nu ska jag hjälpa till med maten. Ha en bra dag allihopa!
Puss


Fotboll

Filmen var bra tycker jag! Jag rekomenderar den verkligen!

Det blev en lugn kväll ikväll, åt tacos med familjen och nu sitter jag, mamma och Alice och tittar på matchen. Är inte så intresserad av fotboll egentligen men jag orka inget annat... Haha men det är iaf 2-2, det vet jag.
Dom kom och hämta kattungarna idag också... Det är mest sorgligt men också väldigt skönt. Men lilla Nilsson är iaf kvar!

Nu har jag skrivit för mycket, hahah.

Puss


Lol

Vakna för en timma sen ungefär, ville sova mer men orka inte. HAHAHA

Ska nog antagligen gå på bio idag med Elsa, vi ska se lol i så fall.
Måste bara vänta tills hon har vaknat så jag kan boka biljetterna ;) fast hon kanske redan har vaknat nu.

Puss


the black sheep

sitter hos frida nu och tittar på film med janna, elsa, angelica, pontus, rasmus och robin. den är så jälva äcklig! men sååä fake! rekomenderar den inte om ni blir lätt äcklade!! sjöng ju i skolan idag och det gick ganska bra tycker jag! fick många fina kommentarer! kan berätta mer sen när jag kommer hem. puss ha en bra kväll!

SOMMARLOV!!!

Woooohooo äntligen sommarlov! Hinner inte skriva så mycket mer för ska iväg nu kl 3 men jag skriver mer sen!

Grattis till alla bi andra som hur ut idag också!!

Puss


.

Sara ville att jag skulle skriva om henne så det gör jag väl då! Hon sitter inne på toan, sin nya toa faktiskt, med datorn och äter paj! HAHAHAH, det är min kompis det!!! hon är konstig men jag älskar henne ändå!! <3


ungefär så här komemr jag se ut imån, bara att jag kommer locka luggen

 

nu ska jag nog göra en ansiktsmask :D

godnatt i förväg!


Sista dagen avklarad!!

Wohoo nu är det bara skolavslutningen kvar sen är det sommarlov!!!!!! Idag i skolan städa vi bara, fast inte jag och Sara + dom andra i kören och dom som ska sjunga solo! Vi har övat och burit upp micar till gympasalen. Alla andra i klassen slutade typ 12 men vi var tvungna att stanna för kören osv skulle ha genrep kl 13... Men nu är jag iaf hemma och sitter och äter hamburgare!
Sen ska jag testa lite frisyrer tills imån och sy in min klänning!
Nu har jag skrivit alldeles för mke! hahah

Puss!


Avslutningsmiddag

Skrev ett inlägg men det försvann!!! Bajs mobil!!!!!!!!!! Det va iaf avslutningsmiddag idag och resten kan jag berätta imån och så kan ni få se en bild på vad jag hade på mig. Nu ska jag sova för jag orkar inte med denna jävla mobilen längre så godnatt!

Glad!!!

Kom precis hem från grillningen. Ganska segt med det var värt det! Och när jag tittade i brevlådan så såg jag det! MIN KLÄNNING HAR KOMMIT!!!!!!!!!!
Fyfan va glad jag är!!! Dock är den ganska mycke för stor men det är lätt att sy in!

Nu ska jag fortsätta vara glad i min ensamhet! Haha
Puss


Grilla

Nu ska jag snart iväg och grilla med klassen. Nästan alla andra klasser har varit på klassresa men vi hade inte tillräckligt med pengar så vi köpte våra klasströjor för det mesta av pengarna och resten av pengarna har vi köpt typ korv och sånt man har på grillningar som vi ska ha ikväll då. Sen för att vi är och grillar efter skoltid så får vi ledigt imån!!! Så om inte min klänning kommer idag så ska jag in och kolla på klänning!! Och köpa!

Hahah nu har jag typ skrivit en hel novell!
Peace out!

Hahah min stela hund!


Söndag

Sålde tidningen idag och tjänade 130 kr! Det va längesen jag gjorde det. Men det va antagligen för att det ösregna som jag fick mer dricks.

