28 februari

Nu ska jag snart åka in till Gbg med Madde. Vi ska titta lite i affärer bara, är jättesugen på att köpa nåt så får se om jag hittar nåt. Sen ska vi hem till mig ikväll och laga pastacarbonara, baka subway kakor och se på twilight filmerna. Eller vi får se hur många vi hinner/orkar se. Vi sa att vi skulle försöka ta massa bilder till bloggen, så jag ska försöka! 

Ha en bra fredag! Kram
Mysis katten<3


27 februari

Slutade kl 1 idag istället för typ halv 4 så det var jätteskönt! Åkte hem och satte mig och tittade på Vänner. Jag är så jäkla trött nuförtiden, jag fattar inte varför?! Kan ju vara för att jag inte har varit så duktig med träningen... Eller så har jag lågt blodvärde igen, hoppas inte det. 

Nu ska jag snart iväg på ett möte. Så kommer inte hem förens vid kanske halv 9. Det är dock lite segt.. 

Hoppas ni har haft en bra dag! Imorgon är det fredag och då ska jag vara med Madde hela dagen/kvällen!! 
Tandställningsjävel!!


26 februari

Sitter i kvar i skolan fast att vi slutade för typ 45 min sen. Men jag väntar på mamma som ger mig skjuts hem. Ganska skönt att sitta helt ensam i en nästan tom skolan, fast ganska läskigt. I alla fall när det blev mörkt så fort förut! 

När jag kommer hem ska jag se om jag orkar träna, blir nog lite mage och rygg! Fast jag är så sjukt hungrig, så ska äta först och se på det senaste Pll avsnittet som kom ut idag!! 
Ha det bra! 

Gjorde en fin gärning igår och skänkte 50 kr till barncancerfonden. Gör samma vettja och rädda liv! 

25 februari

Jag kom på att min blogg är ganska patetisk, haha. Men men..

Idag har jag tränat, äntligen!! Sprang precis när jag kom hem sen körde jag lite styrka. Såå skönt!! Jag ska försöka träna hela veckan! Jag hoppas jag lyckas! Jag vet att man inte ska ta ut sig för mycket och att det kan vara farligt osv. Men det är bara denna veckan, för att komma igång liksom, sen ska jag minska lite. Fast ändå försöka göra något aktivt varje dag. Det räcker ju liksom med en rask promenad mellan träningarna, eller några squats om dagen. Beach 2014 här kommer jag! Haha. Nej mer sund och bra hälsa, mer styrka och mindre trötthet och sen är förändring på kroppen bara ett plus! (Jag är inte så bra på att formulera mig men det får ni leva med) 

Nu ska jag mysa med mammisen. Kram 
En svettig Alva efter en härlig springtur. 

Det var ju jätte fint väder idag förresten. Vårväder på hög nivå! 


24 februari

Idag hade vi styrketest i skolan, tycker faktiskt det är ganska kul! Gick sådär, det var nog bättre än förra året men jag känner att jag kunnat vara bättre. Men jag har inte tränat på jättelänge, pga plugg och sjukdom... Men nu denna veckan ska jag fasiken träna! Imorgon ska jag se om jag hinner springa! Slutar så jäkla sent bara på dagarna.. Det är liksom 4 varje dag. Och då är jag hemma vid 5, ibland halv 6... Men om man vill något så ser man till att det händer oavsett vad. Punkt. 

Nej nu ska jag sova! Godnatt
Fina haha


23 februari

Söndagskväll igen då.. Prutt

Igår träffade jag Carro, Daniel, Johan, Filip, Sara och Beccis på kvällen! Vi fick låna mormors hus för hon var inte hemma. Så vi köpte med oss mat och hade det allmänt mysigt! Jag var jäkligt trött efter att jag bara hade sovit 3 och en halvtimma den natten, om ens det. Sara och Daniel gick vid 22 tror jag, men vi andra sov över. 

Idag var jag på jobbintervju också! Tycker att det gick bra faktiskt! Jag hoppas innerligt att jag får det!! Det är så mycket son jag gillar som man får göra, sjunga, laga mat, ha barngrupper (tror jag det var) osv! Får veta svar om 1 vecka. 

Nu ska jag nog sova! Godnatt
Inte tagen nu, men hade inga bilder från igår. 


22 februari

Om februari hade haft 30 (31) dagar som alla andra månader så hade det varit exakt 1 månad kvar tills jag fyller 18!!! Men nu är der bara 28, så jag tackar februari för det, haha! GUUUD vad jag längtar asså!! 17 är en sån onödig ålder, man får inte göra ett skit! När man fyllt 16 får man ju börja övningsköra men vid 17 händer det ingenting?? Trååkigt, haha men jag har haft ett väldigt bra år som 17 åring ändå tycker jag! 

