31 januari

Ny månad om 15 min! Eller aa när detta puliceras så kanske det är 10 min men men. 
Jag har använt upp allt mitt 3G så jag känner mig ganska handikappad när jag inte har wifi! Åkte buss ifrån Stenungsund idag och var tvungen att vänta på stationen i 40 min utan 3G, det funkar nästan inte... Plus att min spotify inte vill att jag ska kunna lyssna på vissa låtar på offline mode så jag kan ju bara lyssna på jättefå... Suck!

Idag åkte jag i alla fall in till Gbg med Sara och Johannes och så mötte vi upp Elin. Sen åkte jag och Johannes hem till honom och så kom Madde, Carro, Filip och Daniel dit. Vi skulle egentligen åka pulka med vi kände att det blev för mörkt. Så spelade kortspel och fick göra grejer om man förlorade, jag och Madde fick springa en lite sträcka i bara underkläderna i snön, det var egentligen inte så jätte kallt, bara om smalbenen där snön kom upp (vi fick ha skor). Men nu är jag hemma igen i min sköna varma säng! Snacka om att jag frös på stationen, mina tår va som isbitar! 

Imorgon händer det kuligheter!!
Godnatt!
En snap jag inte kunde skicka... Buhu 

29 januari

Idag har jag gjort allt förutom att plugga typ! Lagade mat, åt, såg på PLL, tittade vilka filmer som snart kommer ut på dvd (ja jag vill ha vissa filmer på dvd, älskar dvd!), tvättat håret, lockat håret, testade lite olika kläder och nu (1 timma sen kanske) satte jag mig ner och skummade igenom texten. Anteckningarna tog jag bara kort på! 
Önska mig lycka till imorgon, haha! 

Längtar tills helgen, vill sooova! Börjar bli sjuk känns det som. Men än mår jag bra och är redo för roligheter i helgen!! 
Sov så gott. 
Ful bild jag vet, men den bjuder jag på!



28 januari

Tråkdag idag, tråkiga lektioner och äcklig mat... Men jag har varit på bra humör nääästan hela dagen. 

Jag har hand om fikat till draman imorgon så idag har jag bakat chokladmuffins. 
Mums!

27 januari

Herregud va mitt humör har varit upp och ner idag, helt sjukt. Mensen kommer väl snart antagligen. Måste väl egentligen veta när men har glömt att skriva upp när den kom sist och apparna suger. Ja, kul att läsa om min mens va? haha
 
På grund av mitt humör har dagen varit konstig bara, har skrattat som en dåre, närsta vart på väg att börja gråta flera gånger och velat slå ihjäl folk för att dom har varit irriterande. Ja det summerar min dag väldigt bra faktiskt. Nu ska jag skriva på mina arbeten, engelska och en rollanalys i draman. Sen måste jag plugga historia också ja... 
 
Hoppas eran dag har varit bättre! 
Jag och Lina

26 januari

Det var en riktigt mysig kväll igår. Lina kom aldrig, så det var bara jag, Carro, Madde, Linnea och Filip så klart. Ja va gjorde vi, det hade ni vetat om ni varit med. 
Sov inte mycket inatt... Alla andra sov men jag låg jätte obekvämt... 

Jag borde egentligen plugga nu men jag ser på film istället. 



25 januari

Igår va det festival på skolan. Det var sång, dans och någon föreläsning. Alla var riktigt grymma! Vi i musik inval sjöng och spelade också, jag sjöng en halv vers själv, det var ganska nervöst! Mina underbara kompisar i klassen spelade och sjöng egenskrivna låtar! Helt sjukt vad dom är duktiga!! 

Repning, Madde, Sara och Carro 

Festivalen höll på från 12 till 21, med en lång paus på eftermiddagen. På kvällen spelade några av mina kompisar igen, fast i ett band dom har startat, Catellus heter det. Det är Elin som skriver alla låtarna! Mega duktiga allihopa!!! Sen var det några duktiga människor utifrån som kom och spelade. 
Catellus! Carro, Elin, Becca, Madde och Sofia. 

Efter detta åkte jag med Carro hem. Vi skulle egentligen mysa och se på film men vi satt och pratade hela kvällen istället, sen tog jag bussen hem vid 1. Riktigt mysig dag! Älskar verkligen mina vänner! <3 
Ikväll ska jag, Carro, Madde, Linnea och Lina till Filip! Kommer bli en bajsbra kväll känner jag! 


23 januari

Igår efter skolan övade jag med min musikgrupp till en festival vi ska sjunga på imorgon i skolan. Vissa gick hem när vi va klara men jag och 3 till gick till ti amo och käka pizza. Satt där i 2,5 timmar och bara pratade, jätte mysigt verkligen! 

