30 mars

Igår va jag ju på fest som sagt. Men tydligen va jag inbjuden på en annan också så jag, Linnea, Sara och Elin drog dit vid 10. Den var okej. Mycket folk som jag inte kände så jag kände mig lite misplaced. Men jag dansade på haha. Fick sen skjuts hem av Loke vid typ 1. 

Idag ska jag sitta ute så mycket som möjligt, läsa min bok som jag aldrig hinner med att läsa och plugga in repliker. Vi har bara denna veckan kvar sen har vi uppvisning!! Kom på att jag har massa böcker nu som jag vill läsa och jag har inte kommit alls långt i den jag läser nu, Beautiful Creatures 2, och den är på lite mer än 500 sidor... + att den inte ens är bra nu så det går segt fram. 
Ha en fin söndag! 
Alice och jag gjorde tacos innan jag åkte, därav köttfärsen haha. 



Många toalettbesök blir det.








Nighty night

Åhh äntligen helg!! Behöver verkligen det! Är ju så galet trött hela dagarna! Men kom på varför, för att jag inte fick mycket sömn förra helgen. Party party hela helgen. Men imorgon får jag äntligen sova ut hur lääänge jag vill!!

Ikväll var en lugn kväll. Åt god mat med familjen sen gick jag och Alice upp och tittade på film, The to do list. Asså vet inte vad jag ska säga om den, har en liten hat-kärlek för filmen. Skrattade mycket men den var bara allmänt konstig haha. Ångrar inte att jag såg den i alla fall. Imorgon får jag se vad som händer, på kvällen ska jag iaf iväg på typ fest, så det ska bli kul. 
Nu ska jag sova, godnatt. 

Här kommer dagen i bilder:







Använde min skinnjacka för första gången i år idag! En aning senare än alla andra, men så är det när man är en isbit hela dagarna. 


27 mars

Hade redovisning i svenskan idag, jag och Linnea pratade om språk i Norden och låtsas att vi pratade med 5-6 åringar. Det gick åt helvete kändes det som, men jaja nu är det över i alla fall. 

Jag tror jag börjar bli sjuk igen, eller jag har varit sjuk nu i typ 5/6 veckor och det har "brutit ut" 2 gånger och nu håller det på att bryta ut igen... Fuck asså!! Vill ju träna och må bra! Det är så jävla jobbigt för jag är konstant trött... 

Nu sitter jag och kollar på Vänner för jag har inga läxor!! 

Juste, vi i klassen ska vara med i en serie som utspelar sig på 90-talet så idag skulle vi ha på oss sånna kläder och ta ett kort på oss! Är vi i te snygga?? 

Inte hela klassen med på bild dock 

25 mars

Vi hade prov idag i svenskan men jag sa att jag inte kunde göra det eftersom jag inte hunnit plugga, tänkte plugga hela söndagen men det hann jag ju inte pga att jag var tvungen att städa huset. Så hon ba: ja men då kan du göra det imorgon. Man ba jo men visst då hinner jag ju plugga mycket mer... Så nu har jag suttit och pluggat ända sedan jag kom hem vid halv 5... Segt asså! Men jag fick alla frågorna från provet av klasskamraterna så jag ska allt kunna det mesta nu! 

Der va ju våffeldagen idag också, men det blev inget sånt. Men det var pannkakor i skolan i alla fall! Fast vi ska kanske göra våfflor imorgon, jag och de kompisar som vill vara med! Nu ska jag nog sova. Godnatt
Hihi jag och Mia Skäringer!! 

Fick massa snap och såg massa bilder på insta på våfflor som folk hade lagt up... 


24 mars

Åhh nu har jag äntligen fått igång min nya mobil! Jag är käääär!! 

Jag trodde verkligen det var söndag idag! Mamma väckte mig imorse och jag var helt förvirrad. Sov ju typ max 4 timmar i lördags.. Så jag va så trött. 

Nu sitter jag och kollar på skal till min mobil, har bara ett helt vanligt vitt nu och det är ju ganska tråkigt. Och vågar inte vara utan skal! 
Lite bilder från lördagen. 


