29 april

Har haft en jättemysig dag idag och jag har varit så jäkla glad hela dagen! Jag har ju bytt från drama till musik nu så nu är jag officiellt en musikare! Känns bra måste jag säga. Efter skolan gick jag med Carro för att lämna hennes kryckor, vi gick 1,5 kilometer på 30 min haha vi gick jäkligt sakta! Sen gick vi till biblioteket och sen fikade vi på espresso house. Åh va mys det var! Jag måste göra lite mer spontan grejer på vardagarna. Blir ju alltid annars att man åker hem i sin ensamhet och har tråkigt. 

Imorgon är der Valborg, då blir det grillning vid stranden med bästa folket! 

Här är min nya tröja som jag köpte. Ah färgen är ju inte riktigt rätt dock. 



27 april

Det har varit en mysig helg! På lördagen åkte jag och Alice in till torget en stund. Fick köpt ett par boyfriend jeans som jag har velat ha ett tag och en ljusrosa tröja, en fin vårtröja helt enkelt. Sen köpte vi något att dricka på espresso house och gick ut och satte oss på bryggan och myste. På eftermiddagen kom Sara och vi pratade, åkte och handlade gott till kvällen och såg på Studentfesten, himla bra film asså! Den rekommenderar jag starkt. Sara somnade jättetidigt haha så det blev inget mysprat under natten.


Gott! 

Idag konfirmerades Alice! Så först va vi i kyrkan, ganska segt men fint, sen åkte vi hem igen och släkten hängde på så blev det kaffe och tårta. Det va ju så jäkla fint väder idag så vi kunde sitta ute! 

Intåget i kyrkan. 

Deras "redovisning" av vad dom lärt sig, en liten teater. 

Alla fina konfirmander! 


Presentöppning

This was my look.




25 april

Va hemma idag med men nu är jag pretty much frisk!! Hostan är kvar och jag är lite snuvig och hängig men det kan man leva med. Idag har jag gjort massa bra grejer. Lagat pappas byxor som han bad mig göra, skurat handfaten på toa som mamma bad mig göra och byt lakan osv i min säng som jag bad mig göra. Ikväll va vi på middag hos min faster för min kusin har precis fyllt 13! Det va mysigt. 

Sminkade mig och hade på mig tighta byxor idag för första gången på 1 vecka. Fatta om det kändes skönt! Haha




24 april

Idag har jag badat och gjort mig ren och fräsch! Men efter det var jag helt matt så la mig och tittade på tråkig tv. Idag har jag inte gått på Ipren överhuvudtaget, grymt va? Okej nej inte bryr sig. Sen åkte jag faktiskt med mamma och gjorde lite ärenden. Har ju inte träffat folk på 5/6 dagar så det var en helt ny värld för mig idag!! Helt fantastiskt! eller inte. 

Imorgon ska jag äta jordgubbar, jag längtar!! Kul information and I'm out. 


Varsågod Johan! Puss


23 april

Är så jävla less på att vara sjuk nu asså, min hjärna börjar nog tro på att jag är frisk (för att jag vill det så mycket) så jag försöker göra grejer men då säger kroppen nej. Har kunnat klara mig på en Ipren idag bara i alla fall, framsteg kallar jag det! Men jobbigast idag har nog varit huvudet och ryggen... 

Om ni har några förslag på vad man kan göra när man är sjuk så snälla berätta! Eller några roliga filmförslag! Som har bra kvalité på swefilmer. Och om det är någon som vill komma med nuggets till mig så är det fritt fram! 
Lite onsdagshumor. 



22 april

Jag mår bättre idag men är långt ifrån frisk... Så kommer antagligen stanna hemma hela vecka. Så sjukt tråkigt! Finns ingenting man kan göra än att se på film/tv men jag får ont i huvudet av det efter ett tag så det är bajs. Saknar mina vänner!! Och vill träna! Har en stor uppsats i historia och svenska som jag måste göra också men det orkar jag ju fan inte. Har i alla fall fått hyfsat matlust tillbaka. Mår lite illa då och då på tanken av mat men jag får hungerkänslor igen. 

Hoppas ni mår bättre än mig och inte blir snittade! 
Bild i repris tror jag men här va jag glad och frisk :( och hade fräscht hår och rakade armhålor haha. 