Igår kom Carro, Madde, Johannes, Daniel, Johan och Jennifer hem till mig. Vi va inne i farmors stuga och hade det roligt! Carro, Daniel och Johan sov över och så åkte dom hem för kanske 1 timma sen nu. Jag ska förhoppningsvis träffa dom ikväll igen! Så jäkla tråkigt att bara sitta hemma! 

Ha en fin lördag! 


Orkar inte vända den så ni får vrida på huvudet. Våran super frukost imorse iaf, rostbröd, bacon, peanutbutter, pålägg och massa gott! 

20 februari

Idag har jag varit ledig då som sagt. Mormor hämtade mig halv 11 och så gjorde vi lite ärenden på torget, köpte blommor, lånade hem lite kläder till Bernt och lite så. Sen åkte vi upp till morfars grav och tände ett ljus. Jag kan inte fatta att det snart är 2 år sedan han dog.. Gråter fortfarande mig själv till sömns ibland. Sen åkte vi hem och fikade i alla fall. Sen har jag hjälpt henne med att ta upp massa grenar på gräsmattan och sen dammsög jag i huset. Mamma hämtade mig vid 4 och så åt vi hos mormor och sen övningskörde vi i typ 1 timma och sen hämtade vi Alice. Nu påkvällen åkte jag med pappa till Uddevalla för att handla på Lidl. 

Onödig information jag vet, men läs inte om du inte vill. Sov så gott! 
 
Haha


19 februari

Wiie jag får pengar imorgon!!! Är seriöst helt pank, har typ 30kr totalt... Har aldrig haft så lite pengar tror jag! 

Åh jag såg Frozen precis! SÅ JÄKLA SÖT OCH ENORMT BRA! Älskar Olaf! Jag har funderat jättelänge hur sjutton den ska sluta och nu fick jag äntligen veta, haha! Säger inget för er som inte har sett den. Men se den! Hur värd som helst att se!!! 

Sara följde med mig hem efter skolan idag, vi gjorde våfflor och såg på Pll! Sen satt vi och pratade och sen jag övningskörde jag hem henne (haha säger man så? Äsch ni fattar!). Mys dag! 
Imorgon är jag ledig, hur skönt som helst. Fast jag ska till mormor och hjälpa och umgås med henne så jag får inte sova så länge... Hon kommer och hämtar mig kl 10 imorgon. Men det ska bli mysigt! 
Hoppas eran dag har varit bra! Kram
Söta Sarisen. 



18 februari

Dagen har faktiskt varit hyfsar kul i skolan idag. Svenskan i alla fall! Vi spelade upp Romeo och Julia. Tror jag har berättat om det någon gång. Min grupp, som bestod av typ halva klassen, gjorde en snabbspolning av Romeo och Julia. Herregud va vi skrattade när vi visade upp den, haha hoppas hon inte ger betyg på våra skpdespelarkunskaper! Nog det roligaste på länge!! Vi använde oss av vodka flaskor i den, haha va liksom? 

Nu ska jag inte återgå till matten, haha. Det får gå som det går imorgon! Tror vi ska äta nu. Kram och kyss. 
Tycker inte jag är fin på bild när jag ler med tänderna så detta är lite läskigt att ladda upp den. 

17 februari

Har inte varit en så kul dag i skolan idag.. Hoppas den blir bättre imorgon! 

Asså jag vet inte hur jag kommer klara denna terminen. Jag har liksom glömt bort hur man pluggar! Har ingen motivation. Vill bara se på serier, lyssna på musik, träna (när jag blir frisk) och umgås med mina älskade vänner! Jag prioriterar det sen kommer läxor i efterhand. Hur smart är det liksom? Fick tillbaka historia provet idag också, fick E,F & E- (det var tre stora frågor och så fick man betyg på alla). Fuck historia (eller mer läran som suger!!)! Jag kommer inte få bra betyg där. Har inte ens gjort en uppsats som skulle vara gjord för ett halv år sen. Och dom är dom ända betygsättande sakerna vi har gjort, han kommer ju gå på provet och uppsatsen när han betygsätter... Jaja! Kommer inte bli historiker ändå! Haha 

Nu ska jag lyssna på musik tills jag somnar. Godnatt 



16 februari

Idag sov jag länge, gick upp åt frukost och sen gjorde jag i ordning mig för att åka på kalaset som jag skrev om inatt va? Det var ett mysigt kalas, det är så sällan jag träffar släkten och mina mysiga kusiner. Sen har jag övningskört lite. 

Mystjejen! 

Imorgon är det skola igen, är inte så taggad kan man ju säga. Fast det är alltid kul att träffa alla kompisar! Nu ska jag fixa naglarna. Kramar


Vad ska jag skriva för datum?

Ska jag skriva den 15 eller 16 februari? Det är ju den 16 det vet jag men det är natten och jag har inte sovit så det är inte en ny dag än haha. Klurigt det där! 

