22 juli

Idag fyller min underbara vän Linnea 18! Så grattis till henne! 
Fick sluta lite tidigare idag för att åka på körlektion. Skulle köra i Kungälv och det fanns bara 2 tider att köra där som funkade med mitt schema innan jag har uppkörning. Efter det åkte jag till Hanna, Sara var där också. Så köpte vi glass och satt ute i gräset och myste. Sen iväg till Lina för att mysa med henne, Filip, Carro, Madde och Angelica. Nu är jag hemma hos Madde och ska sova här inatt. Imorgon blir der jobb! 3 dagar kvar!!! 
20 juli

Ska summera lite fort vad jag gjort det senaste. I torsdags åkte jag till Filip efter jobbet, vi åt och pratade. Sen åkte vi till kyrkan för att lyssna på sommarteamet som hade "avslutningskonsert". Åh va duktiga dom var!! 
Fredags: jobb sen va jag med Madde, sen åkte vi till Johannes och grillade med Carro och Johan och sen kom 2 till. På lördagen sov jag läääänge sen solade och badade jag sen övningskörde jag till Orust och hämtade Linnea och Becca sen tältade vi! Madde, Elin, Lina o Angelica var med ett tag också. Linnea blev sedan sjuk på natten och spydde och så, så det var riktigt tråkigt! Idag har jag solat lite och badat och pluggat teori. 

Duktiga människor! Imorgon väntar jobb så ska upp halv 6 som vanligt. Men det är sista veckan nu!! Godnatt

15 juli

Kom ganska precis hem från jobbet. Försov mig idag, vaknade 5-10 min innan jag var tvungen att gå till bussen! Toppen start på dagen! Idag händer nog inget mer, ska försöka plugga lite körkortsteori och sova/se på serier. Nu blir det lunch.Var hundvakt en liten stund till farmors galna mini-Frasse igår. 
På eftermiddagen/kvällen kom Carro, Johan, Madde, Filip och Johannes hit. 


Senaste dagarna

Några goa dagar kommer nu i bilder. Orkar inte skriva om det. 
Vi badade i fredags. 
Handlade glass och hårblekning på Ica och blev utstirrade av folk när vi stod mitt i ett ganska fullt Ica och tog selfies. 


Mot fest!En riktigt rolig kväll med mycket kaos! Thats how we like it. 

Bakistjejer hos Beccis för att hjälpa henne med förberedelser inför hennes 18 års middag ikväll. 

Juste halkan va jag ju på i fredags. Det var riktigt roligt och jag blev aldrig nervös, inte ens när jag skulle köra! 


10 juli

Idag har jag jobbat som vanligt. Var sjukt trött idag så har faktiskt gått och lagt mig redan. Somna lär jag dock inte göra på ett tag. Efter jobbet jobbade jag hos grannen. 

Imorgon ska jag på halkan, jag är faktiskt inte så nervös, än. Men det jobbiga är att jag måste ta mig dit själv.. Men jag får skjuts av farmor. Sen blir det fest på kvällen! 
Godnatt


9 juli

Får bli ett kort inlägg för ska upp halv 6 imorgon så vill få lite sömn. Halva första-jobbet veckan är klar och det är väl hyfsar roligt där! Städa toaletter, plocka skräp osv är det jag gör. Jag jobbar från 07.00-12.00 så det är ganska chill tider. Dock måste jag ju gå upp halv 6 som sagt.. Idag har jag badat för första gången i år! Bättre sent än aldrig! Jag, Hanna, Carro, Johan och Hannas lillasyster och hennes kompis var på getskär och badade och solade. Sen efter åt vi pizza. En riktig myskväll/eftermiddag!

Saknar faktist min familj som är i Tyskland och hämtar hem en bil vi har köpt! 
Hoppas ni har ett fint sommarlov!

5 juli

I torsdags efter jag hjälp mormor mötte jag upp Madde så gick vi och handlade tacos! Sen mötte vi upp Filip vid färjan och sen drog vi hem till mig och gjorde mat. Lite senare kom också Sara och Carro. Sara och Madde åkte hem vid halv 11 men Filip och Carro sov över. Nästan dag åkte jag på HLR (hjärt- och lungräddning) utbildning. Sen vidare till mormors 70 års "fest". Alla dessa människor som ba "dig såg jag senast när du var sååå häääär lite" man ba "ingen aning vem du är men jag är glad ändå" haha. Sen hämtade Madde, Johannes och Jennifer upp mig så gick vi på sundanatta ett tag sen gick vi och åt på Ti amo med 2 av jennifers kompisar också. Myspys! Sen åkte vi hem till Johannes och spelade sällskapsspel. Idag har jag jobbat lite hos grannen i deras trädgård, sen får jag se vad jag gör ikväll. Lutar mot familjemys bara för dom åker imorgon och är borta i 1 vecka. 

Haha tyckte denna var rolig. Det här är vad jag ska göra nu.


Sleep

Idag har inte hänt så mycket. Jag va i Kungälv med manma och övningskörde i spöregn, asså himlen va påväg ner! Så mycket regnade det haha. Sen va vi på torget en sväng och lite så. Jag la precis på telefonen efter ha pratar med Johan i typ 1 h. Och nu ska jag fortsätta se på Orange is the new black som han störde mig mitt i. Imorgon ska jag hjälpa mormor att förbereda för sin 70 års middag/party/öppet hus grej på fredag. RSS 2.0