30 juni

Har inte orkat/hunnit/tänkt på att blogga nu det senaste. Min katt dog i torsdags (tror jag det var). Min fina Nilsson.. Denna känslan är inte rolig asså. Ser han typ hela tiden men sen kommer jag på att han är borta. Men vi ska skaffa kattungar igen! Eller försöka, vi har slutat ge Ester p-piller iaf. När någon dör föds något nytt, right? Annars dessa dagarna har jag umgåtts med vänner, övningskört och lite så. Va på bio i onsdags och såg The fault in our stars, usch va bra och fin! Kändes som jag satt och grät genom hela filmen. Man var helt tom efteråt, jag ville bara gå hem och lägga mig i sängen och gråta tills jag somna typ haha. 

Kissemissen min❤️





Detta var en mysig kväll med dessa två, vi cyklade från Carro till mig och tillbaka igen. Stannade och tog lite mysiga bilder påvägen. 

Nästa vecka börjar jag jobba i gästhamnen så jag hoppas på sol och fint väder denna veckan, kommer säkert inte hända. 


23 juni

Baaaajs va tråkig dag!! Har bara suttit och tittat på film och serier idag... Suger! Vill träffa kompisar och ha kul! Men är ju lite förkyld så har inte mått bäst idag. Men känns som jag börjar bli bättre nu! Så imorgon ska jag träffa Linnea. Konstigt att man kan sakna sina vänner fast än att jag såg nästan alla senast i lördags natt! Klockan är bara halv 11 och jag funderar på att gå och lägga mig bara för att morgondagen ska komma fortare haha. Fast ska nog lägga mig och bara lyssna på musik. 






Lite efter sådär

Jag har ju inte berättat om min midsommar kom jag på. Det hände inte jättemycket men den var ändå mysig. Vi kom till Oscar och började grilla på en gång. Lax och färskpotatis blev det! Det kändes så annorlunda att fira midsommar i Sverige, har ju inte gjort det på typ 6 år eller nåt. Förra året satt jag på en takterrass mitt i Venedig med servitris i vårt eget hus. Det var lyx på hög nivå! Alla är så glada och sommarfina här i Sverige, mamma, Alice och jag gjorde kransar i gräset på en filt i solen! Hur härligt låter inte det? Ingen är ensam på midsommar heller, alla firar med nära eller kära. Hade glömt bort att det var så stort faktiskt, så det var en annorlunda dag. Inte för att jag gav det så mycket tanke just då men nu i efterhand. Jag längtar redan till nästa midsommar!  



Gosiga killar.

22 juni

Det var inte jag som skrev förra inlägget det var Johan. Men som sagt så var jag på 18 års fest igår. Jag hade jätteroligt och dansade mycket! Idag mår man ju som förtjänat. Så idag har jag bara tittat på serier och sovit. Imorgon ska jag försöka hitta på något. Måste nog övningsköra. 




18års kalas!!

Hej! Just nu så är jag på BIRTHDAYPARTY för Jessika! Vi har precis ätit tårta och så snackar vi lite. Men i alla fall så kommer jag uppdatera lite mer under kvällens gång. Så chao

20 juni

Glad midsommar på er allihopa! Ikväll ska jag och massa fler till Oscar. Vi ska äta gott och bara ha kul! 
Ha en fin midsommar! 



19 juni

JAG ÄR ÄNTLIGEN TANDSTÄLLNINGSFRI!! Haha ni förstår inte hur glad jag är nu, eller ni som också har haft tandställning förstår nog lyckan. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Mest åkt fram och tillbaka till torget känns det som, okej två gånger har jag åkt in men ändå. Nu ska jag dammsuga och skura golvet här hemma.. Kul! Ikväll händer det nog inget alls. Men imorgon är det midsommar då ska jag hitta på grejer! 




18 juni

Riskettan sög, gud va långtråkigt! Och hemsk! Dom visade massa filmsnuttar av vad som kan hända om man har druckit, stressad, ej har bälte osv när man kör. Usch gillar inte sånt. Efter åkte jag till Johan, kände inte för att åka hem. 

Idag har jag varit med Madde, det var riktigt mysigt! Saknat henne! Hade inte sett henne sen skolavslutningen. Vi åt glass och pratade. Sen hade jag körlektion, tycker det gick bra idag faktiskt! Lyckades att komma ihåg att titta i alla speglar och döda vinkeln, haha. 

