28 november

Det är den 28:e va? Haha

Idag efter skolan åkte jag med Madde hem, vi gjorde pannkakor sen åkte vi till torget. Det var julklappstorsdag! Så det var massa rabatter i de flesta butiker, och så var det öppet till 21! Där mötte vi upp Carro, Linnea, Sara, Johannes och så var det några andra som vi va med också ett tag. Det var mysigt! Hittade tyvärr inget... Va inte jätte sugen på att köpa grejer, sparar pengar till Barcelona! 

Imorgon är det fredag! 

Maddes fluffboll! 

Nu ska jag snart sova, godnatt!


25 november

Varför försvinner mina inlägg?! Eller jag tror i alla fall det! Fast bara vissa! 

I helgen har jag inte sovit mycket... I fredags va jag på födelsedags firande för Lina! Vid 10 drog vissa av oss till Johannes för vi fick inte stanna längre där. Hos Johannes hände det inte så mycket, vissa spelade tv-spel och vissa gjorde annat! Det var mysigt, roligare än att sitta hemma själv! Kom hem vid halv 2 och ställde mig då och lockade håret, haha! Blev klar halv 3 och gick då och la mig. Gick upp halv 9 för att sedan åka till skolan igen på öppet hus. 
På kvällen sen kom Linnea, Elin och Sara och så gick vi till Alfred som hade typ krök. Det var roligt! Vi kom hem vid 3 och gick och la oss runt halv 4, sen gick vi upp typ 9?! Linnea åkte hem vid halv 12 och gissa om jag var död då men fick inte somna för jag hade plugg att göra.... Skulle egentligen läsa en bok men tittade på filmen för jag hade för mycket kvar i boken (Hade redovisning idag om den)! 

Nej shit nu har jag skrivit alldeles för mycket ointressanta grejer! Nu ska jag fan sova! Godnatt! 
Målade naglarna igår, blev faktiskt nöjd!20 november

Igår va jag på Hunger Games night! Hur grymt som helst! Filmen var super mega bra! Vill se den igen! Dom gav boken rättvisa, dom hade verkligen gått efter boken och det är jag jätte glad över. Dom brukar annars ändra så jätte mycket i filmen men inte här! Det var väl lite små detaljer men det är sånt man måste ändra om det ska bli bra på film! 

Man fick massa gratis grejer också! En bok, Divergent, som också kommer ut som film i mars! Verkar också jätte bra! Sen fick man en nycklring och så vann vi en brosch, Hunger Games broschen som är med i filmen! Vinner aldrig annars!! Sen fick man också gratis popcorn och en cola flaska! Mycket för pengarna kallar jag det!! 

Nej nu ska jag nog sova, kom ju hem halv 4 igår natt...

Bild som Linnea tog! Lugna puckar

Idag va en lugn start på helgen! 
Efter skolan gick/åkte jag, Lina, Filip och Pernilla (och Linnea fast hon inte är med i våran grupp) till Linas farmor. Vi gör ett arbete i skolan om olika engelsktalande lands jultraditioner (skriver man så? Aja ni fattar). Och Linas farmor kommer från England, det land som vi då har! Och så berättade hon om lite olika traditioner. Ganska likt svenska traditioner! 
Efter det gick jag hem till Madde, vi gick en låååång promenad med stopp för att göra en grej, så promenaden i sig blev ju inte så lång kanske, haha! Sen åkte vi ner till torget och mötte upp Linnea (Linnea-Maria! Den andra Linnea där uppe är en annan!) och köpte godis! Sen hem igen och så kom Johan med också! Vi hade mysigt och skrattade mycket! Rolig kväll! 

Sociala tjejer på Coop! 


Fina... Ehm japp! 

Nä finns inget att säga...!

Okej inte så intressant att veta det jag skrev kanske men what ever! Kul att läsa för mig om några år och få mig ett skratt! Haha 

Nu ska jag sova! Får se vad jag hittar på imån! Vill träna!!! Är dock sjuk så får se hur det blir med det... 

12 november

Ganska tråkig dag i skolan idag... Fick veta att våran bästa lärare är med barn och kommer sluta i mars.. Gråter! 

Efter skolan följde Elsa med mig hem och nu sitter vi här och pluggar, eller försöker. Eller Elsa försöker, jag gjorde ett tal i matten sen gav jag upp! Försökte ta en bild på henne i smyg men jag hade blixt på...! Så hon fick spela modell! 

Mina nya byxor som jag köpte igår! 

11 november

Har inget att skriva egentligen. 
Igår städade jag klart huset, var tvungen att moppa golvet 2 gånger i köket! Sen gjorde jag lunch och sen kom familjen hem och då gick mamma och jag en promenad. Jag borde egentligen gjort historia uppgiften som skulle in igår men jag orkade inte! Och nu orkar jag inte heller, börjar imorgon eller nåt! 

Idag efter skolan åkte jag och Elsa in till torget och så fick jag äntligen köpt ett par byxor! Helt vanliga jeans färgade, mina andra spillde jag hårfärgning på... 

Jag och Elsa i fredags. 


9 november

Grym kväll igår! Massa roligt folk var här! Här kommer en liten bildbomb:

Det var en sen halloweenfest (det var många som var borta den helgen så vi körde nu) och jag, Carro och Sara va Charlies Angles! Lite lika är vi väl i alla fall? 

4 november

Sov max 4 timmar inatt (antagligen mindre, orkade inte kolla på klockan)... Kunde verkligen inte somna, hade så jäkla många tankar i huvudet! Låg och vred och vände bara, jag slumrade inte ens till?! Sen vaknade jag kl 6, 40 min innan jag brukar gå upp.. Kul! 
Aja som tur va har jag inte varit ett dug trött idag! Tröttheten kom nu typ. 

Imorgon och på onsdag har vi år 9:e dagar på skolan, alla nior i stenungsunds komun kommer och får kolla på några linjer. Så vi esteter ska visa vad vi gör typ, draman vi ska spela upp en liten teater och musikarna ska spela 2 låtar. Är inte super taggad, inte taggad alls faktiskt...

Önska mig lycka till! Kommer säkert tappa bort mig... Nej så får jag inte tänka!! 
Nu dör min mobil snart... Godnatt!

Hittade denna jätte söta bilden på Linnea! <3 

2 november

Hade en mysig kväll med Elsa igår! Kan inte skriva vad vi gjorde för såg att pappa läser mig blogg... SLUTA MED DET PAPPA!! PRIVAT! 

Vi va uppe till halv 4 och sedan sov vi till ett men låg i sängen till halv 4 på dagen. Sen gick jag hem (vi sov i farmors lillstuga) och gjorde i ordning mig och fick i mig lite mat i magen, hade inte ätit på hela dagen! Och sen kl 18 fick vi gäster, grannarna och faster med familj. Dom är fortfarande här men jag funderar på att gå och lägga mig. 

Faster som tar bilden. 

Kram
1 november

Än en gång har mamma förstört min dag. 

Fuck skolan asså! Har så jävla mycket att göra att jag gör pyttelite av allt men kommer ingen vart på nåt... Har ingen tid alls för nåt roligt, hela lovet har bara varit plikter känns det som... Sämsta lovet! 
RSS 2.0