Idag har jag i alla fall köpt present till Pernilla, ätit lunch och slagit in presenten. Typ min dag! Sen på kvällen åkte jag till Pernilla då på födelsedagsfirande. Jättemysigt och roligt! Och nu är jag hemma, kom hem för ca 50 min sen. Så nu ska jag sova. Imorgon blir det plugg... Ehm aa förhoppningsvis i alla fall. Kommer göra annat säkert typ se på Vänner, och ja se på Vänner. Nej juste jag ska på släktkalas! Min morbror och bonuskusin ska ha kalas! 

Puss och godnatt! 
<3


Dålig kvalitet på bilden men ganska cool pose på födelsedagsbarnet ändå tycker jag!
<3


Alla hjärtans dag

Idag har jag varit på torp med Alice, köpte födelsedags present äntligen! Fast måste köpa något mer för att jag och Filip skulle köpa något ihop så får åka in till torget imorgon. Sen har jag gått en promenad med Elsa. Det är kallt ute! 

Ikväll händer det ingenting! De flesta har pojkvänner och dom andra ska göra annat... Så jag får umgås med familjen, eller med bara Alice för mamma och pappa kanske ska på restaurang. Så får bli typ film och marsbou oreo eller nåt! 

Ha en fin alla hjärtans dag! Kram



00.00

Nu är klockan prick 00.00! Fast nu blev den 01 haha. 

Jag åkte in med Madde till Gbg i onsdags. Fast hittade tyvärr ingen present men ska antagligen till torp imorgon och då får jag se till att hitta nåt bra! 

Efter Gbg övningskörde jag till Orust, där hämtade vi upp Linnea sen åkte vi till Filip. Vi va där en stund med två av filips kompisar också och lyssnade på musik och såg på film. Sen åkte jag och Linnea hem till henne igen och så sov jag över. Jag åkte hem igen vid 1 idag (igår egentligen). Då duschade jag och gjorde i ordning mig och sen övningskörde jag till Hanna. Hon hade födelsedagsfirande. Hon hade tema barnkalas eftersom det är hennes sista som "barn" eftersom hon fyller 18 (på lördag). Hon hade lekar, korv med bröd, Barbie tårta, fiskedamm, sätta svansen på grisen och massa kul! Det var en riktigt rolig kväll! Åkte hem ganska tidigt och har umgåtts med Alice, tog kort och flamsade! Nu ska jag snart sova! 
Min utstyrsel ikväll. 


Den legendariska Barbie tårtan! Haha


<3
Jag vet, vi är snygga! 


12 februari

Hände inget roligt alls igår.. Gick en längre promenad med Frasse sen satt jag och såg på Vänner nästan hela dagen. Hatar. att. vara. sjuk. 

Idag kanske jag åker in till Göteborg med Madde, får se om jag orkar. Men måste köpa present till en som jag ska till på lördag. 

Ha dn bra dag! Kram 
Osminkad och sjuk tjej igår. Kläder hade jag i alla fall på mig haha. 


10 februari

Jag kom upp hyfsat tidigt idag ur sängen som jag ville, halv 10 gick jag upp! Sen åkte jag och mamma och Alice till göksäter, för att göra något liksom. Jag köpte ingenting, eller jo en tidning haha. Sen kom vi hem, så övningskörde jag och mamma lite. Första gången med henne, hon gick kursen i onsdags och fick tillståndet att köra med mig idag. Känner att vi måste prata först och se vad jag lärt mig och inte med pappa. Mamma visste ju inte vad jag inte kunde så fick lite panik ett tag när jag var tvungen att backa och blabla. Men det löste sig ju, jag lever i alla fall! 

Blev ingen långpromenad och inget matte plugg heller. Men imorgon kanske? Nu ska jag nog sova snart, bästa medicinen mot förkyldning och skit är ju att sova tydligen. Hoppas det händer något kul imorgon!!
Godnatt 



I brist på annat

Tråkigt dag... Åkte med mamma och Alice och kollade på skor till mig men hittade inga. Sen bakade jag kakor, dom blev goda fast kunde blivit bättre! Sen har jag suttit och sett lite på serier och duschat. Imorgon ska jag försöka göra något vettigt, gå upp lite tidigare och gå en långpromenad. Mer lär jag inte orka, kommer ju inte bli frisk så jag kan inte träna tyvärr... Kanske ska försöka ta upp matteboken också, lär ju inte gå men drömma kan man ju! 

Nu ska jag fortsätta läsa, eller sova haha. 