Imorgon händer det spännande grejer! Uppdatering om det imorgon! 
Typ min första panorama bild.

Hade en mysig promenad med denna knasen idag också! En givande stund. 


17 juni

Gårdagen var en mysdag. Jag åkte till Carro vid 1, så gjorde vi lunch sen gick vi ner till skateparken där vi mötte upp Johan. Sen gick vi ner till stranden och satt där lite och åt på donken sen tillbaka till Carro. Tog bussen hem vid 11, det suger att den inte går senare nu på sommarlovet! 

Idag vaknade jag vid halv 12, kände att jag behövde sova ut idag! Ikväll ska jag på riskettan, tagga... 
Fina kompisar jag har! 

Man får ananas i happy mealen på donken! Inside joke.



15 juni

Har passat barn sen igår vid 12 på dagen. Det har både varit jobbigt och mysigt. Dom är ju inte bäst på att lyssna.. Johan kom vid 19 så då blev det lite enklare! Föräldrarna kom hem idag vid 12, så jag passade dom i 24 h. 

Idag blir det nog bara att ta det lugnt. Sola lite och så kanske. 
Filip blev förtjust i Johans hatt och solglasögon haha.


Filip... 



Fredagen den 13:e

Känner mig stressad på nåt konstigt sätt? Känner mig ledsen och nere. Vet inte varför. Nåt konstigt är det i alla fall. Men det går väl över över natten. 

Har haft en bra dag idag ändå. Va på brandstationen och fick släcka eld med en brandsläckare och använda brandfilt. Trodde jag skulle vara ensam men Adrian var där också! Vi fick en timmas rast mellan de två utbildningarna så då gick vi till Ica och köpte yoghurt sen till Adrian en snabbis sen ner till kommunhuset för nästa pass. Vi får betalt för denna dagen också, så det va ju grymt! 

Ikväll är det bara jag och pappa, Alice o mamma är i Stockholm för Alice ska på 1D konstarten imorgon. Imorgon blir det barnpassning. 
Detta kom jag hem till sen. 




12 juni

Åkte i till tandläkarn idag vid 10, dom gjorde en avgjutning på tänderna och lite så. Bara 1 vecka kvar nu innan tandställningen försvinner!! Sen hem igen, tränade och åt. Sen in till Stenungsund igen för körlektion. Gick inte så bra idag dock, kände mig lite vimsig. Men fick backa och fickparkera och det gick ändå hyfsat bra. Nu har jag precis vart ute och gått me Elsa i typ 1 h. Längesen vi umgicks nu så det var en mysig promenad! 

Imorgon ska jag på utbildning inför mitt sommarjobb i hamnen. Spännande! 




11 juni

SOMMARLOV! Va i skolan från halv 9 och sjöng med kören på 1:ornas avslutning och på 2:ornas spelade vi och sjöng 3 låtar med musiken. Gick hyfsat bra ändå tycker jag, ena låten gick för fort dock och en annan vet jag inte om jag hittade min stämma på menmen. Skyller på musiklärarn som inte lät oss ha genrep på låtarna idag. Efter skolan åt jag, Carro, Linnea, Sara, Filip, Becca och andra Linnea på thaien. Sedan åkte jag och Filip med till Carro och så gosade vi tills de andra kom igen. Sara kom inte dock. Så grillade vi och så. Vi var tvungna att åka hem ganska tidigt, Carro ska jobba i morgon vid 10 och jag ska till tandläkarn då också. Så inget party party för oss idag. 

Känner att det blir ganska fullt upp nu till på söndag. Men det är väl roligt det med. 



Grillning på g.
<3<3


10 juni

Idag har jag klippt och färgat utväxten på håret. Klippte mig hos min morbrors fru och är jättenöjd! Ni vet hur frisörer alltid säger att de bara ska klippa de alldra yttersta på topparna men ändå slutar det med att halva håret är borta? Så va det inte hos Lotta, hon klippte verkligen de yttersta! Syns inte ens att jag klippt mig, det är bara fräschare. 

Imorgon är det skolavslutning! Äntligen sommarlov!! Fattar ni hur mycket jag har längtat?! Sen går jag sista året på gymnasiet, sista året innan frihet! 


Kom hem till en solbränd Alice, vi brast i skratt båda två åt henne. Hon hade fått en rand i pannan av luggen haha. 



