28 juli

Igår va jag hemma hos Elin på kvällen. Vi grillade och myste med fina människor! Tyvärr kunde jag inte stanna så länge, sista bussen gick vid 11 och jag skulle jobba idag...

Idag har jag, som sagt, jobbat, sett på one tree hill (har börjat titta på det igen!) och tränat lite. Det gick sådär att träna kände jag, är så jäkla trött. Och nu ska vi grilla kyckling och kött. ÄLSKAR grillad kyckling!!
Ha en bra kväll!

https://cdn1.cdnme.se/2965605/7-3/pic_51f55813ddf2b35b3e7c8346.jpg" class="image">


Slutet av dagen

Idag har varit en mys dag! Cyklade ner till stranden till mina småkusiner och badade lite med dom. Den yngsta lärde sig att simma!! Så stolt över henne!!
Sedan åkte jag och Alice in och köpte godis, vi har inte köpt plockgodis på fleeera månader!! Och så tittade vi lite i affärer, köpte ett halsband på rean och en present till en kompis som snart ska ha födelsedagsmiddag! Sedan fick vi skjuts hem av mamma och pappa med båten. På kvällen gick vi ner hela familjen och farmor och farfar till stranden och åt räckor. Jag och Alice satt och spelade kort och såg på solnedgången! Riktigt myyys dag! (Jag gillar ordet mys ja!)



En jävligt svår sak

Varför ska det vara så svårt att komma på en rubrik?! Haha i-landsproblem på hög nivå!

Hade en sjukt kul kväll/natt hemma hos Sara med massa goa människor!
Idag har jag inte gjort ett piss! Kom hem från Sara vid 12 imorse och sedan lagade jag mat och sen såg jag på film och serier resten av dagen, haha. Nu ska jag snart sova, har huvudvärk... Suck!


24 juli

Idag har jag typ inte gjort nånting, handlade med mamma vid 12 sedan har jag legat inne på rummet och sett på serier och läst och varit sur på allt och alla. Men ikväll ska jag till Sara! Det är jag och några fler som ska dit! Det ska bli jätte kul!

Hoppas ni har haft en roligare dag en vad jag har! Kram


Sara is back in the game

Sara kom hem för ungefär en vecka sen men vi har inte hunnit träffats förens idag!
Jag åkte hem till henne vid 5 tiden då hade hon fixat en picknick korg med kladdkaka som hon hade bakat, melon, vindruvor och mer (drickan mer alltså, haha). Sedan gick vi ner till en brygga och satt där och fika och pratade! Det var jätte mysigt och solen lyste! Riktigt mysig kväll!! Sedan tog jag bussen hem vid 11 för min sista buss gick då...

Innan det idag så gjorde jag inte så mycket, satt ute och läste och sprang en runda. Måste verkligen ta tag i träningen igen! Den har blivit lite neddämpad (är det ens ett ord?!) nu under sommaren.
Godnatt gott folk! Haha

Juste glömde ju! Jag fick ett nagellack av Sara, lila glitter (hon tänkte på färgen, lila är min favoritfärg!) och några slags brödpinnar, eller nåt, som var jordgubbskränsdoppade! Smakade en och dom var jätte goda!! Tack bästis!! <3


21 juli

Idag har jag tränat i ca 50 min och nu har jag precis ätit en väldigt nyttig lunch, haha det ända vi hade va typ sallad morötter och melon. Nu sitter jag i solen och äter en glass! Mums!

Ha en fortsatt fin dag!


Sängen

Har precis tittat klart på The tourist med pappa. Han har aldrig sett den förut och det är en av mina favoritfilmer så självklart såg jag med honom! Det va typ 5 gången jag såg den. Den utspelar sig i Venedig och det va ganska häftigt att se den nu efter att jag har varit där! Såg massa ställen som jag hade varit på och sett. Det hotellet som dom bor på är precis mitt emot där vi bodde så om dom hade filmat lite mer åt andra håller så hade man sett det!! Ascoolt! Hahah, antagligen bara jag som tycker det.

Nu ska jag sova tror jag, har huvudvärk och vill bli av med den!!

Kan ha varit någon av de här husen! (Kort tagna från våran takterrass!)


20 juli

Nu börjar skolan om en månad och 1 dag, om man ska vara exakt. Jag vet inte om jag längtar eller inte, haha.

Idag har jag legat på stranden ett tag med mamma men nu är jag hemma och har nästan precis ätit lunch. Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, kanske lägger mig på gräsmattan och läser eller nåt. Ikväll vet jag inte vad som händer, vill göra nåt kul men vet inte vad.

