Sista augusti

Snart ska jag och mamma in till torget och köpa present till Alice som fyller år på måndag! Sedan kör hon mig till mina kusiner som jag ska passa ikväll. Myspys!

Ha bra fortsatt bra lördag!


Godnatt

Min dag idag:
Sovmorgon, matte lektion, torget och köpte present till Carro, hem, bakade chokladbollar, såg på OTH och åt chokladbollar, gjorde i ordning mig och sedan till Carro för födelsedagsfirande med många trevliga människor!
Det var en jätte rolig kväll! God mat och mycket sång och dans!

Kom hem för 30 min sen och nu ska jag göra i ordning mig för sängen!
Imorgon kväll ska jag förhoppningsvis passa min kusiner! Ser fram emot det!

Godnatt på er alla fina människor!


27 augusti

Idag efter skolan tog jag, mamma och Alice tåget in till Göteborg och där hämtade pappa upp oss och så åkte vi på 95 års kalas hos min gammelmorfar (gammelfarfar? Jag vet inte vad man kallar min pappas morfar?). Han är såjäkla cool! Han är pigg som en...yngre person, haha! Han har fan Facebook och är aktivare än min pappa och han är aldrig inne!
Det var i alla fall jätte mysig där! Fick träffa några av pappas kusiner, som jag inte träffar alls ofta så det var roligt! 2 bor i USA men dom va tyvärr inte där...

Här är min gammelmorfar och gammelmormor! Hon är 93! Och dom bor helt ensamma i ett vanligt 2 våningshus i Göteborg! Jäkligt häftigt om ni frågar mig!


26 augusti

Haha jag suger, glömmer fixa den jävla headern hela tiden! Okay, moving on.

Idag var jag i skolan som vilken annan normal jävel som helst. Har musik som induviduelltval så det hade jag idag. Fick lära mig lite ackord på gitarr och ändra mellan dom fort, haha fattar någon? Efter skolan följde Sara med mig hem och vi gjorde pannkakor, tog typ en och en halv timma för att våran spis är paj... Men dom blev goda! Sedan satt vi och pratade och sen cyklade jag ner henne till bussen.

Nu ska jag göra lite matte, eller kanske se på one tree hill förresten, haha.
Kram på er


The stars are out and the moon is shining

Blev ingen ny header idag. Okej imorgon ska jag fixa den!

Idag har jag läst ut min bok, tränat, handlat och nu ikväll var min faster och kille och mina kusiner här! Vi ska boka resa till Spanien i jul! Isak, min kusin, hade trillat på skateboarden på väg till oss och såg ut som om han hade blivit nedslagen... Stackarn! Dom ska åka till läkarn imorgon, det var inget som var öppet på kvällen och ingen ville svara i telefon heller?! Men som tur är så känner vi några sjuksköterskor som bor runt om i området så en av dom kom och tittade så att vi inte behövde åka till kungälvssjukhus. Men efter allt det dramat så blev det en jätte mysig kväll med god mat och kortspel med mycket skrik, haha. Galna kusinerna kan man kalla oss!

Hoppas ni hade en fin kväll!


23 augusti

De första dagarna nu i skolan har varit bra! Är redan skoltrött men jag kommer nog in i rutinerna så småningom.

Ikväll har det inte hänt någonting... Jag och Alice var och tog lite kort vid havet förut och nu har vi precis sätt på film.
Imorgon ska jag fixa min header! På riktigt!! Hoppas att den blir bra!

Ha en fin helg!


Alice bloggar

Hej hej!
Alice här ;) Alva sitter och pluggar matte med Sara nu. Och jag tyckte att hon behövde blogga lite så jag gör det åt henne (fast hon vet inte om det).
Jag har precis varit nere och badat!! Skit kallt! Men jag var i jätte länge ändå och doppade huvudet flera gånger hahah. Aja. Snart ska alva åka med pappa och handla mat.
Hej då!
alicebergener.blogg.se


20 augusti

Sista dagen på sommarlovet nu då... Jag har inte längtat till skolan för att jag vet att jag kommer ångra mig när den väl har börjat så jag har bara låtsats att det inte kommer hända. Och det har faktiskt gått bra. Men som alla andra har sagt så ska det ändå bli skönt att få tillbaka rutinerna men jag vill inte ha läxor eller tråkiga lektioner.

Idag vill jag göra nåt roligt, men blir säkert att jag städar på rummet eller nåt, det behövs verkligen. Fast skulle nog behöva köpa en ny mascara. Aja, får se hur det blir.


Godnatt

Det var en lyckad kväll igår/förrgår! Det började med att jag, Linnea, Elin, Sara och Madde grillade här i Ödsmål men Sara, Elin och Madde åkte hem och då försökte jag och Linnea komma på något som vi kunde göra och tillslut, efter många telefonsamtal, åkte vi på fest på Orust! Tyvärr så blev Linneas mobil antagligen stulen... Idioter!

Ikväll blev det en lugn kväll, Elsa, jag och hennes pojkvän såg på film och tjocknade oss. Mysigt!

