Happy Halloween

Det spännande som skulle hända idag hände inte... Var för krångligt... Men på tisdag! 

Idag var det ju Halloween! Har inte gjort nåt halloweenigt alls... Nu ikväll var jag och Madde hos Sara och såg på film! Vi såg på The bling ring (som är baserad på en riktig händelse! det är det som gör den bra! + dom använder de riktiga namnen!) och Silver linings playbook (du gör mig galen). Bra filmer båda två. Lite annorlunda filmer. Tog sista bussen hem nu 23.00(Tycker det är dåligt att den slutar gå så tidigt nu på lovet!). Och nu ska jag sova! 

Imorgon ska jag träffa Elsa! Var längesen jag träffade henne så ska bli roligt! 

Hoppas ni har haft en skrämmande bra Halloween! 
Har inga bilder från kvällen, så här får ni en på Alice.

Panda kaka! 
 

Svindlande höjder

Låg i sägen hela dagen och försökte läsa wuthering heights (svindlande höjder). Den har jätte svår engelska så jag fick än jätte smart idé: jag lånar den på svenska också så kan jag skifta lite. Mm bra plan, det är ju fan lika svår på svenska typ! Haha 
Aja nu fattar jag lite mer när jag har kommit in mer i det gamla språket! 

Imorgon händer det nåt spännande, och det är inte för att det är Halloween! Ni får se imorgon! 
Godnatt.




30 oktober

Happ, än en gång förstörde mamma hela jävla dagen... Det va ju snällt, tack. 

Skulle plugga idag men mamma förstörde det. Så nu blir det väl sängen hela dagen. Hon ville inte ha en sur Alva på söndag så hon tyckte att jag skulle plugga idag och det gick jag med på! Jag gick med på det om hon skulle sluta tjata på mig och inte bli sur på mig men det funkade ju inte. Jävla kärring! Hon tror alltid att hon vet allt om mig...! Hon hade gjort lunch men jag var inte hungrig för det va inte längesen jag åt frukost men så säger hon "du måste äta, du är hungrig". Hon fan vet hon om jag är hungrig eller inte?!?! Känner dom på sig det i deras livmoder eller?!?! Så jävla damp får jag på henne. Nu va ju inte detta det ända, men det sista som hände innan jag gick upp i alla fall. 

Oj, kanske inte det bästa sättet att avreagera sig på men bättre än att jag går runt och slår sönder grejer (det vanligaste som händer när jag är sur). 

Nu ska jag sura i min ensamhet, riva sönder några blad i räkneblocket kanske. 

Hoppas ni får än bättre dag idag! 

Mina kusiners hundar, dom ligger likadant. 

Sjuk?

Jag vill inte bli sjuk igen!! Pappa sa att jag såg blek ut förut och nu har jag jätte ont i huvudet... Sen har jag känt min allmänt nere idag, inte ledsen utan sjuk-nere... Men min halsont försvann idag i alla fall! Har haft ont i halsen hela veckan men nu är det borta så idag har jag tränat! Kändes asbra! 
 
Idag har jag bara legat i sängen hela dagen typ. Har sett på Awkward! men nu blir det till att krypa ner i sängen och se på 90210! Imorgon ska jag till tandläkarn på morgonen och sen ska jag kanske med Sara och Elin till göteborg och kolla på halloween kostym! Får se hur jag mår bara! 
 
Sov gott! 
 
Carro är i Nice nu och jag är jätte avundsjuk! Det ligger ju på franska rivieran och jag var där förra året och det var helt underbart! Här är en bild därifrån! Vill tillbaka! 
 

27 oktober

Igår åkte jag först med familjen till glitter & glamor "party". Det var typ släkt träff, eller mormors nya "killes" (låter så otroligt konstigt!) barn och barnbarn. Lite typ lära känna träff. Va där i ca 40 min sen skjutsade mormor mig till Saras födelsedags middag! Jätte mysig kväll verkligen, vi åt gott och pratade! 


