30 augusti

Igår va jag ju på fest som sagt. Den var rolig! Idag mår man ju som man förtjänar dock, fast det är det värt. Träffade mycket nytt folk, det är alltid trevligt! Vi åkte väl hem vid 2 och då sov jag och Sara hos Filip. Så det var hans mamma som hämtade oss. Åkte hem idag vid 11, åkte och handlade med pappa och nu sitter jag i min säg och mår sådär och ska se på film eller nåt. 




28 augusti

Jag har blivit förkyld, jippi... Men imorgon ska det festas ändå, ingen liten förkyldning ska stoppa mig haha! Idag har jag varit i Gbg med Sara, vi åkte till västra Frölunda för att gå till New Yorker. Fick köpt en lång Cardigan och en svart tight klänning, har velat ha en sån klänning länge nu så nu äntligen! 

Nej nu ska jag sova och försöka kurera mig tills imorgon! 

Juste denna lille krabaten kommer flytta in hos oss inom kort! Ester känner tydligen inte för att bli gravid nu så vi köper/får honom av en granne. Längtar!! 
Snyggast i stan eller vad? 




24 augusti

Den hemliga grejen som jag och Johan gjorde i tisdags har jag ju inte berättat om än! Vi gjorde i alla fall en tårta som vi sedan skulle överraska Carro med på hennes födelsedag men hon kunde inte då så det blev dagen efter. Så vi var ganska många här hemma hos mig och åt tårta i torsdag! 

Nu i helgen sov jag först över hos Johan i fredags, vi va ute och gick i spöregnet (jag ville ha godis hehe) och såg på film och så. I lördags så va jag på 18 års fest för Tina och Elin! Det var mys. Åkte hem ganska tidigt dock. Och idag har jag tränat och nu ser jag på ghost Whisperer, bara 4 avsnitt kvar nu!! 




Varje fredag har vi skjortfredag! 
Hahah älskar denna bilen! 

Tina & Elin 




20 augusti

Fan jag gjorde ett inlägg igår men den försvann.. Helvete! Aja, moving on. Kör en snabbrepris på vad jag skrev. Va ju på Ullared, fick köpt lite smått och gott bla hårfärg så nu är jag röd/lila/svarthårig, love it! 
Mina grejer ligger under de andras saker. 

Sen sov Johan över hos mig efter Ullared. Dagen efter gjorde vi lite hemliga grejer som ni får veta imorgon! 

Idag var der första dagen i skolan, JAG GÅR FAN SISTA ÅRET NU! Jag ska göra detta året oförglömligt!!! Efter skolan idag följde Becca och Sara med mig hem, vi åt pasta carbonara och pratade! Mys!! 
estetisk kommunikation lektion, då får man vara så här snygg! 

Idag fyllde bästa Carro 18 också!! Grattis till henne!! Love this girl. 






17 augusti

Igår va jag barnvakt för Elias och Filip. Vi åkte ner till torget för dom ville se Anton Ewald. Sen kom Madde så åkte vi hem till dom. Åt pizza, såg på film. Sen kom Johannes också. Sen va jag chaffis halva natten. Åkte 4 omgångar till stenungsön. Först lämnade jag morbror och hans fru på stenungsbaden. Sen nästa omgång va mamma, tredje omgången va faster sen sista var morbror igen när jag körde hem dom. Sen åkte jag hem. Så jäklar va jag körde igår. Imorgon blir det mer åkande, då ska jag, Carro, Linnea och Sara till Ullared!! 
Idag fyllde Elias 10 också, så va där igen idag på kalas. 
Jag och massa småttingar typ haha. Han var inte så bra faktiskt, och inte ligga snygg irl.. Synd haha.



Godnight sweethearts

Tänkte snart släcka lampan och försöka sova. Igår skulle jag och Carro ha simslan men vi orkade inte spela så länge så vi satt och pratade genom natten istället tills Carro blev sjuk. Så jag fick skjutsa hem henne kl 4 på morgonen. Idag har jag städat hos mormor, det var där vi var igår så vi bara lämnade allt och åkte så jag åkte dit och fixade till allt idag. Sen har jag bara suttit och sett på serier idag haha. 
Juste min fina mamma fyllde år i tisdags, så farmor och farfar var över och åt middag med oss. 


11 augusti

Nu är vi inne på sommarlovets sista vecka. Jag varken längtar eller eller icke längtar till skolan. Lever i nuet! I lördags va jag i Gbg med Alice. Fick köpt en ny plånbok och en liten väska och ett armband, pengarna för det armbandet går till bröstcancerfonden. Sen åkte jag och Carro till Johan och åt gott och såg på film och myste. Dagen efter åkte jag, Sara och Johan ut till skärhamn och tittade på när Carro, Elin och 2 till var förband till Kim Cesario (ingen aning hur han stavas). Vi stannade och såg på han sen åkte Carro med i bilen hem och så åkte vi till donken sen sov jag hos Johan igen. Nu är jag och Madde, Carro, Filip, Linnea och Lina hos Sara och myser. 
Juste, i fredags serverade jag och Alice på en 35 års fest. Vi fick 900 spänn var! Sen va jag fyllechaffis vid 04, tjänade 90 på det också.










7 augusti

Jag har fucknig körkort!! Shit va nervös jag var innan, jag kunde knappt sova och äta. Men allt släppte när jag satte mig i bilen och uppkörningskvinnan började prata med mig. Hon var typ bäst! Hon gjorde mig såå lugn under hela körningen. Vi pratade om allt möjligt typ! Sen när hon sa att jag var godkänd blev jag typ helt skakis. Haha shit va glad jag blev!! Firade genom att åka buss in till Gbg med Sara haha. Vi tittade lite i affärer och sen åt vi sushi! Sen när vi kom hem igen tog vi bilen och hämtade upp Carro och Johan och åkte till Linnea och Filip på Orust. Sen sov Carro, Becca och Filip över hos mig. Igår va jag på bio med Becca och Carro, vi såg 22 jump street. Asså dom filmerna är ju bara bäst haha älskar deras humor! Sen sov vi alla hos Beccis. Idag har jag jobbat i 2 timmar och nu ska jag bara slappa framför serier hela kvällen typ. 

Ska försöka bli bättre på uppdateringen! Vill kunna gå tillbaka själv och kolla vad jag gjort under året och sommaren! 






4 augusti

Dålig på att uppdatera känner jag. Men har haft fullt upp med vänner, körning och pluggning. Hade teoriprov idag och klarade det så nu är det bara uppkörningen kvar!! Åh jag är så nervös! Hoppas innerligt att jag klarar det på första, annars får jag ju bara göra det igen. Så det är ju ingen fara om jag blir underkänd. 
I helgen var jag på 2 18 års fester. En för Jennifer och en Elin. Roligt roligt! Älskar att festa haha. Träffa vännerna och träffa nya människor! 

Bild spam!! 
Mina hjärtan
Samma min som på bilden innan haha

Härliga dagar vid havet med Carro och Johan
Spenderar nästa all min vakna och icke vakna tid med dessa känns det som 


Fina tjejor

Full Alva och glad (?) Filip


Elin 18



Avslutar med en selfie haha 


RSS 2.0