8 juni

Va ju som sagt hos Filip igår med Carro och så följde Daniel med också. Det var mysigt! Vi va ute lite och, ja ingen aning riktigt vad vi gjorde, va galna. Åt grillat med hans familj och såg på när Daniel spelade haha. Sen pratade vi tills vi somnade eller snarare störde oss på varandra för man inte fick plats eller någon tog mer täcke osv. Vi sov 4 pers i en dubbelsäng, det går om man vill! Carro och Daniel åkte hem vid halv 11 men jag stannade lite längre. Sen fick jag skjuts till färjan. 

Imorgon har vi typ inga lektioner, vi har fika på två av dom och den första ska vi bara säga hejdå typ haha. 

Fick sällskap av denna sötnosen idag också!

Va riktigt skönt i vattnet faktiskt! Måste snart se till att bada, blir antagligen på skolavslutningen. 



7 juni

Va i Gbg igår med Carro. Vi va hur trötta som helst, vi gick runt som zombies och gäspade hela tiden haha. Köpte ingenting, kände inte att jag behövde nåt. Eller egentligen t-shirts men hittade ingen jag gillade så. Va hemma runt 5 tror jag, då tittade jag på serier till 8 då vi åt tacos sen gick jag upp och såg på film. Så det blev en lugn kväll. Ikväll ska jag och Carro till Filip för många är på Håkan ikväll. 
Hoppas alla har en bra lördag! 



Studenten

Idag tog 3:orna studenten! Och jag var där och sjöng med kören på deras "lunch" innan dom sprang ut. Åh va jag är taggad på min student nu!! Fan va jag längtar! 

Efter det följde Madde, Linnea och Filip med mig hem. Vi åt sen åkte vi tillbaka till std. Linnea och Filip åkte hem och jag och Madde blev hämtade av Johannes och hämtade upp Carro och åkte hem till Johannes. Dit kom Adrian och Jessika, vi grillade och mös. Senare kom Johan också. Johan åker till Kreta imorgon, kommer sakna den lille! Carro sover här inatt och imorgon åker vi in till Gbg! 



Snodde denna bilden av Linnea! 
Lille Johan!



4 juni

Vad gör jag ens i skolan idag? Enda vettiga lektionen idag är väl musik då vi övar till skolavslutningen. Men vi ska fika på matten så det gör inget att jag är i skolan haha. Och på engelskan ser vi på film. 

Igår fyllde farmor år så vi var där och firade henne på kvällen med släkten. En mysig stund. Fick träffa min äldsta kusin som jag inte träffat på evigheter, pratade dock inte med han typ haha. 

Vi i musik inval hade konstert igår utanför matsalen också, gick sådär tycker jag.




2 juni

Idag sprang jag coopertestet i skolan, ett konditionstest typ. Man ska springa 2 km inom 12 min tror jag. Jag sprang det på 11.30 min. Är nöjd faktiskt! Har nästan inte sprungit alls detta året pga så mycket sjukdom så tycker jag ändå kämpade på bra! Det var stekande hetta också, gissa om jag var svettig sen haha. 

Sen har jag bokat en färgning och klipptid nästa tisdag. Behöver verkligen få bort min utväxt och få bort de slitna topparna även fast jag inte vill... Har ju fått så långt hår nu! Är jättenära min drömlängd som jag velat ha sen typ 7:an. Aja, håret börjar gå av av sig själv så det är väl dax, har inte klippt mig på ett år heller. 



1 juni

Hjälp va tiden går fort, nu är det endast 10 dagar kvar tills det är sommarlov! Det kommer bli ett helt grymt sommarlov, eller jag ska se till så att det blir det! Jag blir av med tandställningen, får förhoppningsvis körkort (dock i slutet men men) och jag har sommarjobb! 

Idag åkte jag, Alice och mamma in till Gbg för att shoppa lite. Fick med mig lite grejer hem! Vi va inte där så jättelänge så hade nog köpt mer annars, kanske tur att vi åkte för vill spara lite pengar. 
Detta köpte jag i alla fall: 
En t-shirt ("magt-shirt" eller hur ufan man ska säga) 

Ett par höga shorts och en vit magt-shirt. 
Och en sommarklänning. 

Till lunch åt vi sushi! Andra gången jag äter det. 

Mammi!






RSS 2.0