20 april

Har fått världens förjävligaste virus... Feber, ryggont, huvudvärk, hosta. Hade liknande förra året fast det var 1000 gånger värre då. Var sängliggande i 1 vecka, utan att kunna röra mig eller äta eller nåt. Nu kan jag röra mig hyfsat bra. Står helst inte så länge, då blir jag yr. Det sjukaste var att det kom över natten till fredagen. På fredagen mådde jag ändå hyfsat bra, hade lite rethosta men inget värre än det. Sen under natten kom allt annat. Sov över hos Carro då och på morgonen ringde jag gråtandes till mamma och bad henne hämta mig. Sov sedan hela lördagen. Fuck this asså! Det suger.  Men förhoppningsvis blir jag frisk efter detta. Har ju varit sjuk i ca 2 månader nu... 





17 april

Igår var ganska coolt faktiskt! Extremt utmattande men jäkligt roligt! Vi åkte in vid halv 1 och var på Schillerska gymnasiet vid kvart över 2. Där var det en hel del väntan i början, tror vi fick vänta runt 3 timmar innan vi fick vara med och spela in. Men när vi började spela in slutade vi typ inte förens vi var klara kl 1 på natten. Vi fick självklart några pauser och så fick vi mat. Men det var verkligen en upplevelse! Det ska bli kul att få vara med en gång till! 

Filip sov över hos mig inatt för han skulle inte kommit hem annars så nu har han vaknat och vi ska snart äta frukost. Ikväll ska jag vara barnvakt för mima kusiner. Det ska bli mysigt! Inte passat dom på ett bra tag nu. 
Ha en bra skärtorsdag! 
Det här var min outfit igår! 


En fin liten hög. 


Sleep tight

Har 3% kvar på mobilen så ska göra detta fort! 

Skulle söka sommarjobb idag men chefen var inte där, ska försöka hinna åka in imån istället innan vi åker in till Göteborg för statist grejen. Sen har jag varit lite ute idag, städat på rummet, med hjälp av mamma haha, köpt lite kläder och sen åkte jag till Sara igen, med Carro också! Det var mys! Hann inte vara där så länge eftersom sista bussen går 23 på vardagar... Men nu ska jag sova, det kommer bli en lång dag imorgon! Kramar 


Inte rättvis bild men det var sååå fint på himmlen när jag och Carro gick till Sara från bussen! 

14 april

Idag tittade jag klart Friends, så nu är det slut... Så sorgligt! 

Idag har vi varit på kostymprovning i Göteborg. Vi ska ju vara statister i en serie som heter Viva Hate som kommer sändas i höst. Den utspelar sig på 90-talet så vi ska ju vara 90-tals klädda! Jag har redan skrivit om detta tror jag, men skit samma. Det ska bli jätte kul! Men det kommer oftast vara inspelningar på kvällar och nätter och det är väl lite segt. Men jag är ung och pigg så det ska allt gå! Ingen aning om hur många inspelningar vi ska vara med på men första är i alla fall nu på onsdag. 

Efter kostymprovningen åkte jag hem till Sara, köpte med mig lite gott och så hade vi det mys! Pratade och så bara. Älskar lov! Kom hem för 40 min sen och ska nog sova nu. Så godnatt! 

Haha, nja inte riktigt kanske. Men man kan ju alltid drömma! 

Jag vet vi är fina.





13 april

Kaos helg men jäkligt rolig! På fredagen följde jag först med Madde hem och så myste vi. Sen åkte jag hem packade väldigt fort åkte iväg igen till torget för att möta upp Carro, vi skulle handla mat för att sedan åka till Filip. Men hennes buss kom aldrig så jag fick handla själv (kände mig otroligt vuxen!). Hon fick skjuts, som tur va, till vårdcentralen där vi tog bussen ut till Filip. När vi kom fram fick vi åka moppe till hans hus för han bor jättelångt ifrån busshållplatsen. Sen myste vi bara, satt och pratade, såg på klipp på youtube och åt godis. Vi gick och la oss tidigt för att Filip skulle upp kl 7 nästa dag för att jobba. Men vi kunde inte somna så vi låg och pratade och skrattade. Jag var så jäkla pigg haha. Upp nästa morgon, jag och Carro kunde sova till 8 men då hade Filip redan åkt. Så fick vi skjuts av hans mamma till bussen och Carro till jobbet. 

