Sjuk

Är hemma idag, börjar bli förkyld och då får jag alltid ont i halsen först... Jag vill verkligen inte bli förkyld!! Jag har inte råd med det.. Eftersom jag ska sjunga på skolavslutningen och sen vill jag springa!
Det är så segt att vara hemma och va sjuk, det finns inte ett skit att göra. Om det inte regnar då för då kan man ha film maraton eller nåt sånt! Men när det är fint väder så kan man inte göra ett skit!

Hoppas ni får en bättre dag än jag!
Puss

Det får bli en bild på min underbara hund!


ice cream and a movie!

det är livet det!!

har inget smink!

Idag har vi orienterat... gick ganska bra tycker jag! vi tog alla 12 förutom 6:an för vi orkade inte gå dit för det var en sån omväg tillbaka ;) Vi gick och det tog typ exakt 2 timmar... Men jag hade väldigt bra sällskap så det va kul! Hade jävligt ont i höften (har det fortfarande) när jag gick och det va inte så mysigt.... Men får gå till skolsyster imån om jag ens går till skolan för jag har typ ont i halsen osv...

Nu ska jag sätta på en film som sagt! hahahah
Puss

Chillar

Vi fick gå hem tidigare idag för att vi gick på en föreläsning om droger osv. Det var väldigt intressant faktiskt! Det va en man som berättade om vad som hade hänt han osv. Men jävlar va mycket han hade varit med om! Han hade försökt smuggla ut knark från nånstans och sen hade han blivit fångad på flygplatsen och va tvungen att sitta i fängelse där i 5 år men han gjorde massa bra saker så han blev släppt efter 3 år och 8 månader ist! Men det va hur intressant som hellst iaf!
Och nu sitter jag ute på verandan och dricker energidryck och gosar med kissekatterna ;)
Sen ikväll ska jag på avslutning för ungledarutbildningen som jag har gått! Och så ska vi grilla osv!!

Nu vill katterna att jag är tråkig!
Puss


Film

Ska snart sätta på Adam och Eva - fyra födelsedagar och ett fiasko ;) tycker den filmen är go, man får barnminnen!




Idag va jag iaf skolan och fortsatte med temaveckan och sen sista halvtimmen övade jag och sara på låten som vi ska sjunga på skolavslutningen! Vi ska sjunga Katy Perry-the one that got away, den acoustiska (stavning?) verisionen :D Och sen på kvällen va vi tvungna att vara på skolan för vi hade öppet hus för föräldrarna så dom fick komma och kolla på allt vi hade gjort... väldigt segt men vi är iaf lediga imån då :D:D SUPER GLAD TJEJ!!!

Sen passa jag Linn, hon grät lite i början så jag gick en promenad med henne så hon skulle somna men hon grät sen va hon tyst sen grät hon och så höll hon på ett tag fast efter skavsår, svett och tårar så somna hon ;) Sen sov hon ända till Marcus (min morbror) kom hem. Så jag hade tur idag.

Aja puss!


dålig uppdatering

Men jag orkar verkligen inte blogga... är hellre ute och har det gött!!

Vi har ju tema vecka denna veckan och jag vart i slöjdsalen hela tiden typ... elr nej det har jag inte alls ;) första dagen satt jag ute hela dan och försökte göra mina jeans (som nu är saras) slitna, det var väldig segt men det gick om man tog i ;) Sen har jag typ bara suttit i slöjdsalen. Det jag har gjort är iaf ett par shorts, klippte sönder ett par jeans som inte ens gick över knäna. Så jag hoppas dom blev bra! har inte orkat testa dom. Lite av "resterna" från byxorna gjorde jag ett mobilfodral och av resterna från amandas klänning (nu ett linne) gjorde jag en liten blommig väska, som amandas lillasyster nog ska få :)

hahah nu har jag typ skrivit en hel novell.... hahah hoppas ni orkar läsa :) Nu ska jag se det tredje sista avsnittet av the secert life of the american teenager :D (tror jag det är ;) ) Hoppas det kommer en till säsong sen. vad annars ska jag titta på!!!! hahah

PUSS


Bästa fina sara!!! <3


aa, ni får vrida huvudena om ni vill se den rätt! ;) bild från grillkvällen i fredags :D

natt bloggar

Drömde (stavas det verkligen så? Är lite för trött...) en mardröm och vaknade alldeles kallsvettig och nu kan jag inte somna om... Har inte bloggat på ett tag tror jag, i alla fall har jag inwte bloggat ofta men jag känner inte att jag har något intressant att skriva om... Sen mår jag nog inte så bra, är jätte hänging osv. Sen saknar jag morfar som in i helvete! Jag tänker typ hela tiden "oj nu va det längesen jag träffade han, jag måste åka och hälsa på". Men det går ju inte.... Nej, nu måste jag tänka glada tankar! Kommer inte riktigt på någon glad tanke i denna situationen, men vi har inga vanliga lektioner på hela veckan, och sen är vi lediga på fredag! Och det är ju alltid nåt! Vi ska ha tema vecka och sen på torsdagkväll kommer föräldrarna och ska kolla på allt vårt arbete som vi har gjorr typ. 9:orna har typ återvinning elr nåt sånt tror jag, jag var inte där när dom sa vad vi skulle ha. Shit, nu har jag ju suttit och skrivit en jävla novell typ ;) haha Men det känns bra att få ha skrivit av mig lite. Nu ska jag försöka somna om! Puss