Idag har jag inte gjort så mycket, har tittat på det senaste avsnittet av Pretty little liars och Ravenswood. Sååå spännande på båda! 
Snart ska jag träna, så jävla jobbigt att ta sig upp ur soffan bara..haha! Men när man väl har börjat träna så känns det jättebra! 
På Ti amo


Jag och Madde på historian idag, vi hade genomgång och vi började lyssna men sen slutade det med att vi satt och tog massa bilder istället, haha! 


Imorgon är det fredag! Får se vad jag hittar på då. På lördag blir det skojsigheter i alla fall! 

21 januari

JAG MÅSTE BYTA HEADER!!! Herregud va ful den är! Jag har ingen aning om hur man gör bara... någon som kan hjälpa mig? Hahah jag är lite ovetande om detta, eller mest kanske inte intresserad så mycket. 
 
Idag hade jag ju sovmorgon i alla fall, hur skönt som helst! Började 12.15 istället då! Slutade dock 16.10 men det var ju inte så lång dag nu men nästa tisdag kommer det ju bli ganska segt... har världens tråkigaste lektion i slutet på 2 och en halv timma... Konst i samhället är det. Och jag (och typ resten av klassen) är inte så intresserade av det. Aja bara att stå ut! Efter skolan gick jag, Madde och Sara till torget. Madde var inte med så länge hon skulle bara köpa lite ingredienser för hon skulle baka. Men jag fick i alla fall köpt lite smink, kände mig verkligen som en tjej då! Brukar ju inte använda så mycket men det har blivit mer under det senaste halvåret. Ganska kul att känna sig lite finare ibland. 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Vill att det ska bli helg nu! Kom på idag att jag har prov i historia nästa vecka och jag har ingen aning vad det är på, han har inte ens gått igenom det. Men det är bara histora så det kommer jag säkert sitta med dagen innan och panika med, haha. 
 
Sov så gott, godnatt! 
 
 Vill verkligen ha sommar nu! Hatar verkligen kylan, usch asså! Vill kunna gå ut och springa, gå i bara skorts och linne och inte behöva frysa! Sola och bada, sitta ute i de varma sommarkvällarna. Grilla med kompisar, tälta och bara vara liksom! Allt är så mycket enklare på sommaren! SOMMAR, KOM NU TACK 
 

20 januari

Idag har varit en bra dag i skolan faktiskt, inget speciellt egentligen men bra. 
Kom hem och gjorde ingenting, mamma hjälpte mig att skriva ett jobb cv typ. 
Nu sitter vi och ser på Guldbaggegalan! Imorgon har jag sovmorgon!!  Ha en bra kväll! 



19 januari

Helgen har varit fin. I fredags var jag ju hos Madde på födelsedagsfirande, vi åt god mat, pratade, lekte lekar och skrattade i mängder! Sen sover jag över och på lördagen åkte vi och Johannes in till Göteborg. Där köpte jag present till Elsa och så tittade vi i lite affärer. 
Sen åkte jag hem och fixade inför kvällen då jag, Sandra och egentligen Julia men hon blev sjuk, hade överrasknings middag för Elsa. Vi åt och myste hela kvällen. 





Idag tänkte jag träna! Men nu vill jag hitta på något, får se om jag får med mamma och Alice till torp. Ha en bra söndag! 


16 januari

Ja vad har hänt idag egentligen, skolan var skola. Gick hem och satte mig och plugga nästa på en gång. Läste mer eller minde 50 sidor... Fast tycker ändå det är ganska intressant med litteraturhistoria! 

Imorgon är det fredag! Åh va skönt!! Ska till mormor en lite stund efter skolan, man hinner ju inte träffa henne så ofta längre. Sen ska jag till Madde, hon ska ha födelsedagsmiddag! Sen sover jag över där. Myyyys

Och hon va tvungen att lägga ut den på my story på snapchat också, haha. 


14 januari

Idag har jag och Alice städat en av Bernts (mormors "pojkvän") lägenheter. Han hyr ut dom och denna var nyrenoverad och behövdes städas innan dom som ska hyra den flyttar in. När vi kom hem tränade jag! Känns jätteskönt! 

Nu ska jag nästan gå och lägga mig, är så trött att mina ögon går i kors... Fast måste plugga lite först. 

Fina vänner jag har! 


13 januari

Idag fyller en av mina bästa vänner Elsa år!! GRATTIS FINIS! <3 (igen, har grattat henne några gånger idag) 

Tyvärr ser man inte mycket på bilden, men det är senaste bilden på oss! 

Efter skolan idag åkte jag med Sara hem. Vi gjorde mat och satt och pratade hela eftermiddagen! Sen har jag inte gjort mycket mer än skola då. Ganska chill dag! 