Okej ni behöver inte läsa detta! Det är inte så intressant haha. 

Lördagen i snabbrepris då: buss till Johannes där Madde va, åt frukost, lämnade Madde hos henne. Johannes och jag åkte och handlade till kvällen. Hämtade upp Carro på vägen. Hem till Madde, hämtade lite kläder, hem till Johannes igen. Åt, gjorde tårta. Sen kom andra folk. Sen gömde vi oss tills Daniel kom och så överraskade vi honom!! Han fyllde 18 i torsdags! Festade och hade kul! Åkte hem vid halv 1 och var i säng halv 2! Sen sov jag till halv 12 då mamma väckte mig. Gjorde i ordning mig och sen åkte vi på kusinkalas. Hilma fyllde 12 och Linn 3! Mysigt! Och nu sitter jag här och är allmänt seg i kroppen och huvudet. 

Hopppas ni har haft en bra helg! Kram 


Madde och jag sminkar oss till kvällen! Notera att jag bara har målat ena ögonbrynet haha. 
Johan och födelsedagsbarnet! 






Mina kusiners hund Sally! Hon är bara för söt. 

10 april

Nu är alla föreställningar klara! Den sista var nu för allmänheten och våra nära och kära. Tycker det gick bra och blåbären glömde jag inte!! Känns både sorgligt och skönt att vi är klara.. Men imorgon är det lov i alla fall! Måste vara i skolan mellan 10-12 för att städa undan scenen men sen är det 10 dagars påskloooov! Fan va skönt! Har lite grejer inplanerade, så det kommer nog bli bra.  

Nu ska jag snart äta och sen duscha. Eller tvärt om kanske. 
Åt på donken idag för första gången på huuuur lång tid som helst. 

Fina vänner<3 

En liten fördrink hos Carro innan kvällsuppvisningen. 



9 april

JAG KOM IHÅG BLÅBÄRSJÄVLARNA!! På andra föreställningen men ändå, tycker jag va duktig! Gick hyfast bra idag med tycker jag. Asså de här dagarna går typ ihop med varandra, gör typ samma sak varje dag känns det som. Fast det gör jag ju, i skolan iaf haha. Men jag tänker efter skolan, kommer hem gör mat och sätter mig i soffan och ser på serier typ. Hahah effektiva Alva. Men eftersom jag är sjuk så kan jag ju inte träna.. och skolarbetet har jag glömt helt och hållet typ. Måste börja på en svenska- och histora uppsats men vill inte. Den känns så svår plus att den inte ska vara inne på typ 4 veckor och duktig som jag är så börjar jag aldrig i tid utan får stressa i slutet.
 
Aja, vid 6 satte jag mig framför datorn och tänkte vara lite effektiv, började söka sommarjobb på kommunen men fastande på det personliga brevet. Kände att jag behövde hjälp av mamma så väntade tills hon kom hem, men så fort hon kom hem gick hon ut och sen när hon kom hem från det åkte hon igen. Men hon kommer nog snart hem nu så då få hon hjälpa mig. Sen tänkte jag fixa lite med banken skit men det behöver jag hjälp av pappa med men han är ute och grejar och han känns lite sur idag.. Så sitter och lyssnar på musik. Har hittat ett nytt band som jag älskar typ! Det är lite Paramore stuk på det, dom heter Icon for Hire och är ett rockband. ÄÄÄLSKAR den sortens musik!! 
 


8 april

Idag hade vi premiär!! Det gick hyfsat bra ändå tycker jag, eller det jag kommer ihåg. Brukar glömma ganska fort. Andra föreställningen gick dock åt helvete... Då var det inga skolor som hade bokat in sig, då var det dom som går i bild från våran klass och estet ettorna och några esteter som gick ut förra året och lite annat folk som tittade. Så det var extremt pinsamt, det kändes bara konstigt liksom! Jag sa lite fel repliker igen, fler denna gången... Ridån åkte inte "upp" (åkte åt sidan), och jag glömde de fucking blåbären IGEN, haha aja. Imorgon hoppas jag att det kommer barn. Dom va så söta idag! Kom och klappade och kramade vargarna och ville hålla i "min" nalle. 