Bakade dessa till Sara, hon älskar pandor. 



Fick inte med Madde på bild... 


Idag vet jag inte vad som händer, plugga matte kanske... 

Ha en bra dag! 

25 oktober

LOOOV! eller jag fick det typ igår, va hemma idag från skolan. Skriver inte varför här, kanske inte så bra haha! 

Ikväll ska jag träffa Madde och Sara! Vi ska ha en liten myskväll! 

Nu ska jag hänga med familjen ett tag, känner mig allmänt glad idag så då får man passa på!  
Ha en bra kväll! 

Linn, Filip och jag! 2 av mina favoriter här i livet!


24 oktober

Har inte hänt mycket idag. Skolan va skola. På svenskan och engelskan spelade vi spel och läste nån halloween text. Så det var mys. 

 När jag kom hem tittade jag på 90210 och det gör jag fortfarande, haha! 
Juste jag, Linnea, Carro och Madde  bokade Hunger Games night idag också! Det är bio, först så kommer man se 1:an och sen vid 00.00 så är premiären av Hunger Game: catching  fire (alltså 2:an).  Shit vad jag längtar! 

Ha en bra kväll! Snart är det loooov! 




21 oktober

Har egentligen inte tid att blogga, måste verkligen plugga in mitt tal men jag pausar lite nu! 

Helgen var en plugg helg typ... Kul! Men jag hann åka till torp med Alice och fick köpt lite smått och gått. En plånbok, nagellack, ljusslingor och ett linne. 
Sen åkte jag ju med pappa till flygplatsen för att hämta farmor och farfar som har varit i Spanien i 3 veckor. Jätte mysigt att dom kom hem igen! Har saknat dom jätte mycket!!  

Nej nu måste jag få in talet i huvudet! 
Dröm sött

Ännu en mysig höst-promenad 

Chai latte <3


Lillasyrran <3


17 oktober

Idag hade vi skolfoto. Jag hoppas att det blev bra! Fick se det men man kunde ju inte se så noga. 

Jag kom hem för ca 1 timma sedan och  sitter och tittar på 90210. Borde verkligen skriva på mitt tal som jag har i svenskan och jobba matte men först serie! Haha 

Ha det bra! 


Lånade bok idag på engelskan och hittade detta i den! En fjärilsvinge?! Den var jätte stor! 

16 oktober

Idag har varit en väldigt lugn dag! Media på morgonen, vi visade upp våra filmer som vi har gjort. Sedan gick hela klassen (och vissa andra på skolan) på teater. Den handlade om barn med "jobbiga" hem. Föräldrar som kanske har nån sjukdom osv. Intressant var den! 
Sen hade vi matte, jag fattade faktiskt för en gång skull, har verkligen svårt för matten nu, jag ligger 20 sidor efter och vi har prov nästa fredag...


När jag kom hem gick jag en höstmysig lång promenad med Frasse! (Det var ljusare ute än vad det ser ut på bilden!)

Nej nu ska jag försöka jobba mer matte och så måste jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon! Vi har skolfoto... Jag har inga bra kläder. . . . 






14 oktober

Super mega mysig kväll i lördags! Vi gjorde först en kycklingsallad för att vara lite nyttiga innan vi ställde fram sockret, haha. Jäklar va mycket vi hade!! 


Det är cupcakes, mini donuts, chokladbollar, kladdkaka,cheesecake, pepparkaksdeg (att det ens går att köpa nu?!), nutella, choklad, grädde, m&m:s, och pytte lite godis. 



Idag har varit en hyfsad dag i skolan. Musiken är riktigt kul! Sista lektionen var det basket, jag gillar verkligen att spela basket. Mitt lag vann med 12-2, och jag gjorde 8 av poängen!! Är super stolt över mig själv faktiskt! Är stolt över alla i klassen faktiskt, alla kämpade verkligen på, till och med de som inte brukar kämpa på alls typ! 

