Gillchill

Rubriken-bara för att det rimmade. 

Ikväll va jag, Alice, Carro, Johan, Adrian och Madde och Johannes (dom va där en jättekort stund) nere vid vattnet. Vi gjorde upp en eld och hade det mys! Nu har dom nästan precis åkt hem och jag ska nog snart sova. Imorgon ska jag övningsköra med mamma till Uddevalla antagligen. Det är skönt, såklart, att vara långledig men jag kan inte hjälpa att längta lite till skolan. Jag gillar dessa sista dagarna innan sommarlovet. Det händer typ inget i skolan och man kan ha sommarkläder på sig nästa. Det är en mysig känsla på något sätt. Alla känns så glada, upprymda typ. Sen tycker jag de sista veckorna nu är helt onödiga i skolan också för betygen är nästan satta och man har inget att göra ändå. Men gillar att umgås med klassen så då gör det inget. 

Sov gott! 



30 maj

Summering i bilder av dagarna:
Myste hemma hos Carro med Sara och Filip tisdags. 


Drack lite vin hos mormor. 


Jag cyklade, dom åkte långboard

Va i skateparken nästan hela onsdagen. Vi va lite överallt den dagen, donken, mormor, hos Adrian, hos Carro och sist hos Oscar. Sen sov jag över hos Carro. 

Torsdagen och onsdagen har jag solat lite och igår va Sara här på kvällen. 


 


25 maj

Min lärare ringde mig i fredags och sa att det inte gick så bra på matte nationella, fick F för att vara kort. Men ska göra ett komplettering prov på onsdag. 

I fredags träffade jag Carro, Johan och Daniel på dagen. Vi va ute och gjorde allt möjligt typ. Sen på kvällen va vi hos Johannes med Madde också. Johan dissade oss då, han ville inte vara med oss. Lördag blev det lite plugg, övningskörning och kalas för kusinen som fyllde 7. På kvällen åkte jag till Elin och där va vi lite folk! Mysig kväll med spel och så. Åkte hem vid halv 4, mådde piss då.. Mådde illa och hade huvudvärk. Huvudvärken har håller i sig hela dagen idag också. Så det enda jag har gjort idag har varit att sova, se på film och serier medans jag försökte plugga matte. Imorgon har jag 1 lektion så det är skönt! 



Sexiga hahaha
Älskar denna bilden! 






22 maj

Idag hade vi matte nationella. Ja gud va bra det gick...! Svarade på kanske hälften av uppgifterna på första delen (17 frågor var det allt som allt) och på andra delen svarade jag inte på någon (8 frågor allt som allt).. Jo förresten svarade på en, men det var en sån där "välj mellan A, B, C eller D". Så lär ju få F på provet haha. Men jag hoppas jag får göra kompletterings uppgifter. För vill inte ha F i kursen. Vill inte behöva gå om den till hösten!! 

I tisdags va vi på filminspelning igen. Jäkligt varmt, varmare än sist gång men åh så roligt! Igår va jag och Sara på bio, The other woman såg vi, riktigt bra! Rekommenderar den verkligen. Sen gick jag hem från Stenungsund kl 9 på kvällen. Shit va varmt det var då, typ 20 grader så det var en skön promenad. Och idag har vi varit och firat min faster på kvällen. 

Nu ska jag se på film och njuta av att jag inte har någon skola imorgon! 
Ser ni den tröjan eller? Fattar ni om det var varmt med den i en liten lokal med massa människor i + dans på det. 



Vad gör Sara? Haha


19 maj

Idag hade jag engelska nationella muntliga. Tyckte det var svårt... Ämnet var språk, och det är ju så brett typ. Skulle typ berätta om språkkultur eller nåt. Haha minns inte! Har redan förträngt det. 

Asså jag gillar verkligen att vara i skolan ibland. Har börjat trivas jättebra där nu. Inte med lektionerna och det utan att jag får träffa alla mina kompisar hela dagarna. Det är ganska underbart och så mycket bättre än att sitta hemma i min ensamhet. Men jag längtar stört mycket till sommarlov!! Åh va det ska bli skönt! 
Det bästa på dagen är när jag får lägga mig i sängen och titta igenom alla bilder från dagen. Hittar många roliga ibland, haha. 



18 maj

Idag väckte Alice mig vid kvart över 11, halv 12. Hon kom in och så sa hon: kom nu vi ska gå ut med frasse
Jag: men jag vaknade ju precis 
Alice: men följ med ut nu när jag vill vara med dig.
Så jag följde med, drog på mig kläder och sket i frukost så gick vi ut. Åt såklart frukost när jag kom hem igen. Sen har jag varit ute hela dagen, solat, kastar frisbee med Alice, försökt plugga matte och lite så. Hur många tal tror ni jag har räknat? 0 ungefär. 

Nu har Alice och jag gjort pizza. Det blev bakis mat dagen efter bakisdagen haha. 
Har inga bilder. Får bli lite ananas då


.

Ångest, vill inte. Eller? Varför ska allt vara så jävla svårt?? Kan jag inte bara få krypa ner i sängen och stanna där i all evighet? 
Kärlek i papperskartong

Denna tjejen vill jag vara igen. 



17 maj

Norges nationaldag idag då. Grattis Norge eller vad man nu säger. 