Efter skolan följde Sara med mig hem och vi gjorde pannkakor, såg på 10 things I hate about you, som hon inte hade sett?!?!? Skandal!! Typ bästa filmen ever ju! Fast så säger jag om många filmer haha. Sen skrattade vi luften ur oss och hade det mys. De två sjuklingarna! Thats us. 
Cray cray girls 

Åt massa jordnötssmör haha

<3 




7 april

Idag har vi repat hela dagen och sen vid fyra kom vår första publik! Fast detta var bara ett generalrep så detta var inte den "riktiga" publiken. Eller asså inte den åldersgrupp som vi har riktat in oss på. Det var Sofias (våran lärare) elever från Kulturskolan som kom och tittade som brukar ha lektion vid denna tiden. Men det var kul, sa fel en gång, ett "träd" välte och började fnissa för att vi gjorde en grej vi inte hade övat på. Hahah jaja, bättre lycka nästa gång! Vi kommer vara med i st-tidningen också!! Roligt! 

När jag kom hem nördade jag Friends. Nu är jag på säsong 10, sista säsongen!!!! OMG 
Gittan outfit på! Hello Kitty tröja och flätor är livet. 

Gjorde denna idag, näääästan alla mina underbara och fina vänner är med! 

En inzoomning på en bild som jag bara äääälskar på mig och Nea! Glädje över hela bilden!! 



6 april

Va ju på läger i helgen, det var roligt förutom att jag blev rejält förkyld så jag åkte faktiskt hem på lördagkvällen. Mådde så jäkla dåligt på fredagen men ville inte missa en sak vi gjorde på lördagskvällen så fick härda mig igenom dagarna. Så nu sitter jag i soffan och mår piss... Ont i huvudet, näsan rinner och jag kan inte andas genom näsan så jag knarkar nässpray. Halsen är faktiskt bättre, så det är en positiv sak! 

I väntan på bussen som skulle ta oss till Åh stiftsgård. 

Dans i det härliga vädret. 

Aktiviteter utomhus. Vi spelade brännboll sen efter det spelade vissa fotboll. Jag stod bara och tittade på. 
Satt och frös på utsidan för vi hade stationer, 10 stationer och 5 grupper så det blev mycket väntan och sen gick solen ner och då frös man ihjäl typ... 

Sen va det festkväll. Och vi ledare hade agenttema! 
Jag och Tina! (Snodde bilden från hennes insta) 



Alla skulle ha hattar på sig! Snygga eller hur? 




2 april

Idag har vi repat hela dagen som sagt. Tiden gick fort så det var tur. Fast det var en ganska mysig dag, eller det skiftade mella tråkigt och kul typ hela dagen. Efter skolan gick jag till mormor en stund, va bara där en timma sen hämtade mamma mig. När jag kom hem gick jag en fin vårpromenad. Sen packade jag eftersom jag ska på läger imorgon. 

Nu ska jag fortsätta se på Friends. Är på säsong 9 nu! 
Våran fina skog. 




1 april

Redan april nu då! Jag tänker inte ens försöka skriva ett aprilskämt. Nope, kommer inte på något. 

Har haft en ganska mysig dag ändå, även fast jag var i skolan på min lediga dag. Den var mysig då jag slapp se en viss person. Okej, jag är taskig jag vet men man kan inte rädda alla som mamma sa. I skolan byggde vi scen till teatern som vi ska visa upp hela nästa vecka. Så det var mycket jobb. Vi har sytt träd, gjort löv, hängt upp träd. Hämtat grejer ute, inne i läskiga rum med spindlar, och klättrat högt, haha! Jag grät nästan (hade tårar i ögonen) och tappade andan när jag skulle in i rummet med spindlar, usch vad jag hatar dom... Ska se om jag kan ta kort på scenen när den är helt färdig! 

Efter "skolan" åkte jag till läkarn för att se om jag hade halsfluss, men det hade jag inte! Bara ett virus.. Så det är bara att vänta ut den. Sen gick jag till torget och mötte upp Madde, och vi mötte upp Johannes så åt vi på Eat. Johannes åt bara lite snabbt sen gick han. Madde och jag satt kvar ett tag och sen tittade vi i lite affärer och sen köpte vi glass och bara satt och pratade tills torget stängde. Det var verkligen jättemysigt! En perfekt eftermiddag. 

Nu måste jag öva på mina repliker.. 
Den omtalade kukglassen. Hade aldrig hört talas om den men Madde sa det. 




RSS 2.0