21 oktober

3 dagar kvar sen är det lov! Håll ut Alva! Haha. Längtar så oroligt mycket, speciellt till halloween, då blir det partyy! 

Skolan går väl sådär. Det är väldigt mycket och jag är ständigt stressad. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. Jag mår ständigt illa också, fast inte pga skolan men men, det går väl också över snart hoppas jag. Nej nu har jag inget mer att skriva. Tråkigt inlägg jag vet. 
Gose Ville


20 oktober

Våran älskade Frasse har nu somnat in. Men det var bäst så oasett hur jobbigt det var! Vi saknar han såå. Man hör hans små tassar mot golvet hela tiden o ser han överallt där det ligger något svart. Fyfan va jag saknar honom. Sov hos Johan i fredags så ringde mamma på morgonen på lördag och sa att veterinären sa att han skulle avlivas idag.jag började gråta direkt. Kunde inte fatta att dagen var här, den som, i alla fall, jag nästan hade gått och väntat på och fruktat ett tag. Men han kunde inte hoppa upp i soffan vissa dagar och hans skakningar hade blivit värre.så jag och Johan Åkte hem till mig. Så gick vi, mamma o Alice en sista promenad med han. Mormor kom och sa hejdå och sen åkte mamma och Alice med han till veterinären. Vi har haft han i 13,5 år, jag minns inte åren innan vi hade han, vi fick han ju när jag var ändast 5 år. Så en stor del av mitt liv har nu försvunnit från mig. Men han har det bättre där han är nu, nu har han inte ont mer. Men jag kommer sakna honom med hela mitt hjärta. Vila i frid Frasse.


Sista promenaden.
Detta var i våras någon gång tror jag.
<3<3

8 oktober

Asså jag suger på att blogga men vem bryr sig? 


Jag har haft massa inlämningar denna terminen och jag har legat efter med ALLA (och då överdriver jag inte) men nu äntligen börjar högen minska. Dock har dom inte varit så bra men men. Minns inte vad jag gjort det senaste, vart med Johan en del. Massa 18 års fester på Orust och lite så. På fredag har jag naturkunskaps prov, kommer antagligen få F på det. För vi har världens sämsta lärare så jag har inte lärt mig ett skit på lektionerna. Aja, livet går vidare. Sen har jag magkatarr också för allt skolarbete och det är ju kul! 

Nej nu ska jag plugga, fast ska nog först ta en dusch! Fryser som fan!Sara och jag hade en mysdag igår, pluggade, pratade, åkte till affären och såg på Portkod 1525 som äntligen har börjat!!

RSS 2.0