Ha en underbar dag!


19 juli

Snart bär det av till Göteborg med Madde! Får se vad vi gör där, tittar på gothia kanske och på alla snygga killar, haha.


Kvällsbloggning

Kväll/nattbloggning som vanligt! Haha

Idag har jag sommarjobbat lite. Mamma och pappa kom hem från Skåne efter att ha varit borta i 2 nätter. Efter dom hade ätit åkte jag, mamma och Alice till Uddevalla, först rusta och sen Lidl. På fusta köpte jag hårspray, en lite flaska och en stor (eller jag trodde att det var hårspray men när jag kom hem upptäckte jag att det var hårmousse...suck! Läs på flaskan Alva!! Haha) och någon anti-frizz miracle treatment, haha vi får se om den funkar! Sen köpte jag våtsarvetter som man tvättar bort sminket med.

Sedan sprang jag och efter det blev det film och kvällsmat. Nu ska jag måla naglarna och sedan sova. Imorgon ska jag träffa efterlängtade Madde!!


17 juli

Följde med till Smögen ändå idag. Trodde inte att vi skulle vara där hela dagen utan att jag skulle hinna hem och göra annat men nej. Nu ska vi snart över till farmor och äta sen ska jag gå hem och se på film! Är så jäkla trött idag..!

Det var helt okej på Smögen, vi gick i affärer och badade, jag badade inte med dom andra gjorde det. Vi åt en god räkmacka och glass.
Nu måste vi gå!
Ha en fin kväll!


Sleepyhead

Sitter och tittar på Glee, så sorgligt att Cory Monteith (han som spelar Finn i serien för alla som inte vet) är död! Men den är lika bra ändå!

Idag har jag sommarjobbat lite, ränsat ogräs och klippt gräset. Imorgon blir det antagligen Smögen med farmor och Alice. Är inte jätte sugen men det blir säkert bra.
Godnatt.


Jul. 16, 2013

Här kommer en lite update på vad jag har gjort:
I lördags hade jag och mina tjejer grillfest typ, vi grillade, var galna och tältade! Vi riggade upp en hel bar själva, haha! Ganska grym om jag får säga det!!
I söndags mådde jag inte så bra efter lördagskväll/natt... Låg i sängen mest hela dagen, hehe. På kvällen åkte vi till mina kusiner och åt middag och hade det mys!
Och idag(igår) var det måndag, jag övningskörde, handlade, hyrde film och lånade bok.

Nu ska jag sova.
Natti natti


13 juli

God morgon! Igår åkte jag och Alice med våran faster och hennes kille på deras segelbåt. Det var jätte mysigt! Kanske inte riktigt min grej att segla men det var väldigt skönt väder osv. Vi seglade till Åstol, där mötte mamma och pappa upp oss och så gick vi och åt på restaurang. Det va inte meningen egentligen att vi skulle vara med men det blev så. Sedan tog vi färjan hem, dom andra skulle ut och segla längre idag. Jätte mysig eftermiddag/kväll verkligen! Sen när jag kom hem var jag svin trött, hela dagen igår va jag väldigt trött... Men idag är jag pigg!

Ha en fin dag!


11 juli

Idag har jag klippt gräset på morgonen sen gick jag och rensa ogräs i 40 min.

Nu har vi precis kommit hem från havet, vi tog med oss lunch och hade det mysigt! Det var ganska kallt i vattnet men jag fick mig ett dopp ändå!
Vid 5 kommer pappa hem och då ska vi till Uddevalla och köpa en cykel! Super glad! Äntligen asså!!

https://cdn2.cdnme.se/2965605/7-3/pic_51debac09606ee1890f62e8b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2965605/7-3/pic_51debafaddf2b32eff6b8061.jpg" class="image">


Sweet dreams

Ska snart sova, ska upp och klippa gräset hos mina kusiner sedan till min granne och rensa ogräs... Jag får pengar så jag är nöjd! Typ, haha!

Har haft en jätte mysig sommardag! Elin och jag gick runt på torget ett tag sedan kände vi för att åka färga så vi tog hennes moppe och körde till Linnea på Orust! Hade mys där ett tag sen drog vi alla hem till mig och pratade osv sen åkte dom hem till Elin.
Linnea har så jäkla söta djur!! Hon har 5 gosiga hundar, 5 katter men jag såg bara 2 eller 3 av dom och sen har hon 2 kaniner! Urgulliga!! Hon bor granne med små mini hästar också och dom gick vi in till och gosade med! En fin sommardag blev det med fina vänner! <3
Taggar lördagen också! Då blir det grillfest med dom bästa!!
KRAM

Tog inte mer bilder... Gud va sur jag blir på mig själv...!!