9 februari

Igår åkte jag till Madde som sagt, Johannes var också där. Sen gick vi en stund till Carro, och där var också Daniel. Vi såg lite på tv, kastade pil och hade det allmänt trevligt. Sen gick jag, Madde och Johannes tillbaka till Madde och satte på en film, catching fire. Jag hade redan sett den precis innan jag åkte till Madde men gick med på att se den igen för att dom inte sett den, men såklart somnar dom när inte ens halva filmen hade gått. Och det var omöjligt att hålla dom vakna. Så jag satt och snapade massa bilder på dom haha. 

Idag mår jag inte mycket bättre.. Så det blir nog en lugn dag! 
Ha en fin söndag!
Sötnosar! Gammal bild men tog inga bilder igår. 


8 februari

Det var en trevlig kväll igår! Vi åt tacos och så blev det lite dans på slutet. Janna mådde inte så bra så vi fick gå ganska tidigt, men det var kul den stunden som var! 
Jag har blivit sjuk, kunde knappt sova inatt för min hals gjorde jätteont... Men nu känns den bättre, jag är bara tjock i halsen. Det är så konstigt för jag mår bra i kroppen, jag känner mig inte trött eller hängig. Inte mer än vanligt i alla fall så det är skönt! 

Ikväll ska jag kanske träffa Madde. Kram på er! 
Konfettiregn!





7 februari

Hade sovmorgon idag, och missade nästan bussen men ringde farmor så hon skjutsade mig till bussen. Snällt! Efter skolan åkte jag och Sara till torget för att köpa present till Janna. Vi ska till henne ikväll för att fira att hon fyller 18 imorgon! Det ska bli kul, mår dock inte jätte bra, har haft ont i huvudet nästan hela veckan och ont i halsen idag.. Usch vill verkligen inte bli sjuk... 

Nu ska jag snart duscha och börja göra mig i ordning, ska till Janna kl 19. 

Kom på nu att det är lov nu ju!! Fyfan va skönt!!! 
Saknar min lilla sötnos! 



6 februari

Idag efter skolan åkte jag, Linnea och Carro in till Gbg, Linnea skulle köpa en parfym. Sen gick vi och tittade lite i affärer och köpte frozen yoghurt, gud va gott det var!! Sen tig vi tåget hem. Jag han gå innanför dörren, göra mig en macka sen åkte pappa och jag till Uddevalla. Pappa skulle köpa något på biltema sen åkte vi till Lidl och handlade.

Det var en riktigt mysig dag idag! Imorgon är det fredag!! Kram på er. 
Mums! Det fanns 6 olika smaker, sen kunde man toppa med allt möjligt! Godis, nötter, bär, corn flakes, kakor och massa gott! 


5 februari

Skolan var ganska tråkig idag, lektionerna i alla fall. Ja sen kom jag hem, såg på det senaste avsnittet av Pll. Såå spännande! Och nu har jag suttit och kollat på Vänner. Snart ska jag nog med pappa och handla. Detta blev ett jäkligt tråkigt inlägg... 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
Sommarkvällar <3


4 februari

Det var en ledsam dag igår. När jag kom till skolan kommer Becca fram till mig "har du hört vad som har hänt? Elma är död". Det bara stannar inuti mig, jag är i chock. Elma är våran gamla naturkunskaps lärare. Men hon var mer än så! Vi gjorde massa roligt tillsammans med henne, åkte och sjöng på ålderdomshem, hade picknick på stranden och massa fint. Hon spred alltid glädje och hopp i korridorena. Men nu är hon borta... Vila i frid! Du är saknad av många! 

Jag känner att jag är påväg att bli förkyld och det vill jag inte. Har lite ont i halsen, är lite snuvig och har ont i huvudet... Och snart är det lov, vill ju inte vara sjuk på lovet..! Nu ska jag plugga sen ska jag se på vänner eller träna först förresten. 
Kram på er
Filip posar lite bara haha



2 februari

Sitter och gråter över engelskauppgiften som ska vara inlämnad om 1,5 timme och jag har inte börjat... Jo jag har suttit med den sen 19 idag med det är seriöst helt tomt med idéer i hjärnan. Brukar faktiskt komma på såhär sista dagen men nej inte idag..! 

Det var ju inte den roligaste festen igår, tyvärr.. Men jag mådde inte så bra idag dock.. Usch! 

Nej nu orkar jag inte skriva mer, sov så gott. Jag ska fan sova nu, får skriva engelskan imorgon! Hon lär ju inte läsa den idag ändå. 
Godnatt 
<3

1 februari

Idag har jag inte gjort ett skit som är vettigt. Åkte in till Stenungsund och handlade lite och sen hem igen och gjorde lunch sen har jag suttit och tittat på Vänner. Och nu har jag precis gjort i ordning mig för snart kommer Elsa och några andra, sen drar vi på fest! Blir nog en bra start på februari hoppas jag! 

Imorgon måste jag plugga... Ha en bra kväll!! 
Har inga bilder, men tycker denna är lite rolig! 

RSS 2.0