Nu ska jag plugga på svenska, vi har prov på fredag... 
Kram 


12 januari

Igår hade jag en jätte mysig kväll med mina tjejer! Vi pratade och hade allmänt tjejmys! 

Nu ska jag snart iväg, vill inte men måste... Vill egentligen bara vara hemma idag, träna och göra annat mys men nej. 

Ha en fin söndag allihopa! 

Har inga bilder, men här är lite söndagsmotivation kanske. 



10 januari

Äntligen fredag! Fast ingen rolig fredag... Matteprovet gick åt helvete, om jag får E är det fan fest hos mig!! Stannade kvar i skolan som vanligt tills dom andra började sin lektion, då åkte jag hem. Skulle springa men hittade inte mina springbyxor, så får bli imorgon istället! 

Nu ska jag deppa i min ensamhet! Med Vänner kanske (serien). 
Ha en bra fredag! 



9 januari

Denna dagen var bättre än gårdagen i skolan i alla fall! Men jag fick tränat igår och det fick jag inte idag, körde styrka igår så tänkte springa idag men det har regnat/snöat (ja det kom faktiskt lite snöblandat regn nu ikväll) hela dagen... Så det blev inget med det. Sen har det inte hänt något alls här hemma, jag och Alice har flamsat oss som vanligt. 

Imorgon är det fredag! Fyfan va härligt!! Kram på er

Hade inga passande bilder så fick bli denna. 


8 januari

Första skoldagen idag då. Inte den bästa dagen i mitt liv direkt. Men det var roligt att träffa alla kompisar igen! 

Borde plugga, men ser på Ravenswood istället. Det är så spännande!! 


Hoppas alla har haft en bra dag! Kram


7 januari

Vad sjutton har jag gjort idag egentligen?! Skulle gå upp vid halv 10 tänkte jag men vaknade 9 så tänkte att jag kunde ligga kvar ett tag. Men då somnar jag självklart om.. Vaknade runt 11 igen tror jag. Fick bara i mig 1/2 macka för att jag mådde illa. Sen har jag bara myst typ. Försökt plugga matte (haft fel på alla tal), målat naglarna, spelat Alfapet med Alice (förlorade stort) och badat badkar. Nu sitter jag och lyssnar på musik med matteboken framför mig, vill inte öppna den bara. 

Imorgon ska jag träna! Om jag hinner, får råplugga matte på lektionen imorgon så jag hinner! 
Ha det bra! Kram


Fick bli 2 bilder från Spanien på mina fina kusiner.

6 januari

Igår sprang jag! Åh va skönt det kändes, årets första springtur! Sen åkte jag iväg och spenderade natten där, bara dom jag känner vet vart. Idag åkte jag på kalas för att fira min morbror. Der var riktigt mysigt! Lekte kurragömma med mina älskade kusiner och åt god mat! Nu sitter jag i sängen och myser med Ester. Hon är aldrig så här gosig så man får passa på. 

Bra bild jag vet..! 

Fan asså, jag borde plugga matte ju... Fast nu kan jag ju inte röra på mig när jag har min gose i sängen. 


4 januari

Igår pluggade jag med Carro och Linnea. Gick inte jättebra... Vi har matteprov efter lovet och det är inte mycket jag fattar... Men vill verkligen försöka få E i alla fall! Om jag får minst E på alla matteproven som vi har innan nationella så klara jag mig. Och nationella lär vara väldigt svårt... Sen på kvällen gick jag till Elsa, vi pratade, hon packade och så såg vi på film. Jag gick hem vid 3 tror jag. Idag sov jag till 1, sen åkte mamma, Alice och jag till rusta. Sen åkte vi hem och färgade håret på mig! Inget speciellt utan bara för att mitt hår hade blekts och jag hade utväxt. 

In action.

Resultatet får ni se en annan dag, håret är fortfarande blött. 

Skulle någonstans ikväll men blir antagligen inte av.. Får bli familjen ikväll då och film eller nåt. Ha en fin kväll! 

2 januari 2014

Det här ska bli ett bra år för fan!! Jag fyller 18 och jag ska försöka ta körkortet innan sommaren så man kan åka på massa roadtrips med kompisarna! Men vi får se hur det går, haha! Men man kan ju alltid drömma. 

Nyår var riktigt lyckat! Många goa människor, god mat och fyrverkerier! Vi dansade, lekte lekar och va bara allmänt glada! Jag, Linnea och hennes kompis skulle egentligen dra till en annan fest lite senare men vi kunde inte fixa skjuts så det blev inget med det, men det blev en bra kväll ändå! TACK ELIN för allt! 






Nu ska jag duscha och försöka komma tillbaka till livet! Kram

RSS 2.0