30 maj

Har inte orkar blogga nu på sista. Har haft/har så jäkla mycket i skolan nu det sista! Lärare kan verkligen inte prata med varandra!!
Tills imorgon har jag: 3 stora inlämningar och ett prov! Och om jag får F på det provet får jag F i hela kursen... Toppen! Och det ser inte ljust ut...

Idag hade jag i alla fall sovmorgon, sen åkte jag ner till nösnäsbadet och mötte upp resten av klassen och så hade vi knyt kalas!! Det var jätte mysigt! Sen fick vi gå hem! Riktigt mysig dag!
Nej, nu måste jag sätta igång med pluggningen...!


25 maj

Idag har jag och mamma varit på göksäter, vi köpte ett tyg till mig. När vi kom hem började jag göra en kjol och nu är den precis färdig! Den ser ju inte riktigt köpt ut men jag är ändå nöjd eftersom det är första gången jag gör en!


24 maj

Vi fick reda på vad vi fick på matte nationella idag, och jag fick E!! Är så jävla glad! Trodde verkligen att jag skulle få F.

Efter skolan åkte jag och Elsa till Göteborg! Fick inte köpt så jätte mycket, byxorna som jag tänkte köpa var billigare här i Stenungsund så jag hoppas att dom finns kvar här annars åker jag till torp och köper dom! Men jag fick köpt ett iPhone skal och ett typ linne på gina tricot och en morsdagpresent!



Dåliga bilder men orkar inte ta på mig den eller tända i taket, haha


23 maj

Sitter nere vid havet just nu och myser med Frasse! Han verkar vilja gå hem, men inte jag.
Fredag imorgon! Jätte härligt! Efter skolan ska jag in till Göteborg med Elsa och shoppa lite! Jag hoppas på att hitta ett par byxor, en smink necessär och lite sommriga grejer också!

Spände min tandställning häromdan och det är första gången jag har ont på mina snart 2 år som jag har haft den! Det är inte så bekvämt kan jag ju säga...
Ha det bra!


21 maj

Idag hade vi matte nationella, det gick inte bra känner jag... Det var i 3 & 1/2 timma men det var uppdelat i 2 pass så det var skönt!
Det var pannkakor i skolan idag, bra belöning tycker jag, mitt i allt presterande! Sen hade vi svenska men vi fick börja lite tidigare och så gick hon igenom en det vi ska göra nu i slutet sen fick vi sluta! Så det var grymt!!

Om 1 & 1/2 timma ska vi på kalas till min kusin som fyller 6 år idag! Grattis dig honom! Ska bli mys!


18 maj

Snart bär det av till Elin för Eurovision mys med massa härliga tjejer! Var ju där förra året också då det var Eurovision så det kanske blir en tradition! Haha

Så jäkla varmt idag! Jätte härligt! Men jag duschade just och då blir det ännu varmare... Eftersom jag var så dum och duschade i varmt vatten! Bra Alva!

Ha en bra lördags kväll!

Farfar och Nilsson
Alice vid vattnet igår


16 maj

Jobbig dag idag! Fortfarande ont i huvudet och halsen... Hade nationellt i tyska idag. Gissa hur det gick?
Åt helvete! Gissade på precis allt! På sista övningen svarade jag på 2 av typ 15 frågor och jag vet att dom inte var rätt...
Jaja förhoppningsvis behöver vi inte ha språk i 2:an om vi inte vill. Så det är bra! Det enda dåliga är ju att jag inte får meritpoängen då. Men om jag får F i tyska så får jag ju inte dom ändå så jag tar inte den risken.

Håret kändes bättre idag i alla fall! När jag fick fixat det osv!
Nu ska jag nog gå ut med frasse.
Imorgon är det fredag! JIPPI!


15 maj

Jag kom precis på att jag har namnsdag idag!! Grattis till mig!

Sitter och försöker göra religionen utan att ta livet av mig! Det funkar sådär... Har ont i huvudet också så hurra för mig!

Färgade håret idag också, eller min utväxt och det blev typ gult.. Hoppas det ser snyggare ut när jag har torkat det! Annars färgar jag det brunt eller nåt!

Hoppas ni har en bättre dag än jag!


Hell yeah

Ligger och lyssnar på låtarna från pitch perfect. Grym film för dom som älskar musik! Och det gör jag, haha.

Har nationella i engelska imorgon.. Höra och läsa. Punktpunktpunkt

Har religions läxa också tills på torsdag kl 12 på dagen..? Varför lägger man den mitt på dagen? Jag har inte börjat på den.. Ops! Vi ska tydligen läsa 5 kapitel i nån bok typ.. Men jag har haft fullt upp med svenskan faktiskt och försöka att inte svimma eller få vredesutbrott! Har varit så jävla sur de senaste dagarna att jag hade velat slå sänder nåt!
Godnatt på er!


14 maj

Gud vilka tråkigt rubriker! Aja, kommer inte på nåt bättre! Eller orkar inte snarare.

Idag har jag haft ont i huvudet igen... Plus lite ont i halsen, fast det kom nu på eftermiddagen. Jag vill ju ut och springa!

Nu ska jag duscha.


13 maj

Mår inte så bra idag... Har haft ont i huvudet hela dagen och är jätte trött i hela kroppen. Jag väntar på att min förkylning ska bryta ut men den gör ju aldrig det och det är skit jobbigt!