Jag vill att det ska bli sol!!! Det har inte varit bra väder på typ asssss länge nu! Men det kommer väl.

Nu ska jag fika.
Kram!


Lala

Sitter i soffan och ser på fotboll och äter morötter med dipp. Orkar inte göra ett skit ikväll (som dom flesta kvällar typ), så det blir att mysa med familjen och se på film! Sen imån ska jag sälja gt... Men man tjänar ju bra på det!
Checka in min lilla syrras video där hon målar!
http://www.youtube.com/watch?v=W9QKmeh5_sE

Vet ej hur man länkar på ipaden så ni får kopiera.

Puss

HAHA vilja jävla gangsters!!


!!

Fick veta igår att min klänning kanske inte kommer tills skolavslutningen!?!? Fan va sur jag är!! Åkte iaf med pappa idag till uddevalla och försökte hitta en annan om den inte kommer men vi hitta ingen...
Nu ska jag nog gå ut och chilla ;) vill ha en bra bok som jag kan läsa!!
Ha en bra lördag!


Fredag!

Kom hem nästan precis. Vi fick sluta tidigare vi som hade syslöjd för vi hade ingen lärare. Men det fick inte träslöjden, lite taskigt faktiskt!

Har tråkigt och vet inte vad jag ska göra... Det finns inte ett skit att göra här :(
Aja ha det så bra!


Skola

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu innan skolan. Idag ska vi lämna tillbaka våra datorer :'( lite sorgligt faktiskt. Men sånt är livet!
Nu ska jag gå och borsta tänderna.
Ha en bra dag!!

Ingen bra bild men den bjuder jag på!


.

Tänkte bara skriva ett sista inlägg för idag.
Imån är det fredag! Vet inte vad jag ska göra än men sova antagligen ;) orkar inte ett skit efter en vecka i skolan typ...
Nu måste jag tvätta fötterna, hahah!
Godnatt!


helt slut!

passade linn idag, hon va så grinig hela tiden! men jag va med mormor för det hade aldrig gått att gå ifrån! så vi åkte till kullens och köpte blommor sen åkte vi till morfars grav och då såg vi att gravstenen hade kommit!! sen kom mamma upp dit och dom planterade blommor, så nu är det jätte fint!!

<3

nu ska jag sova! eller sätta på en film.
puss


kväll

nehe, är det?

orkar inte, vet inte vad det är med mig... mår piss!

har inte nåt att skriva egentligen... Nationaldagen imån ja! ska antagligen med Elsa till torget då och köpa lite grejor till skolavslutningen, typ hudfärgade nylon tights ;)


den här bilden är tagen för prick ett år sen igår!
hahha, fin min jag gör! (den är lite redigerad också)

ska nog sätta på en film till nu! ska göra mig i ordning först och lägga mig i sängen och mysa! Hoppas jag har nån bra film bara...

peace!

ledig!

Yey vi är ju lediga imån!! soooovaaa!
Idag i skolan hade jag och sara sångövning med den låten som vi ska sjunga på skolavslutningen. Det gick hyfsat bra tycker jag allt. Sen gjorde vi inget mer kul...

Och nu sitter jag här och försöker få över mina grejer från macen över till ett usb (elr det är inget usb det är nån annan större sak som man kan lagra mer grejer på typ) men man måste typ ändra den så den kan ta imot macsaker med det funkar ju fan inte, elr jag vet iaf inte hur man gör?!? Om någon kan så hjälp mig gärna!!
annars får jag se om pappa kan när han kommer hem.


har på mig mitt nya linne idag!

hahah såg att min lilla syrra hade gjort ett inlägg..


Puss

Alice!

Hej hej. Jag heter Alice och jag är alvas lilla syrra! Kolla gärna in min blogg!
http://alicebergener.blogg.se/
Kram!


Godnatt

är jätte trött så efter inlägget så ska jag sova!

skolan imån... segt, men vi är ju iaf lediga på onsdag!! sen ska vi typ ha utedag på torsdag och sen är det fredag och sen är det bara några få dagar kvar till SOMMARLOV!!!

