16 juni

Jätte mysig kväll hos mormor igår kväll! Vi satt ute i hennes växthus medan regnet öste ner på utsidan.

Idag har vi vart iväg och handlat, och nu försöker jag packa.. Det är svårt! Har fått i kläderna men det är mycket kvar..!
Ska träffa Elsa senare idag också, måste säga hej då! Haha


15 juni

Igår åkte jag och Madde hem till Sara. Vi satt och prata en stund sen såg vi på Titanic! Det var första gången jag såg den, jag är lite sen jag vet. Sedan åkte vi hem vid 11.

Idag har inte hänt så mycket, tänkte börja förbereda packningen men det går inte så bra, haha. Ikväll ska vi till mormor och äta middag med släkten! Mysigt!

Får se om jag hinner blogga imorgon, kommer nog ha fullt upp med att packa osv! Vi åker väldigt tidigt på måndag morgon så man måste vara klar på söndag och ha packat in allt i bilen osv.

Och väl på resan kommer det nog inte bli ett enda, jag ska försöka komma ihåg när vi har internet!


13 juni

Hade en jävligt grym dag/kväll igår!

Madde kom vid 4, då såg vi på pretty little liars säsong 4!!! Sååå bra!
Elin, Carro och Linnea kom 5, halv 6 tror jag, då gick vi över med alla sov grejer till farmors gästhus och satt där ett tag tills regnet hade avtagit sen gick vi ner till havet! Åt och hade otroligt kul! Becca kom sedan vid 10, halv 11. Bästa kvällen verkligen! Fler såna i sommar får det bli!
Det började regna ännu mer vid 12 så då drog vi hem. Det tog ett tag, haha!

Dom åkte hem idag vid 12 allihopa och nu sitter jag och har tråkigt och huvudvärk...

3 dagar kvar tills vi åker nu!!


11 juni

Idag fyller morfar år! Grattis till dig där uppe! Jag kanske åker till graven imorgon eller nåt, hann inte idag för jag ska springa snart.

Idag hade vi typ inga lektioner alls! Fick reda på vad jag hade i betyg sen fick vi gå! En var inställd också, väldigt övärld dag! Men vi fick glass och kakor på svenskan! Mums!

Imorgon är det skolavslutning! Äntligen sommarlov! shit vad jag har längtat! Men det är lite sorgligt för 2 ska antagligen sluta i klassen... Och så kommer man inte träffa alla härliga vänner... Men vi ska allt se till att träffas!


9 juni

Har precis sprungit! Känns toppen! Springer 5 km, mer eller mindre. Sprang bara 3 förut men nu de senaste gångerna har jag utökat banan. Det blir 3 när jag inte hinner vara ute så länge men annars försöker jag med 5 nu! Jag springer inte hela tiden, än och det lär jag kanske aldrig göra för jag har så dålig uthållighet... Men det är bara att kämpa på! En dag kanske jag lyckas!!

Oj va långt det blev. Nu ska jag göra lite styrketräning och sedan fortsätta att skriva på min berättelse! Jag började på den idag och den ska vara klar tills imorgon..! Men jag har bara slutet kvar!

2 dagar kvar i skolan sen SOMMARLOV! Gissa om jag längtar?!


Jag har ju inte världens finaste springkläder..


6 juni

Har så tråkigt att jag snart kissar på mig! Haha
Sitter i vardagsrummet och lyssnar på depp musik!

Ska väl snart göra lunch, gårdagens tacos! Mums!!
Sen ska jag nog springa, ska se om jag får med Alice.
Sen ikväll hoppas jag på att någon vill göra nåt med mig!


DET ÄR BARA 11 DAGAR KVAR TILLS JAG ÅKER TILL ITALIEN!! gissa om jag längtar!
Ha en bra dag!


5 juni

Just nu sitter jag och försöker skriva på min svenska uppgift, det går inte så bra... Ska skriva en berättelse om nåt men jag har ingen inspiration.. Jaja det är bara att försöka!

Jag vill att det ska vara finare väder... Det är så molnigt i och det blåser och är inte särskilt varmt... Buhu!

Grattis till alla som tar studenten idag på min skola! Längtar tills jag tar studenten!!

Min fina kusin Wilma!


4 juni

Tiden går så jäkla fort! Nu är det sommarlov om bara 1 vecka!! Och nu har jag ledigt resten av veckan också! Torsdag fredag är ju alla lediga men jag är ledig imorgon också för då tar alla 3:orna studenten!

I lördags var jag på min morbrors bröllop. Det var hur fint som helst! Tror vi gick hem halv 4, 4 på natten (det började 15!) så det var super kul!
Igår köpte jag en ny bikini, älskar den men underdelen var hur konstig som helst märkte jag sen när jag kom hem så nu vet jag inte vad jag ska göra! Någon som vill köpa dom? Bara underdelen då. Överdelen ska jag behålla!

Här kommer lite bilder!


3 juni!

Det va Alice som la in det förra inlägget och det ska hon få för den jäveln!!

Nu ska vi i alla fall på kalas hos farmor och farfar för farmor fyller år! Så grattis till henne!!

Lite mer uppdatering kommer senare!


Hej

Hej


RSS 2.0