Just nu sitter jag och försöker få ihop det sista på vårt arbete om dialekter. Det är väldigt svårt faktiskt! Vi har redovisning imån och jag har en stark känsla av att det inte kommer gå så bra..


12 maj

Det blev en hyfsad lyckad konfirmation tycker jag, men jag var svin trött när jag kom hem!

Nu har jag precis varit ute på en långpromenad med Elsa, vi var ute i lite mer än en timma! Känns skönt nu! Och nu sitter jag och tittar på Harry Potter och de vises sten. Shit va längesen det var jag såg den!

Hoppas alla har haft en bra söndag!

https://cdn1.cdnme.se/2965605/7-3/pic_518fc5d59606ee5f243fb5e7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2965605/7-3/pic_518fc5ec9606ee5f2bf1adb2.jpg" class="image">


11 maj

Blev ingen barnpassning idag... Synd! Men det va lite skönt också, hade så mycket att fixa idag ändå! Nu ska jag sova, ska upp halv 8...!

Godnatt


10 maj

Har varit en lång dag idag... Va inte sådär jätte kul i kyrkan men vi fick pizza och jag har inte ätit köpt pizza på åratal! Bara hemmagjord.

Nu funderar jag på om jag ska träna eller sova, är så trött så jag skulle kunna somna stående! Varför är jag så trött hela tiden?! Jag tränar ju och rör på mig och sover bra tycker jag och äter hyfsat rätt!!

Imorgon blir det barnpassning, första gången jag passar dom. Det känns lite nervöst.
Ne det blir nog att jag gör några övningar! Sova får jag göra inatt!


9/10 maj

Det är 10 idag men det har ju bara gått 17 min på dagen så jag skriver 9 också!

Idag har jag varit på torget med mamma och Alice och köpt lite grejer till min morbrors bröllop. Smycken och nylonstrumpor bland annat. Imorgon blir det övning inför konfirmationen och gruppfoto. Vill inte vara med för jag blir så fruktansvärt ful på kort och jag har inget fint att ha på mig! Blir nästan avundsjuk på konfirmanderna som ska ha på sig kåpa på kortet!

Nu måste jag sova, blir nog en ganska hektisk dag i morgon!
Godnatt


Mini lov!

Så jäkla härligt att vara lediga i 4 dagar nu! Men det kommer vara fullt upp.. Men det är ju kul att vara behövd osv!

Men det är inte riktigt "lov" än, vi har fortfarande en föreställning kvar ikväll! Åh det är så synd att det är sista!! Det är så kul att ha hand om ljuset och se den flera gånger, haha!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på mamma, kände inte för att ta bussen och gå i ösregn... Konstigt!


Godnatt

I eftermiddags/kväll passade jag Emma och Maja! Hade jätte mysigt, hoppande studsmatta och myste! Sen bada jag dom och fixa i ordning dom för kvällen.

Nu ska jag sova, har ont i halsen och vill inte bli sjuk!


7 maj

Kom hem för 15 min sen! Fick skuta tidigare för att vi hade uppgifter som man inte behöver göra i skolan på de 2 sista lektionerna! Så jäkla skönt! Så nu tänkte jag njuta i solen med lunch och sen blir det plugg.


6 maj

Gjorde inte så mycket i skolan idag. Slutade 12.40 och då gick jag och maja och elin (fast hon tittade bara) upp till drama salen och hade hand om ljud och ljus på 3:ornas sista teaterproduktion. 5:e gången var det! Och det är inte slut än, vi har 3 uppvisningar kvar! 3:orna är riktigt grymma! Teatern också! Sen gick vi tre till torget och satte oss på espresso house.

Nu ska jag snart äta!


Men...

Gjorde ett helt inlägg och så försvann skiten! Bara bilden publicerades! Faan asså!!

Skit samma det var inget intressant ändå.... ÅHH nu ska jag kolla på serie eller sova eller nåt!


Godnatt!


5 Maj

Idag ska jag på konfaträff, det är sista träffen innan konfirmationen som är nästa vecka. Sen ikväll hoppas jag på att jag hinner springa! Det slutar 18 men vi måste ju stanna kvar till halv 7 så jag hinner ju men jag hoppas inte att jag är hungrig! Det lär jag vara... Aja jag får köra lite styrketräning då i så fall!

Ha en fin söndag!


4 Maj

Det har blivit lite dålig uppdatering, både pga att jag inte har orkar och bloggappen inte har funkat... Men det har inte hänt så mycket. Jag badade första maj med Elsa! Kallt men riktigt uppfriskade! I fredags var det nationella i engelska, gick bra tycker jag, jag hade flyt! Haha

Nu sitter jag och försöker hålla ögonen öppna, är svin trött! Förstår inte varför.. Va hos läkarn idag också förresten. Tittade upp en fläck som jag har på ryggen men dom visste inte vad det var men jag ska testa med hydrokortison och se om det hjälper!
Nu blev det ett för långt inlägg, haha!
Ha en bra lördag!!

https://cdn3.cdnme.se/2965605/7-3/pic_5185166b9606ee0954561a07.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2965605/7-3/pic_51851670ddf2b30d765dc192.jpg" class="image">


1 maj

Herregud va tiden har gått fort, snart är det jul! Hahaha

Ikväll har det varit lugnt, Elsa är här och vi har lagat god mat och sett på film. Blue lagoon och the host!

Hoppas ni alla har haft en bra Valborg och att maj blir en super grym månad! Med vår!


RSS 2.0