10 juli

Igår va jag på Marstrand med farmor och Alice. Vi hade det riktigt mysigt! Tittade på fästningen, badade och tittade lite i butiker och självklart åt vi glass! Vad vore sommaren utan glass?!

Idag ska jag träffa Elin, vi får se vad vi hittar på! Men ikväll/eftermiddag hoppas jag på att pappa vill titta på en cykel med mig! Vill verkligen ha en innan sommaren är slut och inte när man inte kan cykla på den! Haha

Ha en bra dag allihopa!


8 juli

Idag har jag varit hos doktorn och tagit prover. Jag har ganska lågt hb och dom vill veta varför det aldrig går upp. Så nu har jag fått tabletter som jag ska ta tills vi får reda på om det är något med mig.

Sen efter det gjorde jag och mamma lunch och gick ner till stranden, Elsa följde också med ner. Och nu är vi hemma och ska snart in till torget för att köpa kebab och mysa vid havet!

Ha en fin kväll!


7 juli

Jag har egentligen ingenting att skriva. Jag och pappa ska snart dra ut och övningsköra igen. Så se upp på vägarna nu! Haha

Senare idag blir det väl att gå ner till havet!
Ha en fin sommardag!


Godnatt

Har haft en mys dag idag, typ. Åkte någonstans i Kungälv med pappa för att köpa gas sedan övningskörde jag hem! Det var ganska mycket trafik och många svåra situationer idag men det gick ändå bra tycker jag! Sen klippte jag gräset hos mina kusiner, dom är ute och seglar. Dom har så jäkla svår gräsmatta! Den sluttar hela tiden och det är jätte jobbigt! Men det är ju bra träning, haha.

Ikväll var jag så trött så jag orkade inte göra nåt men vi hade våra grannar över på middag men det var mysigt ändå! Men nu är jag jätte trött och vill bara sova! Imorgon ska jag se till att springa!!!
Godnatt!


5 juli

I förrgår åkte jag hem till Elin, hon passar en liten sötnos på 1 år, vi åt kebab och pizza och myste med glass hemma hos henne! Hon har köpt studiomic och sånt så hon visade mig det och några nya låtar hon har skrivit! Hon är så jäkla grym på både att skriva låtar och att sjunga!!

Jag sov över, men jag han inte stanna så länge dagen efter för jag skulle på kalas. Mormor fyllde år!

Idag vet jag inte vad som händer.. Om det är någon som vill träffa mig så skriv till mig! Kom på att jag har sommarjobb att göra men det är bara 2 timmar!


Mina fina

Hade en jätte mysig eftermiddag med mina fina kompisar! Vi blev några fler än jag skrev i andra inlägget.

Vi åt glass på eat och sen gick vi till donken och där åt vissa och så satt vi bara där och prata.

Nu blir det film eller nåt kanske.
KRAM




2 juli

Det är så sjukt att det redan är juli! Snart börjar skolan igen och innan man vet ordet av det så är det jul...

Snart ska jag in till Stenungsund, först till tandläkarn sen ska jag träffa Elin, Madde, Linnea och Lina! GUD VA JAG HAR LÄNGTAT EFTET DOM!
Vi ska äta glass och bara mysa tror jag.

Farmor och mamma håller på att trapetsers om i tv rummet. Det går... Bra. Hahaha!
Nej, men resultatet blir säkert bra! Förhoppningsvis.


Home sweet home!

Nu är jag hemma igen! Vi har haft det jätte bra! Fösta veckan var vi först en natt i Tyskland sen en natt vid Gardasjön sen 3 nätter i en lyxvåning i Venedig. Det var helt sjukt va fin den va! Den låg mitt inne i Venedig så det var inte alls långt gångavstånd till nåt. Vi firade midsommar där med dom som vi sedan spenderade andra veckan med och min faster och hennes kille. Vi hade en takvåning så där satt vi och hade det jätte mysigt!!

Andra veckan var vi i en liten by som hette Panzano. Väldigt litet men mysigt ändå. Det var inte jätte fint väder andra veckan men dom flesta dagarna var det sol, men inte så varmt bara. Det åskande 2 dagar, fast inte hela dagarna.

Jag berättar kanske mer en annan gång. Det blir så mycket text annars.

Hoppas ni har ett bra sommarlov!


RSS 2.0