23 mars

Galen helg alltså! Så jäkla härlig! I fredags va jag ju i Lisebergshallen och sjöng i kör, så jäkla mäktigt!! Ca 600 pers i kören! Vi va där hela dagen, från 14 till 19 då konserten började sen va den slut vid 21! Då fick jag skjuts av Hannas mamma (Hanna var där och sjung också) tillbaka till Stenungsund! Där släppte hon av mig hos Johannes som hade en liten födelsedagsfest! Jätteroligt! Kom hem vid halv 3 på natten. Sen va det lördag och min födelsedag!!! Mamma, pappa och Alice kom in och sjöng för mig vid halv 10. Sen var det fullfart att göra iordning inför släktkalaset! Hela släkten kom! Vi va runt 30 st! Åh va roligt det var!! Sen kom mina närmsta vänner vid 18, vissa kom tidigare och hjälpte mig göra iordning inför kvällen! Vi åt och hade paketöppning. Sen började annat folk droppa in vid 20 och efter det va det full fart hela natten! Det va lite kaos men det löste sig! Men man mår som man förtjänar idag asså, fyfan! Men det va det värt!! Idag va det städning hela dagen, jävlar va jag har städat!!! Tog mig bara hela dagen, men som tur va fick jag hjälp av några kompisar och mamma! Så nu är det äntligen rent igen. 
Här kommer det mesta av det jag fick:




Nästan allt jag fick av mina vänner! Taack så mycket alla underbara!! <3

Detta fick jag av min underbara släkt! 
Jag har en fuckigt iPhone 5s nu, hur sjukt är inte det?? Och jag spräckte min skärm på min gamla i natt så den kom perfekt! 
Hoppas ni har haft en lika rolig helg som mig! Kram

19 mars

Idag var det 2 år sedan min morfar dog i cancer. Han var för ung för att dö, han hade för mycket att leva för. Cancer är en hemsk sjukdom som ingen borde bli drabbad av. Jag såg vad den gjorde med honom och sista tiden var svår för oss alla. Jag kan fortfarande inte fatta att han är borta, när jag är hemma hos mormor så väntar jag på att han ska komma in i köket med en disktrasa i handen och skoja med mig och sjunga. Men det gör han inte och det känns helt overkligt, jag kommer aldrig få se honom igen. Jag kan fortfarande gråta mig själv till sömns flera dagar i veckan. Jag vill inte att det ska vara sant! 
Vilja i frid min älskade morfar<3

18 mars

Just nu sitter jag hemma hos farmor för det har hänt lite grejer hemma. Jag väntar på att pappa ska komma hem. Fast mitt batteri håller på att ta slut... Behöver göra läxa också som ska vara inlämnad imorgon, fast kl 23.59 så jag har ju hela dagen på mig. Dock har jag inte börjat alls... Aja det ordnar sig! 

Nu ska jag lyssna på musik tills mobilen dör! Kram 
Från Spanien i julas. Våran utsikt från takterrassen! 


16 mars

Känns som att jag har hunnit med mycket idag! Har vart på torget med Alice en snabbis, köpte inget för har inga pengar eller jag har lånat ut pengarna haha. Sen har jag hjälpt mamma och pappa i trädgården lite, färgat håret och nu ser jag på Friends! 

Måste nog egentligen skriva på en engelska uppsats men det kan jag börja med senare, eller imorgon. Jag har tänkt på att jag skriver hela tiden att jag måste plugga till något men att jag inte orkar eller att jag gör det senare osv haha. Hur går det i skolan egentligen? Haha 

In action med färgning! 



.

Hela jag luktar typ...kaka, eftersom jag har bakar idag. Brownies blev det, mamma hade något recept på nån efterrätt som hade browniebotten. Så det kommer nog bli jättegott! 

Ikväll va det bara jag och Alice hemma. Mamma och pappa var hos min faster och åt så Alice och jag gjorde pommes och kyckling och såg på film och hade det mys!  

Imorgon ska jag färga håret! Det behövs! Har ganska mycket utväxt, fast denna färgen har varit väldigt bra för min utväxt har inte synts jätte mycket! Men nu köpte mamma den jag hade första gången jag färgade det så nu kommer det antagligen bli en annan nyans. 
Har inga roliga bilder... Men Johans hund är ju bara för söt! 



15 mars

Nu har Alice hjälpt mig att fixa en ny header, äntligen!! Tack bästa syster! Men alvatar står fortfarande kvar men vi har ingen aning om hur man får bort det, haha så det får vara så.. 

Igår åkte Sara med mig hem, vi gjorde pannkakor och satt och pratade med Alice om killar haha, det va mysigt! Sen satt vi och pratade på mitt rum tills vi skulle åka till Johan för att fira han. Det var en mysig dag/kväll! Jag åkte hem vid halv 1 någon gång. 

Johans tårta, haha bara 7 ljus

Söt liten vovvsing! 



Idag ska jag göra efterrätt till nästa vecka till mitt släktkalas. Det är något som man kan frysa in så vi slipper göra det nästa helg, för då hade vi aldrig hunnit. 
Ha en bra lördag! 


13 mars

Åh imorgon är det fredag!! Så himla skönt! 

