30 september

Sista september idag och imorgon är det oktober (no shit), då är det officiellt höst for real! Vill inte ha kyla... Visst hösten är fin och mysig, så länge man är inne! Men ute vill jag inte vara!! Kallt, mina händer blir torra och jag ser ständigt förkyld ut..! Vintern är ännu värre ju... Som tur är åker jag till Spanien över jul! Har aldrig firat julafton utomlands nån gång så det ska bli riktigt kul! Då har jag varit i London, Italien och Spanien i år (och Danmark, Tyskland och Österrike då också men dom räknar jag inte med). 

Just nu sitter jag och pluggar på antikens litteratur, ganska intressant tycker jag men själva pluggandet suger! Vi ska ha prov imorgon... 
Bara att fortsätta kämpa och hoppas på att jag prickar in rätt grejer att plugga på.  



Sitter inlindad i en filt för att det är så kallt här... Hutter


28 september

Igår va jag hos Elsa, Coffe var med också. Vi gjorde taco pizza och såg på idol. 
Idag har jag suttit hemma och försökt bli frisk. Det går inte så bra, har så jäkla mycket hosta... 
Nu sitter jag och Alice och ser på film och äter tacos, mamma och pappa är bort bjudna ikväll så vi är ensamma. 

Hoppas alla har en fin lördags kväll! 






27 september

Idag hade jag sovmorgon och åkte till min ända lektion för att veta att den var inställd!? Blev lite sur...! Men jag, Linnea, Becca, Carro, Madde (och senare kom också Filip, Ivar och ännu lite senare Elsa och Julia) gick till espresso house och fikade! Jätte mysig start på helgen! Pernilla kom de sista 5 minuterna också! 

Jag var sedan hemma vid 2 ungefär. Ikväll ska jag till Elsa, vi ska mysa framför idol eller nåt. 
Ha en bra kväll! 


Blåbärspaj!


26 september

Idag har det varit en dålig dag i skolan, svenskan var den ända roliga! Vi hade ingen lärare så vi dampa loss med de grekiska gudarna! Fast vi såg bara på film de 2 första lektionerna så det var ganska skönt. 

Efter skolan gick jag till mormor, har inte träffat henne på nästan fyra veckor. Vi hade det jätte mysigt, satt och pratade hela tiden om allt och inget. Hon har en pojkvän (säger men det fast man är gammal? Haha) och det är jätte mysigt, jag har tyvärr inte träffat han än men det är mysigt att höra när hon pratar om han. Hon är så kär, och jag är jätte glad för hennes skull!! 

Nu sitter jag på parkeringen på Willys men nu kom mamma och Alice så nu ska vi åka hem. 


Fick godis av mormor! 



25 september

Idag hade vi föreläsning hela dagen. Först var det en man/gammal gubbe som pratade om andra världs kriget, han var i Auschwitz och upplevde massa hemskheten och överlevde och kom till Sverige. Riktigt rörande historia! Det var halva dagen, andra delen var det en ex-gangster som hade slutat med sånt. Han var tydligen en riktig gangster, dömdes för misshandel och massa annat och har suttit inne osv. Men tillslut tog han sig ur det. Riktigt bra det också! Han är en av de bästa som jag har hört som har pratat om droger och alkohol osv. 

Nä, nu ska jag fortsätta titta på 90210! 
Godnatt 

Om du tar bilder med min mobil så hamnar dom här Alice! 





23 september

OMG VA FUL BLOGG JAG HAR! den ser ju helt förskräcklig ut!! måste fixa den nu!!! 
 
Min förkyldning blir inte bättre heller... är så jäkla sugen på att träna, ta ut kroppen helt och känna den härliga känslan! Men nej, det får jag inte. Sedan 5 har jag suttit med matten, jag ligger efter jätte mycket, och det har faktiskt gått framåt, fast bara lite. Om 7 sidor är jag där vi ska vara, och hälften är väl läsa sidor också så det är inte långt. Men det tar så förskräckligt långsamt för det är så svårt. Men imorgon ska jag sitta hela dagen typ! (den kommer inte hända men det är en fin tanke, och det är väl ändå tanken som räknas? eller?) 
 
Imorgon har vi "Fältslaget" på skolan, det innebär att man ska tävla om poäng genom att göra olika stationer, typ springa si och så långt, friidrottsgrenar, cykla, simma och massa annat. Men eftersom jag är sjuk stannar jag hemma och pluggar matte och svenska istället. 
 
Nu ska jag äta och sedan blir det väl att se på någon serie eller kanske en film för att festa till det lite? 
Ha en fin höstkväll nu! 
Här får ni en gammal suddig bild från mig, den är från förra året någon gång tror jag. Bloggar från darorn för en gång 
 

22 september

Idag har jag varit iväg hela dagen.. Lite segt men kul var det ändå! Kom hem vid halv 7 och gick in i duschen och nu sitter jag och tittar på awkward. Bra serie tycker jag! 

Nä nu börjar det igen! 
Hoppas eran söndag har varit bra! 


Har inga passande bilder men här är en på två söta tjejor! 


Sova sött

Jävla förkylning!! Hatar att vara förkyld! 
Idag/igår så åkte jag, mamma och Alice in till Göteborg. Jag köpte lite kläder och så fikade vi och hade det allmänt mys! Kan se om jag orkar lägga upp vad jag köpte imorgon, lär inte bli så. 