Mamma tror för att jag har så kort år är för att jag typ bränner av det med plattången, men det har faktiskt blivit längre sen mormor klipte av det rejält! men sen får man ju slitnare toppar men jag får helt enkelt börja klippa det oftare! då är det bra att ha en mormor som va/är frisör! Men ska nog försöka att inte platta det nu under sommaren så det kan växa tills jag börjar på gymnasiet!!! åååååh jag är så taggad men ändå så oerhört nervös!!


Italien!

jag vet att jag laddar upp mke italien bilder men jag vill inte ta några mer bilder som sen behövs flyttas över till usb... men ni får nöja er med detta!
JAG MÅSTE BYTA MIN HEADER!

nu ska jag sova!!
PUSS

3/6

Får damp på mig själv och min familj!! orkar inte med att vara sur men jag stör mig på dom som in i helvete!!! ingen aning varför... nej jag kan ju inte sitta och skriva allt här!

Sålde iaf tidningen idag! (hatar det!) tjänade 92 spänn (dåligt), men bättre än inget!
Sen ska vi på kalas hos farmor som fyller år!! GRATTIS älskade farmor!! <3
Skulle egentligen lägga över allt som jag har på macen till ett usb typ men det funka inte! :S så jag måste höra med dom på skolan hur man gör. För jag vill ju inte slänga allt på datorn!! Och jag måste lämna in den på tisdag... :( kommer sakna den...!

VILL TILL ITALIEN NUUUUU!!!! men det kommer säkert inte vara så bra... jag kommer bara bråka med familjen så egentligen är det väl bäst att jag stannar hemma.

nej jag måste sluta klaga!!! detta blev ett depp inlägg men det får ni leva med!



Bild från volterra förra året!

PUSS



2/6

asså shiiit va tiden går fort! det är lixom redan juni! Och vi går bara en och en halv vecka i skolan och sen slutar vi!!!! FY FAN vad jag längtar!!!! och det är bara 17 dagar kvart tills ITALIEN!!! :D

Va på torp med familjen en snabbis idag, Alice skulle köpa massa tröjor typ ;) jag fick iaf köpt en klänning :D
Jag håller på att bli sjuk... :'( orkar inte ta kort på den när jag har på mig den så det får blir en bild fån hemsidan.




Tröjan som jag köpte igår!

Baksidan på den!

Nu ska vi snart bort till mina kusiner som bor granne med oss. Eller jag och Alice äter nog bara sen går vi hem och tittar på film, jag mår ju inte så bra....
Nu måste jag springa ner och baka en kladdkaka väldigt fort!
PUSS

Fredag!!!

Fan va gött asså! Är så jävla skoltrött! Sorry att jag svär så mycke, det ser inte så trevligt ut mena jag är sååååå glad typ.

Sara följde med mig till torget efter skolan och så köpte vi munkar och gotta oss och sen gick vi till Gina och där hitta jag ett jätte snyggt linne! Så det köpte jag. Och sen gick jag till doktorn med pappa och kollade min höft som jag har så ont i och jag ska äta tabletter i ca en vecka 3 gånger om dagen..! Hoppas det blir bättre!!!
Ikväll ska jag och Elsa se på film och mysa :D och så ska jag äta revben hoppas jag ;D
Nu tror jag att jag har skrivit för mycket skit... Men men..


Lägger upp bild på tröja imån! Men här kommer en ful bild på mig ! Haha vad jag ser ut!!!!!!!


tyska....

Sara tvingar mig att blogga oftare... hahah! jag måste nog börja göra det men jag orkar inte! har inget intressant att skriva...

Nu har jag iaf tyska, s.k.i.t tråkigt! Elr vi gör ingenting så det är ju ganska chill men ändå ;)
Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra... vill gå till gina, har hittat lite saker jag vill ha :D Men får se om det är nån som vill gå med. Jag hoppas min avslutningsklänning kommer idag också!!! annars kommer den la nån gång nästa vecka!

nu kommer jag inte på nåt mer att skriva, men jag hoppas sara är nöjd!
PUSS


usch fy fan vad jag längtar til Italien!! men det är inte långt kvar!

RSS 2.0