Idag efter skolan åkte jag och Sara och hälsade på alla veckokonfirmander, bara för skojs skull. Det var roligt, vi fick sjunga och lite så! Just nu sitter jag med världens sötaste men tröttaste katt i knät! Hon sover jättedjupt. Jag försöker plugga lite samtidigt, hur tror ni det går? Inte så bra nej... Jag har verkligen tappat pluggförmågan haha. 

Igår va jag ute på en jättefin vårpromenad med Frasse, äääälskar sol och våren!! 


Just nu, men Frasse har gått iväg. 

11 mars

Ännu en pigg och glad Alva idag i skolan! Love it! Men när jag kom hem vände det, blev trött, sur på matten (fast boken bara låg framför mig, oöppnad), ledsen över något, ingen aning vad... Så nu ligger jag och deppar/gråter i sägen med musik i öronen. Jag gav upp matte efter att ha försökt i typ 10 min. Hoppas morgondagen blir bättre! 

Nu ska jag nog sova, godnatt! 
Vill vara barn igen utan alla bekymmer. Men ändå gillar jag tonåren en smula. 


10 mars

Kommer inte på vad jag ska skriva egentligen. Sitter bara och stirrar på mobilen. Funderar på att sluta blogga. Men det är ju så kul att komma tillbaka hit och kolla på alla gammal inlägg, hur man förändras under åren osv. Så kommer nog fortsätta ändå haha. 

Det hände inte mycket i skolan idag. Lektionerna var som vanligt. Jag var faktiskt ganska pigg och glad idag! Gillar sånna dagar! Blev klar med historian idag också, den skulle vara inne igår men han öppnade mappen lite längre! Nu är det bara matteprov, engelska uppsats och nån drama grej som måste göras... Snart kommer väl ett svenska prov också. Fast dom gillar jag faktiskt haha, men det är intressant med litteraturhistoria plus att det går så bra på dom proven för mig! 

Nu på kvällen har jag skrattat som en galning, ibland kan vi vara väldigt roliga i denna familjen haha! Flum familjen

Hoppas veckan har börjar bra för er med! 

Charmerande syskon



9 mars

Idag har jag verkligen storstädat mitt rum, så nu jäklar är det rent. Tömde även lite lådor och städade undan massa örhängen och smycken som jag inte använder. Garderoben glömde jag faktiskt rensa, inte för jag har så mycket kläder ändå. Så om jag rensar kommer det bli jätte tomt plus att jag har jättesvårt för att slänga kläder. 

Nu ska jag försöka fortsätta med min historia uppgift.. Det går inte så bra. Kram
Hur ser jag ut, aja den bjuder jag på. 


8 mars

Idag är det internationella kvinnodagen! Så grattis (eller vad man säger) till alla oss kvinnor!! 
Idag har jag vart i Uddevalla med pappa, sett på serier och tagit lite kort ute. Det har ju varit så fint väder idag, snart är våren här! 

Snart kommer mina kompisar hit, vi ska bara chilla. Och äta pommes haha. Jag hade typ världens tråkigaste kväll igår, jag gillar verkligen inte lets dance haha, så gick upp efter jag såg Kenza. 

Ha en fin kväll!
Ännu en tråkig bild på mig. 


7 mars

Har inget intressant att blogga men försöker fördriva tiden bara. Teatern var ganska dålig faktiskt... Bara konstig! 

Ikväll händer det ingenting, film eller serier eller nåt bara! Men imorgon kväll ska jag träffa några kompisar! 

Asså om man ska någonstans som man inte riktigt vet hur man tar sig dit, är det inte bra att titta upp lite information då?Tittar efter bussar/tåg/spårvagn, om man inte har en mobil som kan göra det på plats. Det tycker jag så att man inte lägger all vikt på sin åkpartner. Om inte den personen säger att den kan ta på sig det! 

Ha en bra kväll! 
Glader för att det äntligen är helg! 


6 mars

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva faktiskt. Va hos tandläkarn idag så nu typ kliar det i tänderna och spänner i huvudet, det gör inte ont det är bara obehagligt... Vill bli av med skithelvetet nu!! Är så jävla trött på skrothögen nu! Har haft den i fucking 2,5 år... Snart sliter jag fanimej ut den själv!! 
Okej förlåt för så alla svordomar men det är så jag känner! HATAR den obeskrivligt mycket! Kommer säkert ha den när jag blir gammal och dör. 

Nu ska jag nog sova, eller bara ligga och lyssna på musik ett tag. Imorgon är det i alla fall fredag! Ska på teater i Gbg, suger faktiskt... Men men, finns inget jag kan göra. Godnatt från en bitter Alva. 
Bitter va det ju! Jag var glad förut när jag tog den iaf. 