Sen på kvällen åkte vi till min faster och grillade och åt. Vid 10 åkte vi hem igen, jag orkade inte stanna längre pga förkylningen... När jag kom hem satte jag på en film och nu ska jag sova, kurera mig själv lite. 

Godnatt! 


Frappino! Pure love.

20 september

Idag är jag hemma och är sjuk... Fan asså! Ville ju inte bli sjuk! Vi har bara en lektion på fredagar och det är matte, om vi hade haft fler lektioner så hade jag nog kravlat mig till skolan. 

Nu sitter jag och ser på film. Det blir nog min dag idag, och matte... 

Hoppas ni har en bättre dag än mig! 





19 september

Gick hem tidigare från skolan idag, börjar bli förkyld och har PMS... Så Elsa om du läser detta, så kan jag inte springa idag... Bajs! 

Jag sitter och undrar vart Alice är? Trodde hon redan hade slutat, fast hon kanske är med en kompis! Aja, nu ska jag nog antingen plugga matte, duscha eller göra engelska! Svårt val! Tror jag duschar! Fryser svin mycket!! 




16 september

En ny vecka nu då... Kan det inte vara lov snart?! Lär ju inte hända något nytt i veckan... Idag krockade jag på gympan och trillade på rumpan så nu vet jag inte om jag kan sitta på en vanlig stol... Haha 

Nej nu ska jag sova! Ville gå och lägga mig 10 idag och lixom sova då men det gick inte så bra med det... Lär ju inte somna på ett tag, utan ta upp mobilen igen... Jävla mobilfan! Du sabbar min sömn! 
Godnatt






14 september

I fredags var jag, Hanna och Sara hos Madde. Carro kom en liten stund också. Vi såg på Flight 93, så himla fin film! Handlar om 11 september, om ett av det fyra planen den dagen! Rekommenderar den verkligen om ni inte redan har sett den, fast då kan ni se den igen! Haha

Idag var jag och Alice i Göteborg och shoppade lite, eller jag fick bara köpt en tröja... Men vi hade det mysigt! Sen kom vi hem och gick ut och tog lite kort (på henne mest). Sedan hade vi familjemys framför filmen In time. Också en bra film! 

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon... Godnatt!









12 september

Mitt humör idag har varit...bara konstigt! Ena sekunden (och då menar jag sekunden) har jag varit mega glad och andra svin irriterad! Och nej jag är inte inne i den veckan en gång i månaden! Aja längtar tills sängen och mat!! 

Har precis varit ute och sprungit, gick bra idag tycker jag ändå! 
Fan kom på att jag måste plugga matte... Våran matte lärare har så jäkla högt tempo! Och det är jätte svårt!! Och jag måste ju plugga för jag vill ju inte ha F! Suck asså. 

Nu ska jag äta! 



11 september

Idag är det 12 år sedan world trade center.... Usch va hemskt! 

Idag hade jag bara två lektioner, draman var inställt, så jag slutade 11.25! Åkte hem och såg på serier! Nu har jag precis varit ute och gått en promenad med Elsa och ska snart äta. Måste egentligen plugga nu men det tar jag senare. 
Längtar till fredag. 



Bild från i morse, jävla dimma! Förstör mitt hår...! Haha
Fast det är otroligt fint!

10 september

Tänkte springa idag men fick ont i halsen... Fan asså! Jag vill verkligen inte bli förkyld! 

Det har varit en hyfsat bra dag i skolan, såg på film den sista lektionen. Efter skolan så gick jag på mattestöd för att jag ligger efter i matte och det är bajs svårt! Känns inte som om jag har så jätte stor chans att få godkänt i denna kursen... Aja det är bara att kämpa på! 

Nu ska jag duscha och sen typ hitta en ny serie, eller läsa Beautiful Creatures del 2!! So excited!! 

Fina Carro! 



8 september

Glömde visst att skriva det andra inlägget igen. Lite kort vad jag skrev: Alice hade släktkalas förra söndagen, nej det va det ända jag kommer ihåg från det inlägget. Jag skrev nog lite om lördagen när jag passade Elias och Filip, det var mysigt där! Vi lekte ute, jag sprutade vatten på dom, sen gjorde vi pizza och såg på spy kids 4D! Sedan väckte dom mig kl 7 (?!?!) på morgonen... Men jag lyckades hålla kvar dom i sängen, med hjälp av mobiler, till kl 8! Sedan köpte jag en ny garderob ja! Den monterade pappa upp i torsdags.

Igår passade jag mina andra småkusiner, Emma och Maja. Det va mysigt! Vi hoppade lite hopprep, dom bråkade lite men det fixade sig tillslut! Sedan såg vi på film och åt godis och sen såg vi på körslaget. Deras föräldrar skulle inte komma hem förens kl 2/2.30 så jag va tvungen att hålla mig vaken... Jag var så jäkla trött igår så det var ganska svårt, haha. Men jag lyckades med hjälp av filmer!

Oj shit, det blev en långt inlägg idag! Ha en bra dag!


Va fan?!

Vart fan tog min text vägen?!? Blir så jäkla sur!! Aja jag skriver om när jag kommer hem! Sitter på bussen nu påväg hem från skolan. Slutar 11.10 på fredagar! Och har endast en lektion!


6 september


RSS 2.0