Hade en rolig kväll igår! Jag och Hanna tog tåget in till Gbg för vi skulle till Angelicas brors lägenhet för att fira henne för hon fyllde 18 igår! Jag va egentligen inte inbjuden men Hanna frågade om jag fick hänga på och det fick jag. Så vi hade lite förfest hemma hos Angelica då, det var fler folk då såklart. Åt tacos och tårta och så. Sen drog vi till Avenyn och Bryggeriet! Det var helt okej! Inte världsbäst musik och inte jättemycket roligt folk men en rolig kväll blev det i alla fall! Idag mår man ju dock som förtjänat... Sov hos mormor, min sista buss gick 2 och jag kom från Gbg vid 3. Hon var inte hemma så hade hela stora huset för mig själv, lite läskigt faktiskt haha. 

Idag ska jag in till torget för att äta frozen yoghurt med Sara. Sen händer det annat ikväll. 





15 maj

Åh har haft en såå mysig dag idag! Vi skulle få en överrasknings grej för att vi har varit så duktiga med alla konfirmander detta året, så ledarna ville göra nåt speciellt för oss. Och det blev Liseberg!! Så vi hade 5 kamp och åkte Helix! Har aldrig spelat nåt där, jo på lyckohjul men inte på nåt annat typ. Men det fick vi göra idag, det va ju jätteroligt! Blev dock lite besviken på Helix, hade förväntat mig mer men den var ändå hur rolig som helst! 

Imorgon är det fredag igen, hur snabbt går inte veckorna asså?! Dagarna bara flyger förbi! Det kommer bli en fullspäckad helg känns det som. Men det är roligt tycket jag. 



Såhär kul har vi på lektionerna. Sara är lagom glad HAHA 


Glada i bilen påväg mot Liseberg. 
Helix

Gänget idag, nästan alla. Förutom dom som göms bakom folk och Tina, haha. 



11 maj

Har haft en underbar helg faktiskt! Fredagen var mysig, tänker inte skriva här vad jag gjorde. Ni flesta vet antagligen ändå. På lördagen åkte jag in till torget och mötte upp Carro, vi gick runt lite där sen gick vi till donken. Pratade lite med Becca som jobbar där och åt. Sen gick vi till Carro, solade dansade, gjorde isglass som vi aldrig åt, pratade, försökte leta människor som ville vara med oss. Sen gick vi tillbaka ner till torget, nu va väl kl 7. Försökte få tag på Johan, lyckades tillslut efter vi ätit pizza på Ti amo. Åkte hem till han. Mötte Daniel. Va ute ett tag, gick in till Johan och bastade lite och så. MYS helt enkelt! Idag va det konfirmation, hade PMS så va sur på det mesta. Nu har jag precis kommit hem från bio med Carro. Vi såg Divergent, åh va bra den var!!! Vill se den igen! Måste läsa andra boken nu asså!!! 

Imorgon är det nationella, skjut mig. Sen ska uppsatsen vara klar denna veckan också. Jippi...


Johans hund. Han satt såhär, dog av skratt typ. 
Såg en igelkotte, tror det var min första. Sen såg vi en till senare!! 


Vi såg antagligen ut som små fjortisar med lättöl och 2.25% cider men vi hade det mysig.

Spelade fulla.

Älskar denna bilden. Lite mer fylleskådespeleri. 

8 maj

Jaa vad har hänt dom senaste dagarna då. Inte mycket asså, skola och plugg mest. I går hade vi friluftsdag, då spelade jag frisbeegolf, faktiskt riktigt roligt! Jag va inte jätteduktig men för att vara första gången tycker jag ändå att det gick bra. Idag har jag varit i kyrkan på konfirmandträff. Sista träffen innan konfirmationen på söndag! Tiden har gått fort asså. Skolan har faktiskt varit okej denna vecka. Har varit glader nästan hela tiden. 

Nu ska jag handla för morgondagen, då blir det spännande! Kramar
Älskar denna bilden, dom är så söta! 


HAHA 
Sexiga, I know. 



3 maj

Blev ingen bio igår för våra busskort funkade inte, kanske blir imorgon istället. 

Igår kväll hade jag en jättemysig kväll med mina tjejor! Vi möttes upp och handlade och sen åkte vi hem till Rebecca och gjorde tacos. Sen gick vi ut till hennes lilla utehus och åt gottis grejer och spelade spel och lite så. Sen sov vi alla över, Becca skulle jobba idag så vi fick gå upp rätt tidigt. Jag och Madde åkte då med Linnea hem till henne och va där tills våran buss skulle gå hem. Vi klappade alla hennes djur, dom är så enormt söt!! Fast vilka djur är inte det, typ. 

Jordgubbar, melon, smält choklad, kesella och gott. 




Så söta<3


1 maj

Herregud, 1 maj idag! Nu är det inte långt till sommarlov! Måste se till att få sommarjobb bara. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. 

Igår va det ju Valborg, fira i våren. Tyckte dock inte att vädret ville fira in den med oss.. Men det var en mysig kväll ändå. Madde, Carro, Johan, Daniel, Johannes, Adrian och Jessika kom hem till mig och så gick vi ner och grillade vi stranden. Senare på kvällen började det blåsa och var kallt som in i helvete så vi gick hem till mig och bara låg och pratade i mitt rum innan vi gick och la oss. Idag åkte jag och Alice in till Göteborg och shoppa. Fick inte köpt så mycket (jag är hopplös på att köpa kläder) men en fin sommarklänning och ett "maglinne" (linnet kostade 30 spän!!) blev det i alla fall. Men vi hade det mysigt i alla fall, fikade och så. 

Nu ska jag snart sova och imorgon blir det först bio, Divergent, sen blir det myskväll med nästa alla tjejerna hos Beccis! 
Breaking the law.

Alla fina framför brasan.





RSS 2.0