Nu ska jag sova, börjar skolan på onsdag som tur är, så jag hinner kanske försöka vända tillbaka dygnet! Lycka till Alva! Haha


16 augusti

Idag har det inte hänt någonting, skulle egentligen åka in till Göteborg med massa kompisar men mår inte så bra... Ont i huvudet och känns som jag ser i kors. Har gjort det nu i ett par dagar så kände att det var bra att vila.

Igår va jag ju som sagt på Liseberg! Elin hängde också med! Det var riktigt roligt! Jag åkte atmosfear för första gången!! Så jäkla kul!

Nu ska jag fortsätta mysa med Nilson!
Kram


15 augusti

Vart fan tog texten vägen till andra inlägget?!? Fan va sur jag blir på sånt!!

Idag ska jag i alla fall till Liseberg, som ni kanske ser på rubriken på andra inlägget. Det är jag, Sara, Carro och Hanna som ska dit! Super taggad! Har inte vart där på två år!

Men först blir det tandläkarn.
Ha en super bra dag!!


Liseberg


14 augusti

Igår åkte jag och Elsa upp till Torp. Fick inte köpt så mycket som jag behöver men jag är ändå nöjd med det jag köpte! Dom hade inte fått in så mycket höstkläder än... Vissa affärer men inte alla. Men vi hade en mysig dag ändå!
Kan lägga upp bilder på det jag köpte lite senare idag!

Idag vet jag inte vad som händer, just nu håller jag på att göra lunch. Jag är ensam hemma så det är ganska skönt, har inte vart det på typ hela sommaren.

Ha en bra dag!
Såhär fin lunch har jag idag, haha


12 augusti

Idag åkte jag och Sara ut till Elin, där hade hon gjort en jätte fin picknick för oss på hennes altan! Där satt vi och myste ett långt tag! Lite senare kom Frida (en kompis som jag lärt känna genom Elin) så gick vi en promenad genom Skärhamn. Vid 5 tog jag bussen hem för mamma fyller år idag så vi firade henne med mormor, farmor och farfar. Riktigt mysig dag!

Jag har jäkligt ont i huvudet nu så jag ska göra mig i ordning och krypa ner i sängen och se på film eller serier!

Hoppas ni har haft en bra dag också!


11 augusti

Är fortfarande lite sjuk men det känns som det blir bättre, hoppas jag i alla fall!
Nu är det sista veckan av sommarlovet och jag vill göra det bästa av den!

I fredags va mina kusiner och sysslingar med familj hos oss som jag skrev i andra inlägget. Det va mysigt!
Sen har jag typ bara sett på OTH och försökt att friskna till. Men denna veckan tänker jag skita i att jag är sjuk och göra massa roligt!

Kram


9 augusti

Jag bloggar från datron för ens gång skull nu, gör aldrig det annars för det är mycket enklare på mobilen tycker jag. Det är därför det inte är så värst skarpa bilder, alla är mobilbilder. Eftersom jag alltid är inne på mobilen så har jag inte tänkt på att jag behöver byta header! Shit va ful den är! Har ingen aning om hur man gör det så jag måste be Alice om hjälp sedan måste jag ju också göra en header... Suck! 
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra, jobba vet jag i alla fall. Skulle vilja åka till Torp men får se hur det blir med det. Är ju sjuk så vet inte riktigt hur mycket energi jag har. Ikväll kommer i alla fall mina morbröder med familj och mammas kusin med familj. Vi ska grilla osv. 
 
Ha en bra dag allihopa! 
Det får bli en gammal bild på Nilson när han var en lite kattunge! Har ju inga bilder på denna datorn eftersom jag använder mammas för att det är en Mac och dom är så mycket bättre än min skoldator och min andra jävligt sega dator... 
 
Kram
 
 
 

8 augusti

Idag har jag inte gjort ett skit, suttit och kollat på OTH hela dagen. Det ända vettiga idag är väl att jag gjorde tacos ikväll, haha.

Nu ska jag sova, är förkyld och vill döda förkylningen! You´re going down bitch! Hahah vad skriver jag?! Fan va kul inlägg asså, aja det är typ ingen som läser min blogg ändå så godnatt.


Längesen

Det var ett tag sen jag blogga nu. Har inte orkat... Detta har jag gjort typ:
I måndags var jag hos en kompis med lite andra kompisar och vi gjorde pizza och satt och hade det bra på altanen i solen!
I onsdags var jag i Göteborg med Sara och tittade lite i affärer gick runt på gatorna och så åt jag sushi för första gången! Tyckte det var riktigt gott faktiskt!!

Ikväll var jag hos Elin på födelsedagsmiddag! Min fina bästa Elin fyllde 17 igår!! Grattis igen till dig underbara du!
I fredags va Elin, Madde, Carro, Becca och Sofia förband för Miriam Bryant så det va jag och såg på och dom var GRYMA! Sedan va jag hos Elsa, med massa människor! Gick hem vid halv 6 på morgonen, så det var en lyckad kväll! Sara och jag hade lite förfest hemma hos mig innan vi gick dit, haha! Vi är lite galna!
Just nu sitter jag i sängen och har party för mig själv, haha! Grym och hög musik på i hörlurarna! Hahaha jävlar vilken fest...

Shit va mycket det blev nu! Read and enjoy! Puss


RSS 2.0