Grillning

Nu drar jag snart och grillar med några kompisar :D ska bli as mysigt!! Tur att det inte är jag som säljer tidningen imån utan Alice ;)
Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva så ha en trevlig fredagskväll allihopa!!
Puss

Myysssss

Wiiiiiiiiii vi har köpt en ipad!!!!! Pappa och jag har precis vart och köpt en! Först va vi i Uddevalla men dom var slut typ överallt en så såg dom att det fanns i Trollhättan så ditt åkte vi :D det blev en jävligt bra dag idag, även fast jag typ hatar simning med klassen så var det jävligt kul där också! Kasnske för att vi bara var fyra tjejer ;)
Har ingen aning om det ens går att ladda upp bilder... För det funkar iaf inte :( får la lära mig om det går.
Nu ska vi snart äta god mat och kanske se på en film!! Myssss
Puss

Långhelg!

WOHO!! långehelgen kom perfekt! jag orkar fan inte med skolan, och jag är så jävla trött hela tiden! va så jävla nära på att somna på so:n idag asså!

Aja, idag har jag iaf vart och simmat i skolan. Jag har typ aldrig varit med och simmat bara en gång i 7:an så det fanns inget "bevis" på att jag kunde simma, så man måste simma annars får man inget betyg...

Men nu ska jag åka. PUSS

Just a game

Sorry! har inte orkat blogga... men har inte haft så mycket för mig ändå som är värt att skriva. Men jag köpte en bikini idag iaf!


orkar inte vända den, den är svart/vit randig :) Det är lite en akut bikini men jag gillar den, men jag ska nog hitta några fler somriga till sommaren också!

"I see these people they lie, and i don't know what to belive anymore"

8 maj

Har precis varit på en promenad med Linn och mormor. Det gick inte så bra i morse så vi fick gå ner och ta hjälp av mormor ;) Hon bara grät hela tiden... Men nu sover hon iaf och jag ska skicka mitt arbete till någon men det är ingen som är inne... sen måste jag också skriva respons på någon annans arbete men det är ingen som har lagt ut nåt än för alla sover säkert.


ooooh scary clown in the background ;o
hihih puss

Godnatt

Nu måste jag tyvärr sova även fast jag är ledig imån... går upp kl 7 och åker till linn vid 8 sen ska jag ha henne från 9 till 4. Ska bli jätte mysigt och jag hoppas hon är snäll mot mig ;) hihi

Puss och godatt!

home sweet home!

Nu är jag hemma från en chill dag i skolan! Vi hade ingen so för våran lärare var sjuk, elr jag jobba inget iaf.. Fatta typ inte och orkade inte fråga vikarien ;) Sen Hade vi idrott och jag orkade inte vara med idag elr jag är typ slut i hela kroppen så mamma skrev en lapp :D Och sen på svenskan hade några (frivilliga) drama! Och där var jag med! Det var as kul! Vi gjorde massa övningar typ och man skrattade väldigt mycke ;D
Imån har vi e-dag, vi har fått en uppgift vi ska göra imån men jag har redan gjort den så jag är ledig hela dagen imån! Eller jag ska passa min kusin Linn som är ett år men det är chill! Jag ha fått det som sommarjobb också, så jag ska passa henne typ hela sommaren :D



SEE YA! puss

trött

Är så jävla trött asså.... men vill inte sova än! Ska se på det senaste avsnittet av the secret life of the american teenager sen ska jag nog sova tror jag.

Maskinen va as grymt! Dock tyckte jag det va lite för låg musik... plus att man inte kunde sjunga med eftersom dom rapar och jag kan typ bara en av deras låtar ;) Men det va grymt ändå!!

bjuder på denna underbart fina bilden utan smink och allt...! ehmm

Puss

liseberg

Tagga maskinen nu då!! :D Nu kommer jag inte på nåt mer att skriva.. Haha puss

AAAAAAAAHHH

Jag har damp på mitt arbete i NO!!!! Kommer fanimej inte på nåt att skriva!! Idag har vi egentligen ELEVENSval hela dagen men vi fick inte ens välja vad vi ville ha... Jag fick iaf matte hela dagen..! Men jag behöver inte jobba med det hela tiden så nu jobbar jag med no... Vill verkligen bli klar med arbetet innan tisdagen då vi fick ledigt hela dagen för att jobba med det. Men jag ska nog passa min kusin då för dom har ingen barnvakt och mormor orkar inte passa henne typ. SOM OM NÅGON BRYR SIG! hahah Hej och puss!

god morgon!

Kände för att göra ett inlägg fast jag har ingenting att skriva ;) det är fredag i alla fall! Och ikväll ska jag och Sara och vem vet kanske någon/några mer åka in till liseberg och titta på maskinen! Har typ bara hört 2 elr 3 av deras låtar men dom jag har hört är bra! Nu måste jag bara fixa en sak sen ska vi snart åka... Ha en bra fredag! PUSS

SOVA HOS SARA

Sitter hos Sara och äter mackor typ. Ska sova här för vi är lediga imån! Eller vi ska göra ett arbete... men vi får iaf sovmorgon!

Vi va ute alldeles nyss och tog kort precis innan solen gick ner, om jag får dom av sara kan jag kanske lägga ut några,  om jag kommer ihåg ;)


hihihi <3



det är så magiskt här utanför saras fönster!! DET ÄR SÅ OTROLIGT FUCKING FINT!!


RSS 2.0