En i min klass bakade denna när vi hade hejdå fika för våran lärare. Fiiin


5 mars

Idag har jag varit hemma från skolan. Förkyldnings fan asså!! Men imorgon ska jag gå. Då är det min lärares näst sista dag (känns som jag skrev det igår?), så då måste jag säga hejdå och äta fika! 

Dagen idag har bestått av Vänner, Awkward och musik. Typ så! Nu försöker jag jobba matte, fast har paus nu. Har haft det ett tag haha. Hoppas eran dag var bättre än min! 


 

Fettisdagen

Idag är det ju fettisdagen så mamma och Alice står just nu och håller på att göra semlor. Fast jag ska inte äta det, gillar inte det så mycket. En om året räcker gott och väl. 

Min förkyldning har inte blivit bättre så jag är nog hemma från skolan imorgon. Jag kan inte vara hemma på torsdag eller fredag tyvärr... På torsdag är det min lärares näst sista dag så vi ska fika osv. Och på fredag ska jag på barnteater i Göteborg, vill inteeeee. Hoppas jag är jätte sjuk eller så skiter jag i det ändå! Men läran har nog redan betalat för biljetterna men det finns kanske någon annan som kan ta min. 
Hatar att vara hemma från skolan dock, känns som man missar så mycket och så saknar jag alla kompisarna! Men jag måste ju försöka bli frisk!! 

Kramar på er! 
Idag fyller min kompis Johan år också så grattis till honom! Charmerande bild jag vet! 


4 mars

Nu sitter jag antagligen i skolan och har allmänt tråkigt, eller vem vet jag kanske har mega kul! Jag är ju faktiskt med dom jag älskar mest! 

Ville bara testa göra ett schemalagt inlägg, bara för att det är kul! Haha 

Ha en jättebra dag!! Kramar
Hela gänget samlat! <3


3 mars

Nu är jag förkyld igen... Kom över natten! Fan asså jag som kom igång med träningen jättebra nu ju!! 

Idag har jag varit så jäkla glad, har typ skrattat åt allt, haha! Fattar inte vad som hände och på en måndag! Mensen antagligen. Imorgon lär jag väl vara irriterad på allt och vilja gråta hela tiden eller nåt. Fast jag blev lite irriterad till och från på idrotten(sista lektionen). Ni fattar om ni känner mig. 
Fick faktiskt gjort lite matte sen när jag kom hem faktiskt. Duktigt!

Nu ska jag lyssna på musik i sägen och invänta sömn, kunde knappt sova inatt... Kram
Hihi hata mig inte nu Madde! Du är jättesöt!


2 mars

Effektiv dag idag, eller inte eller jo lite faktiskt ju! Sprang först, duschade, övningskörde samtidigt som vi delade ut mina inbjudningskort till släktkalas (mamma tyckte vi skulle göra riktiga inbjudningskort och inte skicka via sms) och såg Catching fire med mamma (4:e gången jag såg den). Men jag har inte gjort nåt plugg, och jag har matteprov snart igen... Men men. 

Känns nästan som om jag håller på att bli förkyld igen, vill inteeee!!! Nu ska jag sova, godnatt. 
Japp, ingen aning vad man ska säga om detta. 


Säng häng

Åhh fick tränat idag, en glad Alva nu! Sen blev det en lugn lördagskväll med familjen (när hände det senast?!). Vi åt tacos och dom såg på mello, jag titta i mobilen haha. Tycker det är så himla tråkigt! Har inte kollat på en ända deltävling i år. Jag och Alice gick upp och tittade på film istället när vi hade ätit klart. 

Imorgon vill jag få gjort massa men få se vad jag gör. Springa ska jag i alla fall. Men pluggningen blir det nog att jag skjuter upp, haha. Hoppas ni har haft en toppen lördag! 
Pyjamas Alva


1 mars

Nu är der exakt 3 veckor kvar tills jag fyller år!!!!! 

Hade en jättemysig eftermiddag/kväll igår! Hittade ingenting i Gbg.. Eller det var så mycket folk så när Madde tillslut hittade något till Johannes var vi jättetrötta. Pastacarbonaran blev jättegod och kakorna med! Vi gjorde dubbelsats så det blev runt 40 kakor. Vi såg bara på twilight sen vi orkade inte se dom andra filmerna, men vi såg på Vänner istället. Sen låg vi och pratade ett tag innan vi somnade. Hon åkte hem vid 10 idag. Så nu har jag städat undan allt bakgrejs som vi inte orkade städa undan igår. 

Idag får jag se vad som händer. Någon som vill hitta på något ikväll kanske? 
På tåget in. 
Jag är så duktig på att ta kort, detta var den ända jag tog...
Denna tog jag nu. Mums

RSS 2.0