Den sista minuten fick jag bollen på nageln och den bröts, det blödde ganska mycket, haha så typisk tjejgrej asså! 

Aj! Den bröts ganska långt ner, typ 3 mm från det "vita"...(jag hade aldrig fattat min förklaring!) 




12 oktober

Snart kommer mina tjejor! Är super taggad! 

Idag åkte jag och Alice in till torget och tittade lite i affärer, jag köpte ett mobilfodral och en tröja på Gina. Det var tyvärr smink på den såg jag när jag kom hem så jag ska nog byta den imorgon eller nåt. 

Nu är dom här! Ha en bra kväll! 


11 oktober

Har inte bloggat på ett tag nu, fullt upp med läger och skola & prov! Men nu är det äntligen helg! Idag är Alice och jag ensamma hemma så vi ska äta pizza och mysa! Imorgon kväll kommer alla mina tjejer! Helt otroligt att vi fick ihop alla! Det är inte ofta alla kan samtidigt. Vi ska tjocka oss (bokstavligt talat) vi ska ha allt från kakor till godis och chips...! Kommer ligga i sockerkoma efter det! Men det kommer säkert bli hur mysigt som helst! Älskar mina girls!!  

Förra helgen var jag på konfirmand läger, det är för 99:orna (alltså Alice), kan inte fatta att dom är så stora! Men jag älskade dom! Jag kände mig äldsta för en gång skull, det har jag inte gjort på de andra lägrens för 97:or och 98:or. Inte för att dom ser mindre ut eller nåt utan det är väl bara åldersskillnaden. 

Nu har jag skrivit väldigt mycket. Enjoy your reading! 

Min första milky way, för en vecka sedan!  


Nattvakts snacks! 

3 av mina älsklings tjejer! 
En till favorit! 


3 oktober

Idag har varit en grym dag! (Tog kanske i lite men det har varit jätte bra dag!) Åkte in till Göteborg med musikgruppen för att gå på en workshop (vet inte riktigt vad det innebär men tydligen kallad dom det det) inför ett uppträdande i Scandinavium i mars. Det är en stor kör som ska sjunga, och om jag fattade det rätt var det folk från Afrika som ska vara med också! Men idag var vi bara massa "svenskar" från olika skolor, antagligen från västra Götaland bara (eller aa, bara och bara). Det var sjukt häftigt idag när alla sjöng och tänk då fler människor som sjunger på scen ihoppklumpade (vi satt i en aula typ idag). Det kommer vara så jävla häftigt!!! Kommer berätta mer om det i mars, och när jag får veta mer! 

Jag var hemma halv 6 och gick raka vägen upp till mina kusiner för att passa dom, var klar 20 i 8 och gick hem och åt och sedan packade. Ska iväg hela helgen.  

Nu ska jag sova! Sp jäkla trött efter idag, det var en ganska krävande dag men hur rolig som helst! 
Godnatt
Bild från instagram (följ mig gärna: alvabergener!)


2 oktober

Det gick bra på svenska provet igår tycker jag ändå, det var några saker jag var lite osäker på men det mesta kunde jag! Det var ett ganska stort prov ändå, fem sidor..! Så jag är nöjd! Får väl se hur nöjd jag är när jag får tillbaka provet också, haha. 

Idag har det varit en ganska bra dag, mitt humör har varit glatt iaf! Först hade jag media och sedan åkte jag till tandläkarn och sen såg vi i draman på en teater, det var barnteater, så vi satt där bland alla 6 åringar, haha. Sen åkte vi tillbaka till skolan och var med musikarna på estetlektionen, vi ska göra barnteatern tillsammans med dom så nu ska vi börja spåna idéer. Fast först är det öppet hus som vi ska ta tag i. 

To much onödig information blev det, haha. 
Nu ska jag snart till torget med mamma för att byta en tröja! Sen blir det att njuta med att jag inte har några läxor! 





RSS 2.0